• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Némabob!

    Köszönöm szépen a beszámolódat. Igazán jó volt olvasni.

    Valóban régen találkoztunk négyszemközt ami azt illeti. Ahogy írtad meg is volt az oka neki amiért nem kerteltem elmondtam, hogy hogyan vélekedek erről a dologról. Már szinte években mérhető a távolság.

    De! Amikor megkerestél valljuk be őszintén meglepődtem kissé. Nem gondoltam volna, hogy a történtek után még vissza szeretnél jönni hozzám.

    Lehet ennyire mély benyomást tettem volna rád?

    Egy ideig gondolkoztam rajta, hogy mi legyen. Aztán végül úgy döntöttem kapsz még egy esélyt de ha ezt is elbaltázod vége mindennek. Mindenkinek adok még egy esélyt ha azt is elbaltázza akkor vége örökre.
    DE! Itt megint jön egy "de". Kellemesen csalódtam benned amit saját magam részéről teljesen pozitívan éltem/élek meg.
    Ami legfőbbképp meglepett, hogy valóban ahogy a besziben is említetted bocsánatot kértél szemtől szemben és itt is.
    Ez igazán arra vall, hogy te is ember vagy, tévedhetsz de tudsz bocsánatot kérni.

    Remélem azért még élsz az agyvérzés után! :) Lehetséges, hogy máskor másban leszek, fő a változatosság ilyen téren, hihi.
    Éreztem a ripi-ropikat de hát nem fiatalodunk csak emberesedünk - itt nem a kg-ra gondolok hanem ha tévedünk bocsánatot kérünk -. A kg-k elhanyagolhatóak.
    Azóta sok minden történt velünk és hát lett volna még mesélni egymásnak de majd folytatjuk legközelebb, hiszen mi lenne sztoryk nélkül? :)

    Még egyszer köszönöm, hogy megírtad kis élményedet és végre újra egyenesben vagyunk.

    Várlak vissza.
    Alexa

  • Egyeztetés:

    >Előtte leveleztünk.VTR-n egyeztettünk,de nem lett jó nekem.Majd hívtam és leegyeztettünk egy másik időpontot.Majd VTR-n is.Rugalmasan!
  • Megközelítés:

    >Szokásos helyen.Már rég jártam nála.Kocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyű.Parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    >Egy ismert főút mellett lévő kis kaptárlakás.Jó illat.Otthonos.Nagyon tiszta.Van kis űlőke ha belépsz a cipőd levenni,és akasztó is van a szobában,nem kell a földre,ágyra szórni a cuccot.Fürdő oké.
  • Lány külseje:

    >Hát mit mondjak?Magas gyönyörű,hosszúcombú gazella.Szépen lebarnítva a bőre.Gyönyörű frissen mosott haj,pedig edzésről jött!Nagyon helyes!Erre a külsőre vigyázni is kell.Piros miniruhában fogadott.Azt hittem agyvérzést kapok!:DPersze jó értelemben.Alakja pont az esetem,tán még fogyott is!Csorgott a nyálam rendesen,na!:)))A képek csak annyira retusáltak,h szinte 100 százalék a valóság!
  • Erotikus masszázs:

    >Egy kis frissítő massageban egyeztünk meg.Ami beszélgetéssel simi-simi-tipi-tapi modján valósult meg.Jó kezei vannak.Átgyúrta a fájós derekam,vállam,csípőm minden kis csontom.Pont kellő erősségű.Azt hiszem olajat használt a viszkozitáshoz.Közben jót beszélgettünk.Imád csevegni,hisz nő!:)Na aztán én is tudtam dumálni,csak közben élveztem a kezecskéit.Nem kapkod.Hagy időt mindenre!!!Közben hangulatos,lazító zene szól.Tényleg minden azért van,h jól érezd magad,és tökéletes legyen.Ripegtem-ropogtam dehát nekem is egy kicsit többet kellett volna dolgoznom fiatalon,még ennél is többet.:D
  • Levezetés:

    >A kezei kényeztetése után,más következett.Finoman barátnősen kértem,hisz tudom csak így vállalja.Érzéki francia következett.Felültem a massagepadon.Ő ült velem szemben a kanapén.Meztelen volt!Ügyes fogás!Más lány ezt "nagykabátban" akarja csinálni!:DÉrt a férfi agyhoz.Dicséretes.Na...Finoman lágyan kezdi.Kérésemre meg is köpködte.A környékkel is foglalkozik,persze ha ápolt vagy!Jól írányítható,ami nekem nagyon fontos ilyen helyen.Elég ha csajom otthon nyifeg-nyafog,az ember fia nem ezért jön ilyen helyre,h még itt is azt hallgassa.:DSimogathattam gyönyörű haját közben,hhmmm...beleszagolhattam!Szemkontaktot is kértem,és egy pici finom barátnős(nem pornós!!!) mélytorkot is kértem,és kaptam.Tökéletesen kiszolgált.A végén a szájába mentem el,hagyott lenyugodni.Kérésemre puszilgatta is.:)Majd papírtörlő az utódoknak.Simogatás,beszélgetés lazaság-babaság.:)No TP!!!Mi az???
  • Elszámolás:

    >Egy laza,de komoly csajszi.Korrekt áron dolgozik,és nem nézi percre pontosan az időt,hanem azzal foglalkozik,h függő legyél tőle,és neked jó legyen.Hisz ez a kis idő rólad szól,míg ott vagy!
  • Összkép:

    >Azt hiszem függő lettem.Rég találkoztunk.Ugyebár régebben nagyon megbántottam,egy tapló paraszt voltam.Azt hittem a kocsmában vok a haverokkal.Elviccelődtem az ő kárára a beszimet.Nála személyesen a szemébe elnézést kértem,és kezet csókoltam neki.Most pedig innen is elnézést kérek tőle,h beletapostam a női lelkébe,ítt min denki előtt,írott formában is!!!Amúgy azoknak ajánlom őt,akik lazítani,jó massagere,vagy egy kis finom barátnős franciára vágynak,egy BOMBA jó hölgytől!No meg akik kedvelik a magas,hosszú combú,jó fenekű,szép hosszú hajú igényes nőket!
Happy Massage