• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette a telefont, ráadásul a hangomat is megismerte, hisz nem először jártam nála. Mondta, hogy fél óra múlva tud fogadni, kértem egy órát, mivel keresztül kellett menni a városon.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a gps odavitt. Sarokház, a garázsba be lehet állni. Bkv-val kicsit nehezebb talán.
  • Helyszín:

    A garázson keresztül lehet felmenni a lépcsőn, tükrös szekrény a jobb oldalt, kellemes halk zene szólt, az ágy talán lehetne kicsit kényelmesebb, hangulatos színes lámpafény fogadott. A fürdőben többféle tusfürdő a törölköző megfelelő méretű, tisztaság mindenhol és van kádkilépő is.
  • Lány külseje:

    Szép arcú, szőke lány, a feneke valami eszméletlen jó, több tetoválása is van, nekem nagyon bejön, a felsőt nem veszi le, de engem a popsija kárpótol mindenért. Szexis, bár utcai ruhában fogadott, a fürdés követően pedig már meztelen volt, a felsőt kivéve.
  • Action:

    Fürdés után pár csókot váltottunk majd a nyakát végig csókolgatta. Ekkor a hátamra fektetett, majd lassan simogatva lecsúszott és a lábam közé térdelve franciázni kezdett. Lágyan finoman csinálta, a kezével csak kicsit hozzáérve. Párnát a fejem alá rakva élveztem a látványt. Kaptam egy kis ízelítőt a mélytorokból is, majd mikor kértem, hogy ezt még egyszer mert jó volt, készségesen csinálta még, ekkor már annyira kemény lettem, hogy kértem a gumit. Háttal, lovaglóban ült bele, míg én a hátamon feküdtem, számomra eszméletlen látvány és közben a popsiját markolásztam, ahogy mozgott, hol lassan, hol gyorsítva, néha mélyen beleülve vonaglott rajtam. Annyira jól csinálta, hogy bár a szemem még kívánta volna, de a testem jelezte, hogy hamarosan itt a vége. Gumi le és szájjal befejezte, nem sok kellett, néhány perc alatt a csúcsra vitt. Hagyott lenyugodni, nem rohan el, hozott zsebkendőt, aztán rövid tisztálkodás után beszélgettünk kicsit, utazásról, nyaralási tervekről. Mondtam hogy 20 perc van még, megyek zuhanyozni a másodikra, de mondta, hogy nem kell rohanni, van még idő, nem akartam kicsúszni az időből, így pár perc múlva elmentem tusolni, majd vissza. Másodikra csak NFVSZ-t kértem, pontosabban kaptam, mert emlékezett rá, hogy így szeretem. Hamar felizgatott, és a lassútól egyre gyorsulva szépen ki is végzett.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, nem kéri előre, és az asztalra szoktam lerakni elején vagy a fürdés után egy kis csokival a tetején, de akár a végén is lehetne, csak szeretem előre elintézni, félek, hogy elfelejtem és akkor meg nekem lenne ciki.
  • Összkép:

    Számomra abszolút olyan mintha a barátnőmhöz beugranék, ahogy időm engedi próbálok visszatérni. Kedves, barátságos, figyelt rám, hogy mit szeretnék, a szünetben simogatott, könnyű feloldódni és elengedni magam.
Happy Massage