• Elina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Elina reagálása

    Köszönöm neked a méltató szavakat Kedves. S amit külön köszönök, hogy őszinte vagy. :-) Szeretettel várlak legközelebb is.....

  • Egyeztetés:

    Nem vette fel elsőre a telefont, de visszacsörgött. Nem volt sok szabad időpontja, de végül sikerült találni. Vidékről jövök, így persze kevesebb a közös szabad időszak van.
  • Megközelítés:

    Még vidékről érkezőknek is nagyon könnyű. A Róbert Károly körúthoz közel, nagyon könnyen megtalálható. Parkolóhely mindig van a közelben. De tömegközlekedéssel a legkönnyebb.
  • Helyszín:

    A helyszínt a legnagyobb pedantéria és tisztaság jellemzi. A szoba, ahol a találka volt, ízlésesen van berendezve, hangulatos. A világítás meleg tónusa harmonizál a függönyök lilás színével. A zene is igényességre vall. Frissítőnek ásványvíz. Tökéletes hely egy kellemes órához. Olyan, mintha direkt nekem (a vendégnek) készítették volna elő.
  • Lány külseje:

    Amikor Elinára esett a választásom, még arcos képek is voltak róla. Ez volt az egyik, ami miatt mellette döntöttem. Érzéki, kacér, de ugyanakkor kislányos báj. Vágyat felkeltő, de egyben tartózkodó is.

    A másik, ami vonzott benne, hogy kifejezetten kedvelem a nálam alacsonyabb hölgyeket, akik ráadásul 40 felettiek. Nem ért csalódás, amikor megpillantottam. Diszkrét, de sokat sejtető öltözetben fogadott. Az egyik fényképen is ebben van. Szinte azonnal egymásra hangolódtunk. Mintha egy régen nem látott baráthoz érkezne az ember. Lehet ismertem egy korábbi életemben?

    Nagyon jó karban van: legalább egy tízest letagadhatna. Gyönyörű haj, sugárzó arc, apró, arányos termet, harmonikus mozgás.
  • Erotikus masszázs:

    Spontán alakult minden. Mint kiderült, a programjaiban nem szerepel kötelezően a masszázs. Lehet csak beszélgetni is. Pár kezdeti, ismerkedő mondat után is maradtunk a társalgásnál. Szinte megigézi az embert. Nagyon érett személyiségű, bölcs világlátású hölgy. Valószínűleg sokat tapasztalhatott már. Fiatalabbnak néz ki a koránál, de a lelke - jó értelemben véve - öreg, tapasztalt. Beszélgetés közben már voltak puszik, apró csókok, becéző szavak, simogatások, ölelések.

    Aztán valahogy mégiscsak az együttlétünk eredeti céljára terelődött a szó. Forduljak hasra, lazuljak el és elkezdte levenni a fehérneműt...
  • Levezetés:

    Elkezdte levenni a fehérneműt, mire én közöltem vele, hogy ez így nem ér. Igazából mindketten teljesen felizgatva, egymásra hangolódva, a kölcsönös kényeztetésre vártunk. Úgyhogy bele a közepébe. :)

    Elináról jó tudni, hogy az együttlét alatt visszafogott. Nem mesterségesen fogja vissza magát: ilyen a természete. Apró, egészen halk sóhajokkal fogadta a franciás kényeztetést. A fejemet csak finoman simogatta, úgy húzta magához hol szorosabban, hol lazábban. Igyekeztem nagyon finoman, lassan, érzékien kényeztetni. Sikerült őt visszaengedni a csúcs közeléből, hogy aztán még feljebb szállhasson. Ezt többször ismételve, egyszer csak egy kicsit hangosabb sóhaj közepette hirtelen szorította össze a combjait és tolt el magától egyidejűleg. Megérkezett...

    Ezután fordultunk és én jöttem. Kaptam egy gyönyörű, érzéki lingam masszázst. Hol lassan, hol gyorsan, hol erősebben, hol gyengébben. Nem feledkezett meg a golyókról, a gátról sem. Hihetetlen finoman, nagy hozzáértéssel csinálta. Közben rendszeres szemkontaktust tartott. Egy-egy felpillantásával már-már a mennyekbe repített. Majd egyszer csak kijelentette, hogy "Ezt most muszáj bekapni!". Azt hittem, ott lesz azonnal végem. De nem, egyre csak fokozta ő is bennem a kéjt. Mikor éreztük, hogy közel a vég, megkérdezte, hogy melyik testrészére szeretnék élvezni. Én a hasát választottam. Hanyatt fordult, a combjai közé térdeltem. Közben, hogy vizuálisan még izgalmasabb legyen, simogatni kezdte magát. Majd kevés kézi rásegítéssel a hasára és a mellére ment minden.

    Majd két percig pihegtem ott, közötte térdelve. Ő mosolygott, feltámaszkodott a két könyökére és valami kislányos bájjal, mintha nem is értené, miről lenne szó, megjegyezte: "a köldököm olyan, mint egy tó".

    Az utolsó pillanatban az arcát védve felemelte a két kezét. Ezt nem értettem, de később kiderült: egyszer a szemébe ment a produktum, ami eléggé csípte és azóta vigyáz.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag. Érték tekintetében utolérhetetlen. Ez nem csupán egy erotikus masszázs némi kényeztetéssel. Elina a lelket ápolja. Ha azt veszem, hogy egy órát áldozott rám az életéből, akkor megfizethetetlen.
  • Összkép:

    Búcsúzás előtt szóba került, nem is tudom melyikünktől, hogyha Pesten járok, akkor mindenképpen egyeztetünk egy újabb alkalmat. Nyilván, egy ilyen lehetőséget hogyan fogad az ember? Örömmel.

    Élni fogok a lehetőséggel és mindenképpen megkeresem.

    Ha valaki nem csupán testi, hanem lelki feltöltősére is vágyik az mindenképpen látogassa meg Elinát.
Happy Massage