• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszasan keresgéltem, mert az utóbbi időben csak masszőz lányoknál voltam. Motoszkált bennem valami, hogy a másik oldalon is próbálkoznom kellene, hátha ráakadok egy újabb gyöngyszemre.
    Ennek a keresgélésnek lett az eredménye Lizzie. Nem arcképpel hirdet, de bíztam a megérzésemben
    Hétfőn délelőtt hívtam, azonnal felvette. A hangja nagyon kedves és kellemes volt, ettől már jó előérzetem volt. Másnapra kértem a lehető legkorábbi időpontot. A 11 vagy 12 órát javasolta. A delet választottam. Arra kért, hogy másnap 10 körül újra hívjam. Így is tettem, és akkor meg is kaptam a pontos címet.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület egyik csendes utcája. Egyirányú a Lehel út felől. Mindkét oldalon lehet parkolni. Az autót sikerült letennem a kapu előtt és még bőven volt hely. A parkolásért fizetni kell, de az alacsonyabbik tarifát (kód:0135). Azt hiszem, hogy a villamos is elérhető közelségben van.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, a lakás is karbantartott. Valószínűleg többen is végzik itt áldásos tevékenységüket, de a diszkrét zörejeken kívül erre más nem utalt.
    Nagyon kényes vagyok a tisztaságra és erre csak a maximális pontot tudom adni. A szoba megfelelő méretű, lehet hova pakolni, még szobainas is van. Kényelmes franciaágy áll rendelkezésre a hancúrozásra.
    A fürdőben kád van, zuhanyfüggönnyel védve, hatalmas tusfürdő választékkal. Tovább nem részletezném mert minden megfelelt az igényeimnek. Ami még külön tetszett, hogy szájvízből 3 féle is volt, még alkoholmentes is.
  • Lány külseje:

    A választásom előtt alaposan kielemeztem a képeit. Szerencsére sokat töltött fel. Annak mindig örülök, ha vannak műtermi és amatőr fotók is. A kettő együtt már elég információt szolgáltat. Az arcát takarja, de több képen is láthatók egyes részletek, és megfelelő vizualizációval kirakható egy teljes arc. Jól vizualizáltam, mert élőben sem csalódtam, helyes, kedves szempár nézett vissza rám. Az ajtó mögött várt és amikor megpillanthattam, tudtam, hogy nem futottam lukra (azaz dehogynem! Bocs!).
    Nem tetszenek az alacsony lányok, főleg, ha még nagyon vékonyak is, de Lizzie magassága és testalkata is a számomra ideális. Mindene arányosan formás, simogatni és fogni való. Ott domborodik, ahol kell. Örömét leli benne a férfiember.
  • Action:

    Szóval fürdés után visszatértem a szobába. Rákérdezett mit kérek inni. Kaptam hűtött bubi mentes vizet, de kérhettem volna mást is, biztosan volt választék.

    Még állva megöleltem, puszilgattam selymes bőrét. Gyorsan megszabadítottam a kebleket fogva tartó kosaraktól. Az előkerült domborulatok már pajzán gondolatokat ébresztettek bennem. Lefeküdtünk az ágyra és ölelgettük egymást. Néhány finom csók is elcsattant. Kicsit beszélgettünk is, mert nem én lennék, ha némán kibírnám. Felajánlott egy masszázst. Beleegyeztem, de csak egy rövid simogatást kértem, nehogy elbeszélgessem az időt, mint a masszázsnál szoktam.
    A masszázs után megint simogatás, ölelgetés. Itt már az utolsó textiltől is megszabadítottam. Lizzie ágyéka vonzotta tekintetemet, nagyon kívánatos kincset rejteget. Gyengém, amikor egy csík jelzi az irányt a gyönyörök kapuja felé.
    Magamra húztam, hogy minél nagyobb felületen érezzem a puha testét.
    Élveztem, ahogyan a finom bőre szorosan hozzám símult. Finom puszikkal halmozott el és szép lassan haladt abba az irányba, amerre már a véráramlásom is elindult.
    Olyan franciás kényeztetést kaptam, hogy nem emlékszem mostanában ilyen katarzisra. Nem tudom, hogy ráérzett-e mit szeretek, de nagyon eltalálta. Azt kívántam, bárcsak órákig tartana ez az állapot. Finoman simogattam közben a haját és vállait. Csak szófoszlányok jutnak eszembe arról, amit kaptam. Forró, lassú, szenvedélyes, puha, sikamlós, lágy, érzéki. A pornó filmeken bizony nem ezt látni, de én ezt a lassú lágyságot szeretem. Minden ponton gyengéden kényeztetett, közben néha felnézett. Ilyenkor lehajoltam és megcsókoltam, Annyira, de annyira intim volt, és annyira jó lett volna így befejezni. Mivel egy órában csak egy gyönyörre vagyok hitelesítve, meg kellett szakítanom Lizzie szólóját.
    Kértem gumit, amit kézzel és szájjal ügyesen felhelyezett. A hagyományos pózt kértem. Lehet, hogy konzervatív vagyok, de nekem ez okozza a legtöbb ingert és gyönyört.
    Lizzie hanyatt feküdt, én pedig tettem amit tennem kellett. Szorosan magamhoz húztam, hogy minél jobban érezzem. Nem, vagy csak nagyon lassan mozogtam. Csak élveztem a helyzetet.
    Nagyon fel voltam húzva, így hamarosan elengedtem magam és elért az orgazmus. Nem így terveztem, de majd legközelebb pótolom a kimaradt lehetőségeket.
    Kis tisztogatás után újra mellém bújt, biztosan rájött már, hogy nagyon szeretem a szoros ölelkezést.
    A randi kereteként megint kaptam egy finom hátmasszázst és egy picit még tudtunk beszélgetni.
    Egy gyors fürdésre is maradt még időm.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, mennyire vagyok bizalomgerjesztő, de ajándékomat elég volt a felöltözésem után az asztalra tenni. Nagyon megéri, mert a régi pesti átlagért egy csodálatos lány kedvességét élvezheti az ember.
  • Összkép:

    Összefoglalva nagyon jól éreztem magam. Nekem a kiválasztott lány szépségén kívül rendkívül sokat számít a kedvessége is. Ebben most nem volt hiány. Szimpatikus volt, hogy nagyon figyel a higiéniára. Lizzie egy tündéri, mosolygós, csacsogós lány, akivel röpül az idő. Legközelebb biztosan tovább maradok. Bátran ajánlom a barátnős bújást és a lágy kényeztetést kereső férfitársaimnak. Ám lehet, hogy a végzetasszonyát is ki lehet hozni belőle, de nekem most nem erre volt szükségem. Kellemes élményekkel távoztam.
Happy Massage