• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Sziaa!!:) köszönöm drága ezt a csodálatos beszámolót a mi kis kalandunkrol:)!
    Orulok hogy jol erezted magad, viszont mar egy uj helyszinen várlak! Remélem még jössz hozzám puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés után minden alkalommal szinte azonnal kaptam aznapra időpontot
  • Megközelítés:

    Az előző helyszínen látogattam meg több alkalommal, ami a fővárosunk egyik legfrekventáltabb helyszínén volt található. A 2-es metró, a 4-6-os villamos és sok busz megállója a Széll Kálmán tér. Patkolóhelyet napközben viszonylag könnyen, este viszont annál nehezebben találtam.
  • Helyszín:

    Szép lakás pont erre a célra kialakítva, benne egy jól felszerelt zuhanytálcás fürdőszoba szaunával. A szobánk tágas, ízlésesen berendezett színes ledcsíkokkal díszítve, ahol egy masszázspad és egy nagy tatami vár ránk.
  • Lány külseje:

    A képekben kételkedve indultam utamra, de ahogy az ajtót kinyitotta minden kétségem elszállt. Liza egy nagyon vékony, feszes és formás, gyönyörűen barnult, kivételesen szép arcú csoda. Az első pillanattól pozitívan állt hozzám, így nagyon könnyen megtaláltam vele a közös hangot és végig oldott volt a hangulat.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs inkább simogatás, de hamar kiveri az ember fejéből a sportmasszőr érintése utáni igényeket. Nagyon finom keze van, végig kellemes beszélgetőpartner, aki maximálisan ügyel arra, hogy a vendég elégedetten távozzon. A finom illata, kellemes hangja és gyengéd érintése egy pillanatig sem hagyja lankadni a figyelmet. Hason fekve az egész testemet átdolgozta a lábaktól kezdve egészen a nyakamig. A kis játék közben valahogy lekerült róla mindkét falatnyi kis ruhadarabja, ami ékességeit rejtegette ezidáig. Olajos testével pici kemény melleivel a hátamat karcolva a fülembe suttogta azt, amit a legjobban várunk mindannyian, s ezután hanyattfekve folytattuk.
  • Levezetés:

    Nagyon precízen felépítve koronázza meg a randevút az biztos. Olyan szorosan és kellő kifinomultsággal csúszkál az érintetlen kelyhével az ember legféltettebb testrészén miközben ontja magából az erotikától felfűtött szinte már izzó parázzsal vetekedő hőt, hogy az ember hajlamos azt hinni már bent jár a tiltott rengetegben. Amikor azt hiszed már tovább nem fokozható az élmény akkor kézbeveszi az irányítást és olyan magasságokba kezd emelni, ahol még biztosan nem jártál. Igen válogatós vagyok francia téren, de szinte biztos voltam benne, hogy nem okoz majd csalódást az idáig eltöltött idő alatt szerzett tapasztalataim alapján. Reményeim néhány másodperc alatt beigazolódni látszottak és egy olyan technikával kivitelezett franciát kaptam, hogy nálam azonnal bekerült a top 3-ba. Emberfeletti, amit művel ez a törékeny, gyönyörű teremtés, így néhány perc alatt a szájában értem véget, amit hanyag eleganciával, a kellő időt ráfordítva csodásan hárított. Ezután egy kis időre volt szükségem, hogy összeszedjem magam, amiben készséggel segédkezett.
  • Elszámolás:

    A végén történt, meglepően kisszámú csokrot elhelyezve az asztalon.
  • Összkép:

    Vegyes érzésekkel távoztam, amiben rossz nem kapott szerepet. Minden jó vegyesen cikázott bennem, így teljesen elégedetten vettem búcsút. Ameddig lehetőséget ad rá én látogatni fogom. Azt hiszem ezzel mindent elárultam.
Happy Massage