• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Csibéészem! ;-)

    Nem is tudom hol kezdjem :)

    Először is nagyon szépen köszönöm a beszámolódat.Megmondom őszintén nagyon meglepődtem mikor megláttam és örültem neki :)

    Másodszor nagyon örülök hogy ilyen jól érezted magad.Ezzel kapcsolatban én is csak ezt tudom mondani.Jól éreztem magam veled.
    Te is nagyon jó beszélgetőpartner vagy és jó veled beszélgetni mindenféle témáról :))

    Remélem még sokszor élvezhetem a társaságodat!
    Te pedig a tűzijátékot és a vidámparkot :))

    Örülök hogy megismertelek!

    Várlak máskor is egy rohanós félórára vagy egy hosszabb játékra bármikor!

    Sok csók addig is! (remélem hamarosan át is adom) ;-)

    A Te Istennőd :)))

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Nemrégen jártam először nála és már akkor tudtam, hogy lesz folytatása. Azóta folyamatosan húztuk egymást üzenetekben és persze próbáltunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot kitalálni. Végül egy gyors telefonos csörte után landoltam nála.
  • Megközelítés:

    Zuglóban ahol egy király és egy királyné gabalyodik egymásba, ott találkoztunk mi is! Autóval nem okozott különösebb gondot a parkolás. Buszmegálló, villamosok a ház előtt mi kellhet még?
  • Helyszín:

    Újszerű társasház emeleti lakása. Belépéskor a választható háremhölgyek fügönnyel vannak rejtve, ami estleg valakinek zavaró lehet. Nekem nem okozott problémát se nem láttam se nem hallottam az egyéb felhozatalt! A szoba lehetne nagyobb akár a fürdőszoba kárára is mert ott aztán fejedelmi helykínálat van! A szobában elég szerencsétlenül az ágy közepére nyílik az ablak ezért vagy szétcseszi a teret (a fejemmel együtt) vagy becsukva az oxigén fogy el rohamtempóban. Persze lehet ezen nem is kell panaszkodni mert ahol elfogy az oxigén ott azért zajlik az élet!
  • Lány külseje:

    Wanda nem magas de legalább alacsony! Nem vékony de legalább van mit fogni! Mindezt viszont nagyon gusztusos mértékben pont annyi van rajta ami igazán beindítja az embert. Mellben ennél még több is! Mindig mosolygós, hacsak nem ugratom valamivel mert olyankor szikrázik a szeme! Mit tegyek ha én meg imádom a tüzijátékot!
  • Action:

    Abban a pillanatban ahogy beléptem rögtön egymásnak estünk csókolózás közben a cipőmet is alig tudtam lerúgni. Hamar állt a zászló ezért ruhámat ledobva elmenekültem fürödni! Itt is értek meglepetések! Egy pillanatra hátrafordultam, talán a tusfurdővel matattam valamit amikor hirtelen észrevétlenül a semmiből felbukkabva a szájára vett a menyecske! Nem! Nem pletykált, hanem valószínűleg nem nőtte még ki az újszülöttkori szopóösztönét!! Próbáltam úriember maradni de ez ebben a környezetben szinte lehetetlen! Megkértem hogy húzzon a szobába és befejezve a csutakot követtem gyorsan! Gondoltam most aztán letesztelem keményen az előzőekben leírt ösztöneit. Nem is tudom mennyi pózban igyekeztem tövig eltűnni a torkában! Néha felűlre került és a saját (na jó talán egy kicsit irányított) ritmusában kaptam mennyei franciát, majd ismét átfordulva a fejét az ágyhoz szorítva toltam neki! Közben sikerült letépni róla a fehérneműt ami egyébként piros volt és miután feltárult minden nem tudtam ellenállni és nyalni kezdtem. Olyan jeleket éreztem, hogy nem volt nagyon rossz számára. Ezután gumi fel és egy oxigénfelzabáló dugás kezdődött ahol a vidámparkban is érezhettem volna magam hiszen voltam elöl, hátul, alul, felül, néha rásegítettem az ujjaimmal is, majd újra kezdtük a körhintát! Végül leránottam a gumit és a szájával végeztettem ki magam. Az utolsó cseppig, a végső remegésemig kiszívott mindent és a végén mosolyogva egyértelmű jelét adta annak hogy az utódokat ne keressem többet!
    Elvonultam fürödni, bejött utánam a kádba és láthattam újra a reflexeit! Sajnos sietnem kellett ezért szenvedve meg kellett állítsam őt. Persze a szobáva visszatérve, öltözés közben még kaptam egy nyelves csókot a farkamra! Brutális!
  • Elszámolás:

    Rendkívül kedvező az ajándék mértéke! Sőt! Nekem ma sajnos rohannom kellet ezért nem tudtam egy teljes órát maradni, a végső visszaszámlálásnál fél órás ajándék volt. Állam leesett, nagyon meglepődtem igazán baráti hozzáállás.
  • Összkép:

    Mosolygós, nagyon jó beszélgetőpartner akivel bármikor meg lehet szakítani a csevejt egy dugással! Nagyon bírtam őt és próbáltam volna valami negatívumot is írni de egyszerűen nem adott rá okot hogy megtehessem ezt!
Happy Massage