• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltem Noyaval, pár csörgés után felvette. Kedvesen elmondta a lehetőségeket, a kérdéseimre is válaszolt. Itt láttam a hirdetését.
  • Megközelítés:

    Budapest első plázájával szemben rendel Noya. Kívülről szépen rendbentartott panel egyik emeletén lévő tiszta rendezett lakásban találkoztunk. Tömegközlekés bőven akad a környéken, buszok, metró, sőt még hajó kikötő is van a közelben. Én ennek ellenére kocsival mentem, kényelmes vagyok nagyon.
  • Helyszín:

    Szépen rendbentartott panel lakás. A fürdő igazi panel nagyságú, egy ember elfér benne. Tusfűrdő választék van rendesen, és nagy törölközőt kaptam. A baszobába egy nagy francia ágy szolgál a hempergés helyszinéül.
  • Lány külseje:

    A képeken látható ruhában fogadott, azonnal felismerhető volt, hogy ő van velem szemben, akit vártam.
  • Action:

    Megmutatta a tett helyszinét, elmondta mégegyszer a lehetőségeket,ami nem egy bonyolult, szinte minden az alapban. Én gyorsan elmentem zuhanyozni egyet.
    Miután visszaértem a szobába Noya a derekamra csavart törölközőt levettet, és elkezdte a farkamat simogatni. A másik kezével meg gyorsan kihámozta magát a szexi kis ruciból. Kérdezte, hogy smárolunk e. Erre egy határozott igent mondtam. Teljes beleéléssel nyelvhasználattal smároltunk. Majd megfoedult és a már éledező farkamra tolta a fenekét, a combja közé fogta. Majd megfordult letérdelt elém, és bekapott. Először csak félig, aztán a makkot kényeztette nyelvvel aztán hírtelen teljesen torokravette a farkamat. Jóvolt a meleg szájában lenni, és közben húzott magába a seggemnél fogva. Ezt jó sokáig csinálta közben kicsit folyt a nyála a szemembe nézett folyamatosan. Átvettem egy kicsit az irányítást gondoltam, hogy most akkor jön a kényszerfrancia, de ez igazából nemvolt kényszer, csillogó szemekkel tüntette el a farkamat jó sokszor, és jó hosszú időre.
    Felfeküdtem az ágyra Noya balról mellém feküdt, és folytatta tovább a szopást. Közben az én kezem elindult felfedezni a fenekét, és a punciját. Jó nedves volt a puncija, egy ujjamat a fenekébe, egy ujjamat meg a puncijába dugtam. Amíg én így kényeztettem, addig ő többször is teljesen eltüntette a farkamat. A másik kezemetcsak az illúzió kedvéért tettem a tarkójára.
    Majd megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha meglovagolna. Gumit helyezett rám, majd beleült. Nagyon jó kis szűk puncija van. Miközben lovagolt, én a fenekét simogattam finoman paskoltam, és a melleit szívtam, csókoltam. Kértem, hogy folytassuk tovább misszibe, majd hátulról. A fenekét is gondoltam hogy megcsinálom, de az most kimaradt. Lesz legalább miért visszamennem.
    Ezekután már szerettem az arcára élvezni egy jó nagyot. Mondtam is neki, azonnal lekapta a gumit és elkezdett szopni. Olyan jól csinálta, hogy pár perc múlva már a szájába is élveztem. Még egy ok amiért vissza fogok menni, hogy a csinos kis arcát is össze tudjam kenni.
    Majd letörölgetett szepe, elmentem fürdeni, és indultam, mert letelt az időm.
  • Elszámolás:

    A régi Pesti átlagnak megfelelő csokor, ami tartalmaz minden olyan lehetőséget, ami nekem fontos.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat Noyaval, csak ajánlani tudom. Kikell próbálni mindenkinek, aki egy ilyen tüzes kis Milfre vágyik.
    Puszi
Happy Massage