• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedves apollobrown :)

    Még szerencse hogy nem lett tökéletes, így van hova fokozni :))) Örülök hogy megismerhettelek , kíváncsian várom a második fordulót :)))

    Csók :)

  • Egyeztetés:

    simán ment minden. Elsőre telefonon vettem fel Vele a kapcsolatot. Egyből felvette, megbeszéltük a randi időpontját, majd vtr-en bebiztosítottam az egészet.
  • Megközelítés:

    hétvégén mentem autóval. Gondoltam majd találok helyet a környéken, de 2 kör alatt sem találtam, maradt a mélygarázs. A ház könnyen megtalálható, BKV-sok is rengeteg lehetőség közül válogathatnak.
  • Helyszín:

    körfolyosóról nyílik az ajtó. Belül szépen felújított lakás fogad kifogástalan fürdőszobával. Most a nagyobbik háló jutott, itt már régebben voltam. Minden rendben, bőséges a helykínálat, van hová pakolni, az ágy nagy és kényelmes, párnából is akad pár.
  • Lány külseje:

    Hmmmm!!! Nagyon szép lány. Már-már egzotikus arcvonásokkal rendelkezik. Magas, jó alakú, mindene feszes, nagyon rendben van. A tökéletes méretű, izgatható ciciket simára húzott finom punci koronázza meg. Mosolygós, kedves, egyből levett a lábamról. Fehér egyberuhában fogadott, ami olyan jó állt rajta, hogy le se kellett volna venni.
  • Action:

    belépéskor kellemes sokk. "Hú, de jól nézel ki!". Gyorsan ledobtam a cipőmet, majd felhajoltam és azonnal átöleltem. Nem tudtam szabadulni a szép kerek fenekétől, végig simogattam az első pár mondat közben. Szájrapuszikkal hangoltunk, majd bevezetett a hálóba. Egyedül kellett fürödnöm, de megkértem, hogy vetkőztessen le, széles mosolyok közepette látott hozzá. Az alsó leszedése közben szemmel ellenőrizte a kolbászt. Gyorsan lefürödtem és végrehajtottam a higiéniai tuningot. A szoba ajtajában várta, hogy befejezzem a műveletet.

    Előzetes kérésemnek megfelelően nem vetkőzött le, én akartam kicsomagolni a ruhájából. Percekig csak ruhán keresztül simogattam, közben csókolózásba kezdtünk, ami sokkal merészebbé változott a szájvizes túra hatására. Teljes átéléssel csókol, ajkaink teljesen összetapadtak, nyelvét is ügyesen használja, teljes összhangban voltunk. 2 kézzel tartottam a fejét, Ő pedig a nyakamba kapaszkodott. Napokig tudtam volna csókolni, de lassan azért elkezdtem benyúlkálni a ruha alá és nem találtam semmit, úgyhogy végighúztam az ujjaimat a nuniján. Eközben az ujjaival cirógatta a combjaimat, erre megkértem, hogy akadjon bele a bohócba is simogatás közben. Finoman kezdte húzogatni a bőrt, még mindig folyamatosan smároltunk. Lehúztam a ruháját felfelé és félredobtam, előbújtak a méretes cicik melltartóban. Végig simogattam mindenét, hátat fordított nekem és a melltartót is oldottam. Simogattam a csupasz testét hátulról, de már alig bírtam magammal.

    Hanyatt vágtam magam az ágyon, Ő pedig azonnal a kényeztetésembe kezdett. Mellém térdelt és rám hajolva finoman kapta be a műszert. Nagyon finom mozdulatokkal dolgozik, lágy ajkait alig érezni. Nyelvével folyamatosan paskolja a makkot, miközben a szájában van. A nyálmennyiség tökéletes, lenézve láttam, ahogy folyik végig a felesleges nyál a farkamon. Néha egész tekintélyes hossz tűnt el a szájában. Közben nem bírtam betelni vele és óvatos puncisimogatásba kezdtem, amit kiterjesztettem minden testrészére, amit csak elértem. A cicik bimbókeményedéssel reagáltak a közeledésemre. Ezután megkértem, hogy forduljon rám, hogy hozzáférhessek. Átfordult és nekiálltam nyalni a puncit. Finom íze volt, de a hüvelybe nem sikerült betolnom a nyelvemet, mert 69-ben pont a rossz oldalra került az állam és megszúrtam a puncit, amitől kicsit felugrott. Legalább 3/4-ed óráig franciázott mindenféle siettetés vagy unalom nélkül, végig a szájában voltam, másodpercekre vette csak ki. Kézzel simogatta a zsákot is közben. Nyáltengerben úszott a farkam és folyt le a cucc a lepedőre. Az áttörés mégsem akart megjönni, így kértem a szkafandert.

    Megkönnyebbülten hajolt fel, mert kezdett begörcsölni a nyaka. Ennek mondjuk semmi jelét nem láttam és egy zokszó sem hagyta el a torkát. Felgumizott, majd megkente a vesszőt egy kevés síkosítóval és rám ült. Óvatosan húzta rá magát és elég finomakat mozgott az elején. Jó érzés volt benne lenni. A szorítása pont megfelelő volt, talán túl megfelelő is. :-) Nem volt túl szűk, de olyan nedves se, hogy alig érezzek valamit. Fenekénél fogva követtem a lovaglás ütemét, vagy a csodás ciciket gyúrtam. Nagyjából 10 percig lovagolhatott rajtam, a végére kezdtek hangosodni a sóhajai. Magamra húztam, hogy rám hajolva folytassuk és alulról kezdtem tempózni. Így még jobb volt, sokkal közelebbről hallottam a sóhajtozását és csókolgattam a nyakát is közben. Fenekébe kapaszkodva toltam alulról. Úgy láttam kezdi egyre jobban élvezni a dolgot, ezért rákapcsoltam jobban, de csak azt értem el vele, hogy nekem jött el a vég. Lehúztam a gumit, felálltam az ágy mellé, kezébe és szájába vett és rövid idő alatt belelőttem mindent a szájába. Sokáig tartotta még bent és szopogatta az ernyedő rudat, csak utána távozott a fürdőbe. Volt még hátra egy kis idő, azt beszélgetéssel töltöttük el. Utána zuhanyoztam, mialatt végig bent volt a fürdőben és folytattuk a dumcsit.
  • Elszámolás:

    teljesen korrekt tájékoztatás szerinti megfelelő mértékű ajándékot tettem az asztalra eljövetelem előtt.
  • Összkép:

    nekem nagyon tetszett, mind külsőleg, mind hozzáállásra. Világbajnok a csókja. Nem voltam top-on sajnos, így sok póz kimaradt. Végig nagyon kedves volt és meg is egyeztünk egy következő fejezetben, amit hamarosan meg is fogok ejteni, hogy méltó helyére kerüljön, mert ennek a randinak az élménye miattam nem lett tökéletes.
Happy Massage