• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Panni éppen foglalt volt mikor hívtam, az egyik kolléganője vette fel a telefont. Kedves, csicsergős hangon elmondott minden fontosat és meg is kaptam az általam megjelölt időpontot.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű a cím és könnyen meg is lehet találni, mind autós, mind tömegközlekedési szempontból frekventált helyen van. Arrafelé nehézkes parkolóhelyet találni de nem lehetetlen, ellenben fizetős a környék. Pár utcányira van egy jókora zárt parkoló, ott többnyire napközben is szokott hely lenni.
  • Helyszín:

    Tökéletes, mint a többi hasonló szalon a kerületben. Maximális diszkréció, higiénia, meghittség és minden ami ahoz kell, hogy a vendég boldogan és elégedetten távozzon.
    Bocs, de nem részletezem a szájvizek és tusfürdök mennyiségét, színét, szagát. Bőven elégséges a választék.
  • Lány külseje:

    A képek félig sem adják vissza a valóságot! Sokkoló a látvány! Persze pozitív értelemben. Alacsony, de arányos leányzó, gyönyörű popsival és édesen pici cicikkel, amik legnagyobb örömömre nincsenek elrontva két köbméter szilikonnal. Mindehez váll alá érő fekete haj és hatalmas barna szemek társulnak. Igéző!
  • Erotikus masszázs:

    Kérésemre megcseréltük az általános sorrendet, így a masszázs maradt a végére. Igazából teljesen mindgy mit kértem volna, határozottan nem a megszokások szerint, hanem a vendég igénye alapján alakítja a programot.
    Kérésemre inkább csak simogatott, de érezhetően tudja mit kell csinálni, mert a keze alá került csomókat csak kidolgozta. :-)
    Igazán kellemes relaxálós-, beszélgetős levezetés lett a masszázs. Szagtalan krémmel csinálta, ami nagy pirospontot érdemel! Közben jól elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól.
  • Levezetés:

    Miután az ajtótól a szobáig követtem és közben élvezettel gyönyörködtem popsija ringásában, bátorkodtam rákérdezni hogy megtoldhatjuk-e az egy órát még egy féllel. Szerencsére volt rá lehetőség. Pancsi után szexi kis fehérneműben várt, amitől kérésemre gyorsan meg is szabadult. Csókolgattam, simogattam, nyelvemmel édes kis punciját kényeztettem hosszasan, amit úgy éreztem hogy kedvelt is. Egy idő után helyet foglaltam egy fotelban. Itt folytatódott az élvezetek tárháza, mert elém állt és csókolgattam gyönyörű kis testét, aztán letérdelt és légiesen könnyed, ám tökéletes franciába kezdett, aztán állva folytattuk. Itt kívánságomnak megfelelően többször is tövig eltűntette a hímtagomat, hosszan lent tartva azt és a megfelelő pillanatban bekeményített. Pont úgy csinált mindent, ahogy szeretem. Közben végig huncut felnézések is voltak a részéről. A szájába mentem el, amit mosolyogva nyelt le.
  • Elszámolás:

    Szokásom szerint az elején letettem egy asztalkára és nem is foglalkoztam vele többet. A környéknek megfelelő szint, ám szerintem Ő akár többet is kérhetne.
  • Összkép:

    Rendkívül kedves, okos lány, akit az ember fia szíves örömest hazavinne. Bármit kértem (Persze a masszázs kategóriához illeszkedve), gondolkodás nélkül, profin és főleg odaadóan megtette. Látszik rajta hogy élvezi amit csinál, ezzell pedig remek hangulatot teremt, már az első pillanattól.
    Biztosan visszamegyek még hozzá!
Happy Massage