• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Nagyon szèpen köszönöm drágám neked ès termèszetesen várlak vissza szeretettel .:-D ;-D ( ès jót addig se halljak rólad) :-D Millió csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam elérni de elsőre nem sikerült. Kis idő múlva diszkréten rám csörgött és egyeztettünk egy kora délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    Mint mindenhova ezúttal is autóval. Őrshöz közeli panel, ingyenes parkolással. tömegközlekedésről nem tudok semmit, de gondolom megoldható ha valaki ezt szeretné.
  • Helyszín:

    Mint említettem panel aránylag rendezett környék. Bejutás kaputelefon és beengedés. Emeletre fel én gyalog de van lift is annak aki fáradékony vagy nehezebben lépcsőzik. Bent tisztaság az előszobában cipő le és beléptem Rubi birodalmába. Nagy franciaágy ruhának székek stb . Fürdő tiszta zuhanykabinnal ellátva minden van ami a tisztálkodáshoz és higiéniához kell.
  • Lány külseje:

    Hát ettől kicsit tartottam mivel én inkább vékony lány párti vagyok. Meglepetésemre egy jó alakú jó fej csajjal találkoztam. Arra ,hogy miben fogadott sajna nem nagyon emlékszem mert inkább az alakját és az arcát vizslattam
  • Action:

    Tisztálkodás után az ágyon várt ülve. felállt mikor bementem és állva belecsókoltam a nyakába majd a melleit kényeztettem. Gondoltam neki is biztosítok egy kis időt és kértem ismerkedjenek össze kis barátommal, amit az ágyra leülve azonnal a szájába vett és nyomott egy pazar mélytorkos francit. Kis idő múlva felajánlotta helyezzem magam kényelembe és tovább folytatta áldásos tevékenységét. Amikor elég kemény lettem gumit húztunk és hátulról támadtam be. Na itt komolyan kellett koncentrálnom ,hogy szégyenszemre el ne durranjon a fegyver mert amit a hátsójával csinált az nagyon komoly. Ringott és csapódott az a formás segg, én pedig toltam mint Kázmér a talicskát, közben hüvelykújammal a popsilyukat tágítottam. Kértem helyezzük át a szeánszot popóba. Rubi egy kis síkositóval előkészítve újra kutyusba fordult én pedig óvatosan belehelyeztem és lassan tolni kezdtem. Amikor már éreztem lehet rendesen küldeni akkor már tövig benne voltam és hajtottam mint egy zsoké a derbin. Éreztem ,hogy ez így nem sokáig fog tartani , de nem érdekelt és beleélveztem a latexbe. Miután hagyott lenyugodni kis tisztálkodás majd mellém heveredett és beszélgettünk kicsit . Nemsokára rákérdezett babusgathatja e a barátom. Mondtam legyen bátor és használja ki az alkalmat. Mivel másodszorra elég nehezen tudok elmenni ezért elég keményen megdolgozott szájjal kézzel a sikerért. Néha én is besegítettem és kézzel vertem miközben a vége a szájában volt. Amikor éreztem, hogy jön a boldogsághormon alaposan ráhúztam a fejét a farkamra és hatalmasat élveztem a szájába amit nem láttam viszont. Rendes lány módjára hosszan szopta a farkamat én pedig teljesen elaléltam. Rápillantva az órára sajnos kicsit meg is túlidőztünk ezért gyors tus ,búcsú és rohanás.
  • Elszámolás:

    Mivel nem ismertük egymást ezért előre kérte ami átlag alatti és teljesen baráti.
  • Összkép:

    Hát lehet ,hogy még meglátogatom, de nem vagyok visszajáró és hűséges sem, de abszolút jól éreztem magam és köszönöm neki.
Happy Massage