• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt, gyorsan reagált, a javasolt időpontot elfogadta, majd a címet is megkaptam. Telefonon csak akkor hívtam amikor a ház előtt voltam.
  • Megközelítés:

    Béke tér és Honvéd kórház közelében, panelház magasabb emeletén. GPS ismeri a címet, parkolóhely bőven van, fizetős, de olcsó. 1-es villamos megállója pár perc séta, ez a legközelebbi megálló, metróval az Árpád hídtól kb. 10 perc lehet.
  • Helyszín:

    Jó állapotú panellakás sejtelmes fényekkel, több szobával. Nem tűnt fel, hogy rajtunk kívül bárki más is lett volna a lakásban. A szoba is pici, de elfér egy ágy és egy szék mi más kell még. A fürdőszoba is panelméret, tiszta, a törölköző nagy és puha. többféle tusfürdő és szájvíz van, talán még dezodor is, a kád előtt száraz kilépő. A fürdőben is kellemes hangulatvilágítás, a víz hőmérséklete jól szabályozható.
  • Lány külseje:

    Alice egy pici, filigrán csajszi, apró, kemény cicikkel és formás kemény popsival. a punci sima, illatos és nagyon finom. Érkezésemkor egy sportos ruhában fogadott, mivel ki kell jönnie a folyosóra, mire végeztem a fürdéssel egy szexi fekete, egyrészes csipkecsodára váltott. Akik először találkoznak vele meglepődhetnek, mert egy bizonyos pontig Alice rendkívül visszafogott, olyan elsőbálozós hangulata van a randinak addig a bizonyos pontig. Az arckitakarástól nem kell félni, szép arcú fiatal lány.
  • Action:

    A folyosón fogadott, majd bevezetett a szobába. Letettem az ajándékot, megfordultam és szemét lesütve, állt előttem, mintha kicsit zavarban lenne. Igen, de majd elmúlik ha lekerül a ruha mondta, olyan első randis, szüzességelvesztős hangulat volt. Volt, egészen addig a bizonyos pontig, amíg vissza nem jöttem a fürdőből. Ekkor már csak a fehérnemű volt rajta és egészen másként nézett rám. A tekintete azt üzente, hogy szétszedlek.

    Az ágy mellett csókolóztunk, majd leült az ágyra és kényeztetni kezdett. Ez nem tartott sokáig, hamar ütemet váltott és brutális szopásba kezdett. Bőnyállal, mélytorkosan, néha öklendezve, poppanásig bevéve szopta a farkamat, közben a fehérnemű is lekerült róla. a szemeim kettéálltak, a lábam remegett, így az ágyra kerültünk és ott folytatta a kivégzésem. Megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem, még élvezni akartam. Később én is meg akartam kóstolni, így váltást kértem és nyalni kezdtem finom, illatos punciját. A kényeztetésre jól reagál, nedvesedig, a hangokból és a reakciókból ítélve élvezi is. Néha az ujjaimat is bevetettem és addig nyaltam amíg el nem zsibbadt a nyelvem. Ezután visszaadtam a játékszert és folytatódott a már leírt brutál francia egészen addig amíg a szájába nem élveztem. Legszívesebben üvöltöttem volna akkorát élveztem, de mégis csak egy panelházban vagyunk, így visszafogtam magam. Az utódok szilviában landoltak, majd engem is megtörölt és hozzámbújt.

    Sok időt nem hagyott a drága a pihenésre, az ágy széléhez állt és hajolt rá a farkamra, hogy életet verjen belém. Talán soha nem nem tértem még magamhoz ilyen gyorsan. Itt már egy fokkal finomabb volt a francia, inkább lágyabb, érzéki, a környékkel is foglalkozott. Ismét váltottunk, én is kényeztettem majd gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni. Hanyatt feküdt, a lábait felhúzta, így hatoltam be. Mikor éreztem, hogy közel a vég váltottunk és ő került felülre, keményen meglovagolt, majd hozzámbújt és szeretkeztünk. A finom szeretkezés, az érzéki hangok és Alice csodálatos látványa sem volt elég, nem tudtam elmenni, így gumi le és ismét franciára váltottunk. Alice technikája győzött, hamarosan újból az édes kis szájában lett végem.

    Mivel az időm és ezzel Alice munkaideje is a végéhez közeledett, így letusoltam. Mire visszamentem Alice újból ruhában és lesütött szemekkel ...:) várt a szobában. felöltöztem, távoztam.
  • Elszámolás:

    VTR-en elküldte a csokor méretét, ami a régi és az új átlag között van, a kapott élményért cserébe semmiség. A randi elején letettem, nem is került szóba, azt, hogy a randi alatt eltűnt-e nem figyeltem, nem is érdekelt.
  • Összkép:

    Második találkozásunk volt, a két randi között több hónap telt el. Alice számomra egy igen komoly vizuális élmény, bukok az ilyen típusú lányokra, másrészt csodálatos vele az együttlét. Nem az utolsó találkozásunk volt, ha rajtam múlik. Köszönöm Alice a felejthetetlen randit.
Happy Massage