• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Anna reagálása

    Kedves seagal33!
    Köszönöm szépen a beszámolót, mint akkor is elmondtam szeretem a kihívásokat, a végeredmény mindig fontos!:)
    Végül örömömre, engedtél a csábításnak;)
    Szeretettel várlak vissza!
    csókjaim, Neked!
    A.

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment az egyeztetés, másnapra foglaltam le időpontot, amit az esedékesség napján megerősítettem.
  • Megközelítés:

    II János Pál pápa Metró megállótól nem messze található, maximum 5 -6 perc kényelmes sétával elérhető.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen korrekt, a fürdő tiszta és rendezett, a masszázs szoba hangulatos és tágas, a fény pont a hangulatnak megfelelően van beállítva.
  • Lány külseje:

    Nem is tudom hol kezdjem. Már a telefonban lenyűgözött a kedvessége, a csilingelő hangja, közvetlensége, tudtam hogy nem foghatok mellé. Élőben pedig! Leírhatalan jelenség. Akármit írhatnék ide akkor sem tunám korrektül jellemezni, ez leírhatatlan. És akkor még a külsejéről szó sem esett. Gyönyörű!
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órara mentem, ami masszázs / levezetés / masszázs / levezetésre bontottunk. Persze ez később borult :)
    1: A masszázs olyan volt amilyet kértem, kellemes és relaxáló, az elején betakarta a hátamat törülközővel hogy ne fázzak, és amikor azt levette még az is tele volt erotikával :) Erre volt akkor és ott szükségem, kis elkalandozó kezekkel :)
    3: A második masszázs elmaradt, helyette inkább egy egymás mellé feküdve beszélgetés és simogatás lett a program. Hihetetlen jó fej Csaj, mindenről el lehet vele beszélgetni.
  • Levezetés:

    2: Jött az első levezetés, ami csak jelképes volt számomra, mert szóltam neki hogy csak a második levezetés végén akarok majd boldog lenni :) Remekül játszott velem, de figyeltünk nehogy elmenjek. Remek kézi kényeztetés, finom puha natúr francia. Egy kis idő után cserét kértem, gondoltam megmutatom neki mit tudok. Vagy mit nem :) Sokáig kényeztettem nem kapkodtam el a dolgokat, hisz néha jobb adni mint kapni. Meg is lett az eredménye, egy gyönyörűséges orgazmus, nagyon tetszett a helyzet :) Hagytam hosszan relaxálni, közben nagyon jól elbeszélgettünk.
    4: És akkor eljött az Én időm is. Szép lassan állt nekem, és annyira tetszett ez az egész helyzet hogy, úgy döntöttem nem akarok orgazmust, inkább visszajövök pár hét múlva, így sokkal izgalmasabban hatna számomra. De " sajnos " sikerült meggyőznie az ellenkezőéről hisz volt egy pont ahol már nem tudtam gondolkodni, és mondtam neki hogy győzött :) Persze ettől még meg fogom újra látogatni, a tényen ez nem változtat :) Onnan már csak maximum 1 percem volt hátra és hatalmasat élveztem, talán egyik legkellemesebbet életemben. Utána nekem is bőven hagyott időt a pihenésre, egyáltalán nem siettetett. Aztán fürdőbe el és fájdalmas búcsú.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás a végén, átlag alatti csokor, nekem nagyon megérte :)
  • Összkép:

    Őt nem hiszem hogy lehet überelni. Nem tudom még mit írjak ide? Volt már pár masszázs élményem, volt köztük pár nagyon jó, de Ő magasan túltett mindenkin. Biztos hogy visszatérek.
Happy Massage