• Cristina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam felvette egyeztettünk és mentem.
  • Megközelítés:

    Most gyalogosan mentem, mivel az autót a riasztósnál hagytam. Egy kicsit kell gyalogolni az 50-es villamostól és a 93-as busztól max 5 perc. Egy kis segítséggel (GPS) megnéztem a megadott címet, mert nem vagyok arra felé ismerős. Parkolás ingyenes, aki autóval menne.
  • Helyszín:

    A helyszín egy kertes házas övezetben található ahol többen is dolgoznak. A lakás egyszerű, de a célnak tökéletesen megfelel. Rend és tisztaság volt higiénia is rendben. A fürdőben volt egy pár tusfürdő és a szájvíz is már elő volt készítve puha tiszta törölközőt is kaptam. A baszobába francia ágy volt és egy szobainas, aki védte a ruháimat és az értékeimet sikerrel. Az ágy pedig színes lepedővel volt letakarva. Teljes diszkréció mellett zajlott az ott létem pedig dolgoznak többen is a házban hangokat hallottam találkozni senkivel nem találkoztam.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő vékony alacsony lány fogadott. Retusálatlan képekkel hirdet. Fehér bőrű értsd nem szoli barna fekete hosszú hajú törékeny lány. Mosolygós bár egy kicsit visszafogott, de nagyon aranyos. Fekete necc ruhában fogadott, ami hamar lekerült róla. Nagyon cuki egy lány az egyszer szent.
  • Action:

    Hajszálpontosan érkeztem, mint szoktam, mert nem szeretek késni. A házhoz érkezve rácsörögtem ő pedig távnyitással engedett be az udvarba ahonnan a házba mentem miközben senkivel se találkoztam. A házba lépve bemutatkoztunk egymásnak és beinvitált a szobába, de előtte a cipőt levettem mivel otthon is ez a szokás. A szobába átadtam a neki vitt kis ajándékcsomagot, majd megbeszéltük a részleteket. Levetkőztem megkaptam a törölközőt és megmutatta a fürdőszobát is. Egy tusolás után már várt a szobába levette magáról azt a kis bugyogót is és a cici tartót. Mondta helyezzem magamat kényelembe én pedig jó kis fiú elfogadtam és elkezdődött az egy órás szeánsz. Nagyon kellemes lágy franciát kaptam, ami átment mélytorkossá is egyszer egyszer. Mivel nem akartam ilyen hamar elsülni így kértem, hogy had kényeztessem én egy kicsit. A hátára fektettem és egy igazi nyelves csókkal folytattuk majd következtek a cicik a sorban, majd dél felé fordulva a benedvesedett puncinál álltam, meg ami rendesen benedvesedett már. Szólt, hogy nehéz eset lesz, gondolom arra célzott, hogy nem fogom tudni a csúcsra juttatni. Valóban rendesen nyalakodtam és nem sikerült elélveztetni, pedig mondta, hogy jól csinálom finom a nyelvem így nem maradt más, mint védő sapkát kérni és egy újabb csókkal folytatni A védő sapka felkerülése után kutyus pózt beszéltük meg és lassan ütemesen mozogtam nehogy ideje korán kivégezzen, de így se tudtam sokáig húzni így jött, aminek ilyenkor jönnie kellett. Eldurrantam a védősapkába. Hagyott lenyugodni majd közösen távolítottuk el a védősapkát és törölgettük meg a kifáradt velem egykorút. Egy kicsit beszélgettünk erről, arról szerencsére volt közös témánk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy elszaladt az idő így második felvonás elmaradt a helyett egy fürdőszoba látogatást tettem, majd felöltözve egy búcsúcsók kíséretében távoztam a helyszínről.
  • Elszámolás:

    A neki vitt szerény ajándékot előre adtam a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálakkal együtt. Extrákat nem vettem igénybe csak az alap dolgokból válogattam.
  • Összkép:

    Összességben jól éreztem magam, aki egy igazi csókot akar és egy vékony mosolygós lányra vágyik, nekik ajánlom felkeresni. Köszönöm a randit én jól éreztem magam. Bár elég hamar elrepült az idő.
Happy Massage