• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon elsőre sikerült elérni őt, nagyon kedves a hangja, egyeztetés egyből.
  • Megközelítés:

    3. kerület Szépvölgyi út, eddig bármikor mentem autóval, lehetett parkolni a ház előtt.
  • Helyszín:

    A helyszín már jól ismert, csigalépcsőn felsétálni az emeletre és ott vagyunk. A földön lévő matracon történt a masszázs. Fürdő tágas, nagy sarokkáddal, bőven el lehet férni benne, tusfürdő választék rendben.
  • Lány külseje:

    Ne a fényképből induljatok ki, mert az agyon van photoshopolva. Nem tudom, miért kell ennyire "valótlanságnak" tűnő képeket gyártani (ez a megjegyzés inkább a hely tulajának szól, gondolom ő intézi ezeket). Erika a valóságban picit "fenekesebb, cicisebb", mint a képeken és az arca is más. Persze fel lehet ismerni, és a stílusa, a kedvessége, a szaktudása kompenzálja a photoshop és a valóság közti távolságot.
    Már a lépcsőn felfelé menet megpaskoltam fenekét, amit kéjesen megrázott és visszakérdezett: lassabban menjek? Szóval imádnivalóan kedves a stílusa.
  • Erotikus masszázs:

    Kezdeti öleléssel, csókokkal, simogatással kezdtük, nekem az intimitás az fontos. Hamar lekerültem a matracra és elkezdődött a masszázs.Szagtalan olajjal történik a masszázs, bár én mondtam, hogy szeretem az illatokat és nyugodtan használhat illatost - engem nem zavar... :-) Ha lehet ilyet mondani, akkor kellően volt finom, határozott de ugyanakkor erotikus és szakszerű is - csillagos ötös...
    Egy percre sem enged el, tartja a kontaktot a kezével. Élvezetes volt a masszázs része (is). A levezetést a következő részben részletezem.
  • Levezetés:

    És elkezdődött az erotika része. A benyúlások, simogatások ideje volt (ekkor még mindig hason voltam), majd áthelyezkedett úgy, hogy arcával, nyelvével, ajkaival is kényeztessen (még mindig csak hason feküdtem). Amit kaptam tőle, azt nagy meglepetés volt, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen kellemes is lehet, ha egy hölgy ilyen szinten végignyalogatja azokat a részeket ("gát", zacskó, ésatöbbi). Amikor már nagyon nem bírtam magammal, akkor megfordultam és mélyen a szemébe néztem - nem kellett semmit mondanom, már haladt is le a kis fejecskéje a farkamra. MIközben zihálva, egyre gyorsabban vettem a levegőt, ráfogtam a fejére is és szinte az száját "dugtam". Nagyon készségesen, finoman hagyta magát akkor is, amikor a csúcspontra jutva hatalmasan durrantam... Teljesen "kiürültem", nagyon fantasztikus volt az az élmény, amit tőle kaptam. Itt már bőven 100 százalék fölött volt a "megelégedési szinten". Kicsit hagyott nyugodni, majd törölgetés, megnyugvás, fürdés és a terep elhagyása következett.
  • Elszámolás:

    Egy órára mentem, a szokásos átlag volt a történet. A végén rendeztük.
  • Összkép:

    Bár az elején a külső terén a képek miatt kissé másra számítottam, a kedvessége, a hozzáállása, a szaktudása, az erotikája bőven kárpótolt - mindenkinek csak javasolni tudom őt.
Happy Massage