• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm neked èdes :-) Örülök,higy sikerült össze hoznunk :-) Hogy picit várnod kellet a randinkkal azt sajnálom de minden kedves Ùriember vágyait szeretnèm teljesiteni igy egy picit van hogy elöbb kell bejelentkezni ,hogy biztos legyen ùgy időpont ami mint kettönknek megfelel de remelem ès ahogy èreztem ès olvasom tudtalak kárpotolni èrte :-D Köszönöm neked a kellemes órát èn is, ès ahogy beszèltük ott folytatjuk majd ahhol abba hagytuk :-) Remèlem ki tudtad piheni magad :-) Ès a profi masszásod is köszönöm mintha kicserèltek volna nagyon jól esett de hát te meg ebbe vagy profi :-D puszim neked :-) Ès jó utat kivánok neked ha majd mèsz vissza :-)

  • Egyeztetés:

    Mar regebben is probalkoztam nala, akkor hosszas egyeztetes utan nem talaltunk mindkettonknek jo idopontot. Most hivtam az oldalon megadott intervallumban, nem ertem el, ezert kuldtem egy smst, amire kesobb kaptam csak valaszt,de ugyse aznapra terveztem, igy teljesen oke volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, gps siman odatalalt. Ors kornyeke, jol megkozelitheto tomegkozlekedessel is. Autoval erkezoknek a parkolas ingyenes.
  • Helyszín:

    Panelprogramos haz lifttel, de inkabb felsetaltam, nem kell a sokadikra menni.A szobaban redonnyel volt besotetitve -talan kicsit tulsagisan is-, hangulatvilagitas ment es valamenyik radio szolt hatternek.Furdo tiszta, sok fele tusfurdo, szajviz+poharak.
  • Lány külseje:

    A kepek teljesen jol visszaadjak. Aki nadszalat keres ne hozza menjek. Szep kemeny husi csajszi, jo nagy popsival.
  • Action:

    Szobaban torolkozot kaptam, elmentem gyors zuhira. Rubi fehernemuben varta visszatertemet. Agy mellett csokolozas, hozzam vetkozott, majd leult az agy szelere es elkezdett szopni. Jo melyen bevette, pedig nem vagyok allitolag kicsi, ezt meg is jegyezte. Utana en kenyeztettem, jol nedvesedett, de nem sikerult csucsra juttatnom szerintem, azert allitolag jol esett neki. Gumihuzas utan hatulrol kezdtuk, majd missziben. Mivel mindkettőnknek a doggy elegge bejon, ezert abban folytattuk, amikor rakerdeztem a popora. Jol besikositozott, majd szinte ahogy bedugtam el is mentem, annyira jo volt. Magam is meglepodtem, mert nem szoktam ennyire gyorsan elmenni, dehat o annyira szexi meg profi volt, hogy hirtelen jo lett, pedig nem igy terveztem a befejezest, node majd legkozelebb maskent finishelunk. Beszelgetes, kapott egy masszazst. Második korbe belekezdtunk, de egylovetu vagyok, igy az annyiban maradt. Zuhi es bucsuzas.
  • Elszámolás:

    Elejen kis ejjeliszekrenyre raktam. Fullos es minden alap.
  • Összkép:

    Rubi kedves bevallalos lany. Annyira jol esett az egyuttlet, hogy pikkpakk el is mentem szokasommal ellentetben. Ez a rekord most sikerult másodszor eletemben, szerintem ez mindent elarul arrol, hogy mennyire fel tudja Rubi izgatni az embert.
Happy Massage