• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hónapok óta probálom Noya-t elérni, eddigi az 6-7 próbálkozásból most sikerült először beszélnünk. Viszont innen már egyszerűen ment, egy pár perces csevegés után leegyeztettük az időpontot és két órával később már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Egy 10 emeletes panel X-edik emelete a DPláza közelében. BKV-val mentem, metrótól pár perc séta, de jár erre busz is, illetve parkolni is lehet (akár a DP-ben vagy mögötte). A házszámot Noya elmondta a telefonban, egy nagy tömb az egész, nem lehet eltéveszteni. Ház előtt hívtam ismét, nem túl bonyolult a a kéró megtalálása (azért sikerült először rossz irányba indulni a lifttől).
  • Helyszín:

    A tetthely rögtön a bejárat melletti szoba volt, kényelmes (bár nagyon puha) franciaágy, néhány segédeszköz a polcokon, illetve egy életnagyságú poszter Noyaról a sarokban. A fürdőszoba pont megfelelő, tiszta kádkilépő, rengeteg tusfürdő (illatos és semleges egyaránt), sampon és szájvíz. Perfekt, a célnak tökéletesen megfelel.
    Egy (vagy több?) barátnővel rendel, egyszer hallottam, hogy mászkál a lakásban, de a legkevésbé sem volt zavaró.
  • Lány külseje:

    Noya pontosan úgy néz ki, ahogy a képeken, nem ért semmiféle meglepetés (pláne, hogy a képei nem retusáltak). Bár arckitakarással hirdet, ettől sem kell tartani, nem érhet senki keserű meglepetés.
    A képek legtöbbjén látható fekete "izében" fogadott, el is állt a szavam rögtön, élőben (is) rettentő szexin néz ki benne!
  • Action:

    Mivel még nem találkoztunk, megérkezésemkor bemutatkoztunk, puszi-puszi majd bevezetett a szobába. Levetkőztem, elmentem zuhanyozni, addig ő hozott nekem egy pohár vizet, majd a szobában állva megcsodáltam Noya-t a már említett plakáton (és élőben is). Mivel kicsit izgultam (ilyen vagyok :/), az első 10-15 percet beszélgetéssel töltöttük, javarészt ő beszélt, cserfes, nagydumájú nő, nagy bírtam. Aztán lassan simogatni kezdett, fölém kerekedett és finoman végigcsókolgatott, amitől pillanatok alatt haptákba vágta magát, aminek állnia kell. Gyengéd puszilgatások közepette elindult lefele, pár ismerkedős puszi a farkamra és itt durrant be a dolog: olyan brutális szopásba kezdett, amitől a lélegzetem is elakadt. Néha kézzel is rásegített, de ilyesmire valójában nincs is szüksége, úgy tűntette el a farkamat a szájában és a torkában, hogy féltem, többet nem kerül elő. Egy kis idő után éreztem, hogy ennek a fele se tréfa, itt bizony brutális élvezés lesz, úgyhogy gyorsan pihenőért könyörögtem. Rámszólt, hogy azért ez nem így van, de ha nagyon akarom, akkor egye fene, toljuk 69-ben... nem éppen ilyen pihenőre gondoltam, de legalább tudtam koncentrálni csodás puncijára kicsit. Persze az orbitális szopást így sem hagyta abba, úgyhogy hamarosan gumit húztunk. Felállt az ágy szélére, nekitámaszkodva hátulról magába parancsolt és utasított, dugjam meg keményen. Igyekeztem eleget tenni a kérésének, de éreztem, hogy nem lesz egy hosszú menet innentől... félelmem perceken belül beigazolódott és egy hatalmasat élveztem. Letisztogattuk magunkat és leheveredtünk az ágyra.
    Még volt egy kis időm, amit szinte végig beszélgettük, bár megpróbált felszopni egy második menetre, de az elsővel annyira kikészített, hogy képtelen volt megmozdulni a dákóm, úgyhogy hagytuk is.
    Lassan felöltöztem és pár perccel az óra letelte után távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonban korrekten tájékoztatott, minden az alapban van, semmi extráért nem hagytam ott rózsaszálat (nincs is, egy kivétellel). Diszkréten egy borítékba tettem és egy csokival együtt az asztalán hagytam. Nem is esett szó róla, megbízott bennem és ez egy nagyon jó pont (főleg így elsőre). Nem kérdés, hogy megérte-e.
  • Összkép:

    Régóta el akartam már jutni Noyához, ami végre sikerült is. Valószínűleg a várakozás izgalma miatt (és egy enyhe másnap miatt) nem voltam teljesen a toppon, így kölcsönösségről nem is igazán beszélhetünk, de mindenképpen visszamegyek még hozzá törleszteni, illetve ki akarom próbálni a hármast vele és a kolleginájával. Bár az egy óra kb 70-30%ban a beszélgetés javára dőlt, a legkevésbé sem sajnálom! Őszinte, szókimondó nőci, jól el lehetett vele dumálni, és nekem most erre is szükségem volt, örülök, hogy így alakult. Na de majd legközelebb.... ;) Nem volt barátnő-feeling, de nem is azért mentem. Egy korrekt szolgáltató, aki nem árul zsákbamacskát se a munkáját, se a véleményét tekintve.
Happy Massage