• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos a modern technika hibája miatt telefonos elérhetősége nem volt lehetséges, így az előző nap VTR- és bejelentkezés, majd maradt az izgalom, eljutott- e az időpont javaslatom egyáltalán? VTR- t délelőtt visszaigazolta, még a munka is jobban ment utána.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. Az én kis ANGYALKÁM hoz a BKV sok-sok járművével lehet a " Stadionok " megállóig közlekedni. Ezt követően néhány perc séta után a vàros zajától mentes kis mellékutcàban található az az épület, mely a gyengéd együttléteknek helytadó otthonosan berendezett kéjkuckó is található.
  • Helyszín:

    A lakás ragyog a tisztaságáról. A babaszoba a célnak megfelelően berendezett. Szobainas a ruháknak, kis asztalka mécsesekkel, egyéb hangulat fokozó, és vágykeltőkkel.( Részletekről mindenki győződjön meg személyesen. ) A fürdőszoba káddal, a száraz kádkilépővel, megszámlálhatatlan mennyiségű tusfürdővel, szájízzel és kis műanyag pohárral.
  • Lány külseje:

    Fényképei alapján egy világos barna, hosszú hajú, vékony, de arányos testalkatú alacsony HÖLGY társaságában tölthetem a következő órácskát.( Már nem először, és reményeim szerint még nagyon sokszor. ) A fényképeken nem látható kedves mosoly, az ízléses tetoválások és a varàzslàs fő kelléke, a csillogó barna szempár kíséretében. Csalódás kizárva, max. Kellemes meglepetésben lehet része, ki először látogatja.
  • Action:

    A nyíló ajtón való bejutást követően egymás nyakába borultunk, apró ,de szenvedélyes csókokkal ihlettük egymást. Cipő le, irány a babaszoba. Vetkőzést követően az illatos, méretes fürdőlepedőmet átvéve irány a fürdőszoba. Elkísért, de a kád állapota miatt nincs közös tusolás. Gyors zuhanyozás, vissza a tetthelyre. Pillanatra kiszaladt, de nem maradt rendezni való utánam, így szinte azonnal visszaérkezett. Ismételten együtt terítettük le a vasalt, ropogós lepedőt, és kezdetét vette az újabb varázslàs, amiért oly hűségesen járok az én kis ANGYALKÁMhoz. A pillanat tört része alatt átvette a kezdeményezést,az ágyra feküdtünk és az igazi barátnős csókokból nem csupán érző ajkaink, de jószerivel az egész testünk részesült. Akciója alatt a kezeink hol símogatták a partnert, hol egy- egy szoros ölelés, összefonódó ujjakkal jutott a másiknak a kimeríthetetlen raktárból. Az ajkaimtól a bimbóimon keresztül a kiskuki, és a golyók nyelvel, kézzel való izgatása, előkészítése a felejthetetlen együttlétre. Az erogénzónák folyamatos ingerlése gyorsan meghozta a kívánt eredményt, elérkezett a 69 ideje. A látvány csak fokozta a vágyat, közben érkeztek a félreérthetetlen jelek, jó úton járok most is, hogy az élvezetek birodalmába juttasam. ( Az én kielégülésem szinte mindig bekövetkezik, ezért igyekszem partnereim csúcsra jutását elősegíteni.) Hálája most sem maradt el, kifordult és fergeteges, bőnyálas, teljesen kézmentesen előadott francia nyelvlecke következett, melynek hatását csillogó szemeivel kontrolálta. Ujjaink is újból egymásra találtak, érkezhetett a védelem, felhelyezése után azonnal birtokba is vett a frissen borotvált puncijával. Pillekönnyű formás teste úgy tekeredett rajtam, hogy kétségem sem volt, jön a beteljesülés. Ő is érezte, jelét is adva, nincs ellenére a közös varázslásnak. És mi csak szálltunk, repültünk erősen tartva a másikat, míg meg is érkeztünk az elvarázsolt birodalomba, a kéjek birodalmába. Felejthetetlen varázslatban volt ismételten részünk. Hagyott magában lenyugodni, mellkasomon pihent, igéző szemeiből az átélt gyönyör sugárzott. ( Egy- egy ilyen leírhatatlan pillanatért érdemes élni. A SZERETKEZÉS a legjobb dolog a világon, ha megtaláljuk a megfelelő társat hozzá. )
    KÖSZÖNÖM ANGYALKÁM, nekem TE vagy az egyik ilyen varázslatos partner.
    Elernyedésem észleve megtörölgetett, az utódokkal telt vv- től megszabadított, csókjai kíséretében a fürdőben kísért. A mai varázslat is itt ért véget. Zuhanyozás, öltözködés, a virágcsokor és a személyes ajándékok átadását követően búcsú, a mielőbbi VISZONTLÁTÁSIG.
  • Elszámolás:

    A bővebb információ alapján, utólag a kis asztalkára helyezve. Szó sem esett róla. A régi és az új átlag között, a mostanihoz hajlóan. ( Egyedi, csak a kis ANGYALKÁM számára készült egyedi ajándékomra figyelt, illetőleg velem foglalkozott. )
  • Összkép:

    Ő az, akit nem lehet megunni! Csodálatos partner, abban az egy órácskában csak Ő meg a vendég létezik számára. Példás hozzáállás,- KÖSZÖNÖM a boldog perceket ANGYALKÁM, a MIELŐBBI VISZONTLÁTÁSRA!
Happy Massage