• Dalia

  • Beküldte:
  • Dalia reagálása

    Drága rollo!
    Nagyon szépen köszönöm neked ezt az élménydus beszámolót! Nagyon jól éreztem magam a társaságodban egy felejthetetlen élménnyel ajándékoztál meg. Nagyon remélem hogy több ilyen randevúban lesz még részünk. Csokollak

  • Egyeztetés:

    Felhívtam, felvette pár csörgés után. Szerintem vele beszéltem - ugyanúgy, mint már többször is, csak most sikerült is olyan időpontot találni, ami mindkettőnknek megfelelt. Korrekt tájékoztatást kaptam minden tekintetben.
  • Megközelítés:

    Ennél a címnél nem igazán szükséges GPS, de gondolom, odatalál (van, ahová nem???).
    Parkolás nem probléma, kis szerencsével a környező kis utcákban (fizetős, mint szinte mindenhol), de ha lusta keresgélni az ember fia, akkor a (nagyon) közeli bevásárló központ mélygarázsa a jó megoldás.
    Tömegközlekedni is biztosan lehet a környéken, pár perc sétán belül.
    Egyeztetéskor pontos címet kaptam, csak a kapuból csörögtem fel. Kért még két percet (hárommal a megbeszélt idő előtt értem oda, ezért ez maximálisan belefért. Meg amúgy is belefér XD).
  • Helyszín:

    Új építésű, tiszta, rendezett lakópark nem túl magas emeletén található lakásba léptem be.
    Előszobában cipő le, onnan be a hálóba. Utóbbit franciaágy uralja, cuccoknak székkel (szobainast jobban szeretem, de az előszobában vállfára akasztott zakóért dupla piros pont jár).
    Fürdőben kád, több féle tusfürdő (édesen elmagyarázta, hogy egyik oldalon női, másikon férfi választék található - állítólag szükséges. Ehhez nem fűznék egyéb kommentet.) Szájvíz 2 féle, plusz akkora törölköző, amibe akár triplán is bele tudtam volna csavarni magam.
  • Lány külseje:

    Képekről már ismerős volt, élőben sem okozott csalódást. Nem sokat takargat a fotókon, mondjuk nincs is mit...
    Fiatal, vidám lány, kemény és feszes testtel. Nem manöken alkat, pont ott kerek, ahol kell. Kedvencem a mellbimbója volt, nagyon jól esett játszani velük XD
    Rengeteget mosolyog, ami nagyon jól áll neki. Végig keresi a szemkontaktust, egész testbeszéde kedves és közvetlen.
    Melltartó + tanga összeállításban várt, jól állt neki.
  • Action:

    Zuhany után állva kezdtünk ismerkedni. Közel lépett hozzám, nagyon közel. Szemembe nézett, kedvesen rákérdezett a csókra. Szereti. Én is szerettem. Finoman, puhán, édesen csókol. Rendesen, sok nyelvvel és nyállal. Lassan, lágyan simogattuk, cirógattuk egymást. Mintegy véletlenül lekerült a melltartó, kisvártatva a bugyi is.
    Ledőltünk az ágyra. Kívántam... Gyönyörködtem testében, közben simogattam, csókoltam. Bekéredzkedtem combjai közé, szerettem volna megkóstolni. Beleegyezett. Kérdeztem, nem gond-e az egy napos borosta. Ha tudok vele bánni, nem, válaszolta. Igyekeztem finoman, nem szurkálósan csinálni. Szerintem ráéreztem a tempójára, legalábbis egyre nedvesebb (és finomabb, illatosabb, csúszósabb és forróbb) lett. Simogatni kezdtem, ujjaim egyre közelebb kerültek a bejárathoz. Lassan bedugtam középső ujjam, tapogatózva, újra és újra síkosítva, ki-be húzva, végül megtaláltam, amit kerestem. Határozottan visszajelzett teste minden mozdulatomra. Élmény volt nyalni, imádtam, ahogy vonaglott karjaim és ajkaim közt. Egyszer csak egyértelmű jelét adta, hogy kicsit pihegne, magához térne.
    Megköszönte a kedvességemet, majd határozottan kijelentette, hogy most ő következik. Hagytam magam, hanyatt dőltem, párnákat elhelyeztem a mozizós pózhoz. Finoman szájába kerültem, ahol nagyon jól éreztem magam. Fantasztikus franciát kaptam.
    Imádtam, ahogy színes, hegyesre reszelt körmű ujjai a farkamon mozognak (2 ujjal fogta, ami engem valahogy mindig is izgatott). Inkább csak a tövénél támasztott, a lényegi munkát végig ajkai és nyelve végezte. Kereste közben pillantásomat, leste a hatást. Hosszasan élvezkedtem, nagyon finoman és változatosan játszott velem - ahogyan szemembe nézve nyalogatta a makkomat, majd lassan tövig elnyelt, na az hibátlan volt...
    Annyira jól esett, amit szájával művelt rajtam, hogy nem volt szívem félbeszakítani (meg persze egy lusta dög vagyok, aki imád szop@tni). Láthatóan és érezhetően Amanda is kedvét lelte benne - szeretem, amikor egy lány nem csak szereti, de érti is a témát.
    Rákérdeztem a végkifejlet helyszínére, megerősítést kaptam, így mentem is a szájába. Szépen megvárta, míg minden távozik belőlem, az utolsó cseppektől is megszabadított. Ajkai közül csak ezután engedett ki. Kezem ügyébe pattintott egy doboz zsepit, ő pedig kisétált a fürdőbe rendbe tenni magát.
    Visszatértét követően mellém heveredett az ágyra, kellemes, oldott hangvételben beszélgetni kezdtünk. Tényleg olyan érzésem volt, mintha ismernénk egymást vagy ezer éve.
    Megállapítottam, hogy időnk kezd a végéhez közeledni, ezért leteszteltem, indulás előtt meg tudom-e még mindig különböztetni a férfi tusfürdőt a nőitől...
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltünk mindent. Vetkőzés közben szó nélkül elhelyeztem az asztalon, valami sminkes dolgot tettem rá, nehogy elvigye a huzat. Nem is került szóba. Egyébként szép, kerek csokor, ami szinte mindent alapból tartalmaz, amit szeretek.
  • Összkép:

    Kedves, közvetlen, aranyos lánnyal vetett össze a sors Amandánál. Nagyon jól éreztem magam vele - bízom benne, talán kicsit kölcsönös volt.
    Nem véletlen, hogy eddigi beszámolói milyen besorolásúak - én is azok alapján választottam, nemem bántam meg kicsit sem.
Happy Massage