• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elhatároztam pár hete, hogy a következő lány akit meglátogatok, Jessyca lesz. Nekem sem volt túl sok időm, és lehet, hogy nem voltam szerencsés, de nagyon sokszor volt kikapcsolva amikor próbáltam hívni. Tudom, hogy van vtr, stb. de nekem fontos a lány hangja is. A lényeg, hogy ak kitartásom megtérült, kedvesen tájékoztatott mindenről, és másnapra egyeztettünk időpontot, megerősítő SMS után kaptam pontos címet.
  • Megközelítés:

    Nagyon ritkán ülök autóba Budapesten belül, de aznap arra kényszerültem. A helyszín könnyen megközelíthető BKK-val is, van rengeteg parkoló, ideális, cím alapján teljesen egyértelmű.
  • Helyszín:

    Nem ősrégi, de panel. A célnak teljesen megfelel. A babaszoba kifejezetten nagy, törölköző tiszta, száraz, tusfürdő felhozatal közepes mértékű, szájvíz van. Ja, meg légkondi is. Ha valamin cserélni kellene, az az ágy, erőteljesebb mozdulatok rá nyikorog ott rendesen, mondjuk az élmény volt annyira jó, hogy ezen simán túllendültem.
  • Lány külseje:

    Nagyon sokkal többet, mint amit a képek mutatnak, nem tudok mondani, azt kapod amit látsz. Jessyca mosolygós csoki lány, átlagosnál kissé alacsonyabb, nem nádszál, de felesleg sincs rajta, nagyon jó alakja van. Cickók tunungoltak, bár nem kérdeztem rá, de szerintem inkább a gravitálás megelőzése semmint a méretnövelés volt a cél. Bőre selymes, tetkók látszanak a képeken is, higiénia teljesen rendben. Valami fekete egyberészes cuccban fogadott.
  • Action:

    Megérkezés után gyors vetkőzés és tusi, majd mire végeztem, ő már meztelenül várt. Ha valaki igényli a kicsomagolást, érdemes előre szólni, mert úgy vettem észre, ez koncepció. Gyorsan egyeztettük még, hogy mit szeretnék (extra is), mit nem szabad, aztán belevágtunk.
    Kicsit felfedeztem a testét miközben ő az ágyon térdelt, ő is simogatott, csókolgatott, majd megkértem, hogy vegyen a szájába. Megkérdezte, hogy biztos kényelmes lesz-e úgy, hogy az ágy mellett állok, de most eleve úgy terveztem, hogy mozizom ahogy négykézláb van ő az ágyon és a szájában a farkam. Nagyon gyorsan kőkeményre varázsolt, majd magától elkezdett mélytorkozni, egészen addig tartotta lent amíg tudta, majd a felgyülemlett nyálat ráköpte a farkamra. Eléggé pornós jellege volt, kicsit még ezért átvettem a ritmust, és a fejét fogva dugtam a száját. Sokáig ezt nem lehet bírni, így végem is lett, utódok a szájában landoltak, majd kiszaladt megválni tőlük. Visszafelé kaptam egy pohár vizet.
    Szünetben dumáltunk, ami annyiban volt furcsa, hogy általában hagyom, hogy a csajok csacsogjanak, most azonban ő beszéltetett engem. Ő kezdeményezte a második kört, ezt kedvelem. Így kicsit feltérképezték a csodás testét, hogy a puncijához jussak, és nyalakodjak. Kellemesen nedvesedett és mozgatta a csípőjét alattam, kicsit a hanghatásokat éreztem rutinnak, de orgazmust szerencsére nem színlelt. Kértem, hogy vegyen újra a szájába, ekkor hányat fekve moziztam. Hirtelen az az ötletem támadt, hogy be akarom teríteni az arcát, így újra az ágy mellé álltam, Jessyca rutinosan csak annyit kért, szóljak mikor. Rendkívül jó volt megint ahogy franciázott, de aztán az is beugrott, hogy sosem voltam még csoki lánnyal, így kértem mégis gumit, és félig ülő félig fekvő helyzetben a farkamba ültettem. Tudtam, hogy az arca élvezésből semmi nem lesz, hanem a szűk, izmos punciban ér a vég. Ráadásul rendkívül tehetséges a kisasszony, és minden rzdülésemre reagált, baromi jó volt. Magamhoz képest egész hangosan élveztem.
    Menet után kis összebújás simi, aztán tusi, és tipli.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, bár én mindig előre adom. Nem is értem ezt az utólag dolgot, a moziban is belépés előtt veszem meg a jegyet. Új pesti átlag egyébként, nálam egy extrával kiegészítve, a kettő együtt kiadja amitől anno Jim Carrey megkattant. Nem kétséges, hogy ár/érték arányban nagyon megéri.
  • Összkép:

    Jessyca egy odaadó lány, aki figyeli mit szeretnél és van elég rutinja, hogy úgy teljesítse a kívánságaidat, hogy természetesnek hat. Rendkívül jó élményekkel távoztam, kötelezően ajánlott kategória.
Happy Massage