• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csilingelő hangon egyből ő vette fel és tájékoztatott a programról.
  • Megközelítés:

    Amint belépsz ünnepi hangulatba kerülsz, hiszen himnuszunk zeneszerzőjéről elnevezett pár éve épült házba lépsz be. Ebből arra következtetek, hogy ez a muzsikus úr talán nem is ebben a házban prüntyögött kis zongoráján, de akkor vajon milyen okból került fel a neve a kapu fölé? Este lévén dízelgőzös paripám sok helyet talált, de az új metró megálló is pár méter.
  • Helyszín:

    Szerintem az egyik tényleg megfelelően és célszerűen kialakított masszázsszalon, több szobával, klassz fürdővel, kedvenc AXE tusfürdőmmel.
  • Lány külseje:

    Törékeny testű kismadár fogadott az ajtó mögé bújva. A képek annyiban csalósak, hogy egy vagány belevaló férfifaló arcra számítottam, de éppenséggel egy rendkívül jókedvű cserfes kis csajszira leltem, amit egyáltalán nem bántam. Középmagas termet, szép arányok, kézbevaló cickók, igazi csókolnivaló ajkak, meleg tekintet.
  • Erotikus masszázs:

    Mostanában beleugrottam a sportéletbe, és rendszeresen járok egy lapátkezű volt birkózó férfi sportmasszőrhöz. Ezzel csak azért untatom a tisztelt olvasóközönséget, hogy én aztán tudom, mire képes egy profi masszőr, és ezt nyilván kis leánykezektől el nem várhatom.
    Anna viszont ugyan kis kezei miatt kisebb erővel, de meglepően jó helyeket eltalálva kezdett masszírozni vádlitól felfelé, és ezen a kései esti órán tök jól is esett. Mondjuk ahogy elkezdett felfelé haladni, azért nem estem gondolkodóba, hogy folytassa-e tovább, hanem megkértem inkább, kössünk közelebbi ismeretséget...
  • Levezetés:

    Őszintén szólva nem nagyon bírtam tovább, és magam mellé fektettem a tatamira. Félkönyökre támaszkodva indult a csókcsata, amit úgy látszik, kiérdemeltem kulturáltan pimaszul rámenősen kulturálatlan viselkedésemmel. Nagyon izgi volt percekig félig nyitott szájakkal harapdálózva csókolni, ettől eléggé be tudok gerjedni. Közben persze elkalandoztak a kezek mindenfelé, és Anna ölében is egyértelműen kedvező jeleket fedeztem fel. Viszont annyira jól csókolt, hogy kb. harmadszori elhatározásból sikerült végre kiszabadulnom az öleléséből, és rácuppantam a cickókra, a kis bimbók olyan keményen álltak már hogy csak na!
    A széttárt combok között egy érzékeny igen nedves punci várt, és tulajdonosa behunyt szemmel készült a nyalifalira. Hát akkor elő a farbával, kényeztettem legjobb tudásom szerint alulról felfelé, felülről lefelé, kívül-belül és kb. mindenhogyan ahogy eszembe jutott. Közben folyamatosan hol összekulcsoltuk egy-egy kezünket, hol simogattuk elérhető testrészeit (ő pici lábával éppen elérte kopasz asszisztensemet, és igen jólesően kapirgálta). Meg kell mondjam, legalább 12 perces akciót igényelt az orgazmusát előidézni, ujjaimat és nyelvemet egyszerre is bevetettem, de aztán eszméletlen látvány volt élvezése, önkéntelen és kontrollálatlan kisebb-nagyobb élvezős rángásait látni.
    Itt már tényleg kezdtem sajnálni, hogy nem lehet továbblépni, kopasz barátom is megkönnyezte pár cseppel, hogy a mai étlap szűkösebb lesz, mondjuk elég ritkán is bukkanok fel ezért a masszázsvonalon, de néha jólesik. Anna remekül viszonozta kényeztetésemet, pár csók után végigcsókolgatott sok helyen, és egy kis olajos csúszkamasszást is kaptam cicikékkel, bírtam nagyon. Oldalra fordulva cuppant rá kopasz beosztottamra, derekas ápolásban részesítette, nyalogatta és olajos kézzel is érzékien tapogatta, közben a tükörben kerek popsiját és még mindig nedvektől csatakzó nuniját simogattam. Annyira tetszett, hogy kértem, álljon négykézlábra, és hátulról is mélyen belenyalogattam, elérve a gátat és még egy kis popsikényeztetést is beiktattam a táncrendbe, ami érzésem szerint egyáltalán nem volt ellenére.
    Ezután újra átvette Anna a kezdeményezést, és már tényleg bevadult a kis ártatlan lányka, volt már igazi szopizás, köpdösés, kézrásegítés és mindenfajta földi jó. A jó munka jutalmához hanyatt fektettem, kicsit ebben a pózban felülről a szájába helyeztem kőkemény barátomat, majd lecsúszva újra dühödten csókoltuk egymást, miközben olajos kis kezével ápolta makacs dákómat. Mivel éreztem a vég közeledtét, ezért kissé felegyenesedtem, és a szemkontaktot tartva Annával (az a démoni diadalittas nézés, atyám!)az utódok beterítették partnerem pociját és cicijét.
  • Elszámolás:

    Méltányos díjazást első találkozásunk alkalmával letettem egy polcra, ott is maradt a végéig. Méltányos , alatta marad a XI-XIII. kerületi kartellnek, bár Budán is sokfelé vannak még effélek.
  • Összkép:

    Egy kis tünemény, a mosoly és melegség egy pillanatra sem tűnt el az arcáról, abszolút kedves és megnyerő személyiség. Remélem, csak jó vendégeket vezérel hozzá a szerencse, megmarad ilyennek és még hosszú ideig köztünk marad. Én biztosan megjelenek még nála!
Happy Massage