• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A délelőtt folyamán hívtam egy kellemes napindítás reményében, de közbeszólt a sors és a klímaszerelő kisiparos. Abban maradtunk, hogy délután lesz tali, de csak ha a mester befejezte a műszakot, nem kell a közönség!
  • Megközelítés:

    Enikő áttette székhelyét a korábbról ismert XI. kerületi bázisról az Árpád híd pesti hídfője mellé. Értelemszerűen ezt a helyszínt akár egy menetrendszerinti holdrakéta járattal is meg lehet közelíteni, hiszen mindenféle járműnek van ott megállója.
  • Helyszín:

    Szalagház magas emelete, de a jobbik fajtából. A lakás pedig másfél szobás kis kéjlak, a nappaliból nyíló hálószobát a nászágy teljesen kitölti. Nekem kicsit jobban bejött a másik kecó, de ez is ízléses és lakóját dícséri.
  • Lány külseje:

    Enikő a csodanő!!! Persze főleg azoknak, akik a vékony filigrán csajokra buknak. Én mondjuk mindenféle másra is, de ebben a kategóriában ő a topon van. Elég a képekre ránézni, máris dudorodik a gatyó!
  • Action:

    Régebb óta ismerjük egymást, de olykor el-elutazik hosszabb időre, aztán lehet picsogni mikor kerül már elő. Az is baj volt, hogy valahogyan többnyire csak rapid félórás randikra volt vele időm, de most elhatároztam, hogy kitöltöm az egy órát, még ha a mentő visz is el!
    Őszintén szólva már öt perccel később se emlékeztem, miben fogadott, annyira kívántam vele az együttlétet. Korábbi emlékeimből az rémlik, hogy mindig cuki koktélruhaszerűséget visel magassarkú toronyugró cipővel, ebben az a jó, hogy nem kell nagyot lehajolnom az üdvözléshez, ami esetemben mindig egy brutális nyelves csók.
    Ezután csak azt kellett tisztázni, hogy szokásom szerint egy darab orbitális ágyúlövés a cél, tehát adjuk meg a módját mindennek! Hosszú csókcsata vette kezdetét, simi mindenhová pár perc múlva már mindketten jelét adtuk annak, hogy itt mindenki kíván mindenkit (szerencsére a klímaszerelő tényleg lelépett, miután szakszerű munkáját egy a függöny mögé rejtett felmosóvödörbe való kondenzvízbevezetéssel koronázta meg). Minden testrésze olyan kis pici és vékony, de a nőci tiszta energia minden mozdulatában!
    Odatettem tehát magam, ne valljak szégyent a sok korábbi top-beszámoló mellé, és nem hagytam addig, amíg édes puncija a finom ujjazás és nyali-fali után tocsogni nem kezdett a szexnedvekben, és el is repült a drága.
    Enciben nagyon bírom, hogy a megjátszás fel sem merül bennem, annyira természetesen viselkedik, akkor nyög mikor szerintem is jó neki, ez azért más hölgyek esetében nem mindig kajálom be! Kb. egy félórára nyúlt maratoni előjáték egy ugyanolyan hosszú szeretkezésbe torkollott, kopasz asszisztensem szerencsére jó formáját mutatta, ezért engedélyeztem a számára egy kis kefélésre felkészítő szopipartit is. Utána mint mindig csak a kedvenc misszis kezdés, hosszan ölelkezve és csókolózva mennyei élvezet Encivel, aztán hátulról, oldalról finom és sűrű apró kis lökésekkel, rájöttem ez bejön neki. Aztán a végső csata, egy pacizás, itt már tényleg csak nyeríteni lehet, rámdőlt, átöleltem és magamra húztam, miközben két kezemmel a csípőjénél erősen tartottam és alulról eljátszottam, hogy le akarja őt dobni a ló - pumpáltam ahogy csak bírtam alulról, amíg csak mindketten majdnem egyszerre mondtuk ki hogy hú de jó volt! Lila köd, mínusz egy kiló, a dögmelegben az új légkondi mellett is ajánlhatom kollégák paleodiéta helyett a forró hálószoba-fitneszt!
  • Elszámolás:

    Az 1 órához csókot vettem extraként igénybe, de más extrák is elérhetők, amik engem nem hoznak lázba. Így is felső-középkategóriának mondanám, de egy ilyen modellalkatú csajszi simán megérdemli!
  • Összkép:

    Encivel baromi jól lehet dumálni is, mert nagyon értelmes lány. A terveiben mindig szerepel az utazás, tehát aki épp gondolkodik, ne habozzon! Biztosan tudom, hogy hozzá gentleman típusú vendégek illenek, aki nem tud viselkedni az szerintem ne is próbálkozzon, mert hamar az ajtón kívül találja magát!
Happy Massage