• Lina

  • Beküldte:
  • Lina reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a kedves értékelést. Sajnálattal olvastam a törölközőről a véleményt, ami számomra igen jó tanuló pénz volt.
    Ahogy a lakás és a környezet teljesen új, "korábban 12.kerületben voltam most az első kerületben dolgozom" így mindent a dekorációt a törölközőket is újítottuk.
    Le cseréltük az összes régebbi törölközőt új törölközőkre ami egységes szín árnyalatban megy az új lakásunk design-hoz .
    Ezt követően volt is egy teljes nap amikor nem dolgoztam kedves barátnőmmel, hogy az összes törölközőt 90Fokon át mosathassuk , hogy érdesebbek és szösz mentesek legyenek az Új törölközők!
    Elnézésed kérem a kellemetlenségért. Remélem nem tántorított el a kis bakink, hogy ismét találkozhassunk! Új vendégeimnek pedig azt szeretném üzenni, hogy törölközők immáron érdesek, illatosak, szösz mentesek és mindig tiszták ahogy lenniük kell!
    Köszönöm a beszit és további kellemes napot kívánok. Puszim

  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon beszéltünk, majd aznap reggel SMS-ben megerősítettem szándékomat, hogy tényleg el akarok menni☺ (és tényleg elmentem :)
  • Megközelítés:

    Tökéletes és részletes leírás olvasható erről a hirdetésben. A Vérmező park egyik sarkához közel eső címre metróval és gyalog mentem (kellemes, rövid séta volt).
  • Helyszín:

    Kellemes, hangulatos lakás, a szoba kissé szűkösnek tűnt, de a nagy tükör szuper. (Kár, hogy szemüveg nélkül rosszul látok.)
    A törülköző rossz emlék marad, pedig nem szoktam erre kényes lenni. Nagyon új volt állítólag, és már a masszázs során is feltűntek apró szöszmöszök rajtam. De otthon is volt vele bajom, az ingem és a gatyám tele volt sötétbarna, árulkodó szöszökkel. :(
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően egy gyönyörű teremtés fogadott. A pedofiloknak már túlkoros lehet, de amúgy semmi kifogás nem merülhet fel. Volt pár kis kék foltocska, nem kérdeztem mitől.
  • Erotikus masszázs:

    Megkérdezte, hogy esetleg akarom-e megfordítani a szokásos sorrendet (a masszázst a végére hagyni), de jeleztem, hogy lassan oldódom, így jött a masszázs, végül a levezetés.
    Olaj vagy krém kérdés is volt, én az illatmentességhez ragaszkodtam. Az olajos masszázs erőssége is kérdés tárgyát képezte az elején, megegyeztünk, hogy az erős gyógymasszázs céljából máshoz mennék. Kellemes, szakszerű, alapos volt. Kérdezte, hogy szeretem-e a csúszkamasszázst, amire ilyen gyönyörű nőnek nem lehet nemet mondani. Számomra az olajos csúszkamasszázs már a kényeztetés része.
  • Levezetés:

    Csúszkamasszázs közben már megy a simogatás, kényeztetés, de a francia is nagyon szuper. Kéréseimet teljesítette, de magától is tudta volna, mi a jó. Úgy helyezkedik, hogy a vizuális élmény is maximális legyen. NFVSZ-el finiseltünk, diszkréten megszabadult tőle, majd visszatért cirógatni. A végén a fürdőben is segített lemosni az olajat, kedves volt.
  • Elszámolás:

    Nincs extra, korrektség van. Mindig előre, mégis úgy éreztem, kissé gyorsan rátért a lényegre; kérte amit megbeszéltünk. O.K., csak ez kicsit elrontja a hangulatot...
  • Összkép:

    Kíváncsi voltam arra a nőre, aki a legprecízebb (és hibátlan) hirdetést teszi közzé, hiszen akkor ő maga is ilyen tökéletes. Igazam lett, de sajnos úgy éreztem nem voltam elég szimpatikus neki, s ez visszahat rám is. Ettől eltekintve (és a borzasztó törülközőt is elfelejtve) jól éreztem magam, profi szolgáltatást kaptam. Talán túl profit is.
Happy Massage