• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap beszéltünk, illetve leveleztünk, majd vtr-en jelentkeztem be. Elfogadta az általam javasolt időpontot, nagyon kedves volt, így minden akadály elhárult, hogy végre meglátogassam őt.
  • Megközelítés:

    Az uszoda ahová sokat járok szinte a szomszédban van, egy pár éve épült lakópark, ismerős volt a helyszín, hiszen egy pár hete voltam már itt. A parkolás egy kicsit nehéz, én a szemközti benzinkutat ajánlanám, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, busz, villamos megálló a közelben, szerintem ezt a 11. kerületi lakóparkot sokan ismerjük.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark szerintem legújabb épülete, rend tisztaság mindenhol, lift természetesen van, a lakás tiszta, rendben tartott, a fürdő a célnak megfelel, tusfürdők és szájvíz kellő mennyiségben.
  • Lány külseje:

    Lotti pont olyan, mint amit elképzeltem, szép arc, jó alak, formás popsi, puha és illatos a bőre.
  • Action:

    A lakásba lépve szembesültem azzal, hogy jártam már itt, csak akkor egy másik hölgynél, mivel LOTTIval először randiztunk, a borítékot előre átadtam egy kis virág és édesség kíséretében. Két puszival fogadott, majd kedvesen beinvitált a szobájába, ahol megbeszéltünk mindent, majd a fürdőbe kísért, ahol miközben én zuhanyoztam, folyamatosan szóval tartott, nagyon kedvesen érdeklődött felőlem, majd kedvesen megtörölgetett. A szobába visszaérve már egymás karjaiban voltunk, majd az ágyra feküdve elkezdtük egymás testének simogatását, majd a lábam közé feküdt és egy nagyon finom franciában részesített. jó volt nézni, ahogy hol bekapja hol nyalogatja, majd egy kicsit elkapta a szájával a zacsit, szopogatta, nyalogatta, és egyszer csak azt éreztem, hogy már a fenekemet nyalja. Nagyon jó és kellemes érzés volt. vissza a péniszemre, majd újra a fenekem, hát nem semmi érzés. Ezek után egy kicsit én is kényeztettem a nyelvemmel megízleltem punciját, finom volt. Később elém térdelt majd hátulról hatoltam puncijába, a tükrös szekrény nagyon jó helyen van. Láttam az arcát, fogtam csípőjét és húztam magamra. Később megfordult majd szemből kezdtem el punciját felfedezni. Ekkor már éreztem, hogy ez egy egy körös menet lesz, ezért a gumit lehúztuk, ő hanyatt feküdt, és fölé térdelve adtam a szájába a péniszem. Nagyon jó érzés és látvány volt. Megkért, hogy egy kicsit térdeljek az ágyon, alám feküdt, majd ismét felváltva elkezdte szopni a farkam és nyalni a fenekem. Őrjítő volt. Miután ismét megfordultunk, újra a szájában voltam és csak szopott és szopott. Őszintén mondom szinte már sajnáltam, de nagyon jó franciájának meg lett az eredménye és a szájában végeztem. Számomra egy jó kaland volt.
  • Elszámolás:

    Előre átadtam egy kis ajándék és virág kíséretében, egy kicsit felkerekítve, egy óra szerintem rendben van.
  • Összkép:

    Egy végtelenül kedves, cserfes lányt ismertem meg, aki arra törekszik, hogy partnere nagyon jól érezze magát.
Happy Massage