• anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telóztam a tervezett időpont előtt fél nappal. Azonnal felvette, "szia, szia" és néhány szekundum után felderült a hangja: de régen nem hallottam a hangodat! A nem-hallás kölcsönös volt, beleértve a személyes KONTAKTUS hiányát is. Gyorsan megkaptam a virtuális bólintást az időpontra.
  • Megközelítés:

    korunk nagy találmányát dzsípíeszt kell minden alkalommal igénybe vegyem, hiszen az újsütetű városrészen még 1x sem sikerült eltaláljak Annához. Tömegközlekedés nincs/sincs, gyalogolni pedig útálok: marad a kocsi...
  • Helyszín:

    Igényesen kialakított belső tér: nagy nappali modern bútorzattal, min. 4, innen nyíló, vendégfogadásra alkalmas kis helyiséggel, minden jóval felszerelt zuhanyzós tusival. Csempe, ragyogó tisztaság mindenütt. A masszobában félhomályt „árasztanak” a mécsesek a masszázspadra és a földre helyezett ágyra. Felettük/mellettük hullámos tükrök sejtetik, hogy lesz mit sasolni bennük…
  • Lány külseje:

    Mind az 53 kilójával és talán 150 centijével vonzóvá teremtett, sszőke szélháris a csaj, talpig mosolyba "öltözötten" /már amikor nem fürdőköpeny takarja féltékenyen bájait.
    Hibátlan filigrán alakot genetizáltak számára felmenői, nagy örömömre... Bár a fürdőköpenyes fogadás kellemetlen tatabányai emlékeket ébresztett bennem /lásd Picilányt/, a feltárt szépség gyorsan felejtette ezt.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel wellnesből jöttem, a bevezető fürdéstől parlamentáris szavazással, kétharmados többséggel eltekintettünk, nem hagyhattuk ki a puha csókokat, bimbórágogatást, feltáró kutakodásokat, kölcsönös megelégedéssel nyugtázva harci készségünket.
    Gyorsan hasra akart küldeni az ágyon, ám én ragaszkodtam a hanyatt-lingamhoz. Némi altesti körözést követően megragadta az addig már meredező árbocot és kezdetét vette a/z egyik/ kedvencem, a pénisztorna. Hosszanti, keresztirányú, síkosítós csavarások-húzások, makk-árok-kutatások gondoskodtak a véredények telítettségéről. Mivel combomra telepedett, kihasználtam az alkalmat, szép kerek ikreinek KEZELéséről, ami nem váltott ki nála ellenszenvet.
    Finoman masszírozta ágyékomat is, időnként letévedve délebbre is.
    A lingam része lett a makk szájjal-nyelvvel való kényeztetése, haver tövének laza kezezésével kiegészítve. Mondhatom, /majdnem el/élveztem a bővítményt, ám más terveink voltak a mindent vivő befejezésről: kértem a sesztgyeszjat' gyevjatyet /ez irokézül van, ha nem tudnátok/, amit rögtön elfogadott, komolyan rátolva a kelyhét a számra...
    Itt összefolyt a lingam a kényeztetéssel!
  • Levezetés:

    A helyzet mindkettőnk számára korlátlan együtt-munkálkodást kínált. amíg ő az alvégemen szájalt, addíg nekem jutott a megtiszteltetés, kelyhét szájalni, kezelni, aminek kedvemre, sőt mint kiderült kedvére is eleget tudtam tenni.
    Nyelvemmel először feltártam mélységeit, majd a vitorlákat duzzasztottam szélesre. A terítésben nagy segítségemre voltak ujjaim, amikkel meredező csiklóját együtt CSIKlandtam a vitorlázattal. Az édes nedvek bizonygatták, jó az irány, amit a felgyorsuló, majd lepihenő csípőmozgások is jeleztek.
    Aki nem látta, nem érezte át ennek élményét, nem volt NÁLA!
    Nem hagyta, hogy lecsengő mozdulatokkal pihentessem, hanem működésem folytatása közben ő is rástartolt! Nyálas, picit fogazó, keményen kezező kényeztetése longitudinális és tranzverzális irányban egyaránt belengedte ágyékomat, ajkai közé küldve a mozgékonyokat.
    Nem hagyta abba azonnal, laza levezetést kaptam. majd fordulat után ikrei szorításában nyugodtam le.A termést Szilvinek adta, majd kéjes csúszkával, mellszexsszel fűszerezett beszélgetésbe bonyolódtunk.
    Ragaszkodtam az együttes zuhanyhoz, ahol Baba nevű tusival simítottuk végig porcikáinkat.
    Bubis, hideg üdítővel, benne karika citrommal kínált, amit az átéltek után boldogan kortyoltam e.
    Csók, puszi, könnytelen búcsú...
  • Elszámolás:

    Minden alkalommal előre teszem le megbecsülésem jelét, minden alkalommal tiltja ezt -hiába.
    Az élményhez képest jóval alulbecsült az igénye, ami a fél év alatt nem változott.
  • Összkép:

    Alkata, viselkedése, kedélye újabb és újabb találkozásra ösztönöz. Szinte feledem az aktus, és
    -ahogyan nevetve szememre veti minden alkalommal- a popószex hiányát.
Happy Massage