• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem az igen jól sikerült fotóival. Ezért össze szedtem minden bátorságomat, s elhatároztam, hogy felhívom és kérek tőle egy időpontot. A telefonban mindent készségesen elmondott, a helyszín címét pedig a randink előtt egy nappal elküldte sms-ben. Azért, hogy tuti legyen, már egy héttel korábban lefixáltuk a dátumot. Először természetesen csak kérdőjelesen lettem beírva, de a randink előtt egy nappal a kérdőjelből felkiáltó jelet csináltunk.
  • Megközelítés:

    Nap közben BKV-zni szoktam, mivel a város eléggé be van dugulva munkanapokon. Most is így tettem. Google-n kinéztem a címet, s örömmel tapasztaltam, hogy igen könnyen megközelíthető, mindössze egy villamos járatot kellett igénybe vennem. A közelben rak le, pár perc séta a lakás, közben elhaladtam a Zwack gyár mellett, s egy újonnan épített épülettömbhöz jutottam. A cím egy kicsit cseles, de Zaya mindent egyértelműen leírt az sms-ben, így könnyű dolgom volt! Autóval egy kicsit nehézkesebb lehet, mivel kevés a szabad hely, no meg fizetős is a környék, ha jól tudom.
  • Helyszín:

    Egy új építésű ház, nem túl nagy de ízlésesen berendezett lakásában fogad Zaya. Előszoba, amerikai stílusú nappali konyhával, amiből nyílik a háló – ahol franciaágy a játszótér, s fotel, illetve szobainas a ruháknak -, majd a hálóból nyílik a fürdőszoba, a fürdőszobában kád segít a tisztálkodásban. Mindenütt patika tisztaság, finom türcsi, sokféle tusfürdő. Viccesen megjegyeztem, hogy majd összemixelem őket, de persze mire használtam őket, már elfelejtettem a mixelős tervem. :( A mosdóra, mialatt levetkőztem, Zaya kikészítette nekem a kispohár szájvizet is.
  • Lány külseje:

    Zaya egy bombanő! Bővebben, egy sportosan vékony nő csodaszép műcicikkel. Ez látszik is a fotóin, azokat is el tudnám órákig bámulni . . . Arca nem a klasszikus szépség, de helyes, és nekem be is jött. Szőkésbarna, félhosszú haj, zöld szemek, csókos ajkak. A bőre fantasztikusan sima, a mellei kőkemények és fantasztikus formájúak – innen is csókoltatom az alkotóit -, a popója izmos, a lábai pedig igen formásak. Ja tetkók. Igen vannak. A korábbi beszámolókból nekem az jött le, hogy tetőtől talpig beborítják a testét, de nem. Tény, hogy nem kevés tetkója van, de azok ízlésesek és jól vannak felrajzolva. Nekem nagyon bejött Zaya! Valamint még található Zayán pár testékszer, de azok is igen tetszetősek.
    Egy bordó színű melltartó bugyi kombóban fogadott, amiből szinte kiugrottak a tökéletes mellei.
  • Action:

    A megfelelő szintig fellifteztem, majd ott a kapuban kapott instrukciók alapján rátaláltam a megfelelő ajtóra, s belibbentem rajta! Az ajtó mögött várt, az aznapra rendelt tündérkém. Köszöntöttük egymást egy pár puszival meg kézfogással, miután bemutatkoztam. Nem egy klasszikus szépség, de nekem tetszett amit láttam. Csodaszép test, kedves arc, zöld szemek! Bekísért a konyhába, ami amerikás, tehát a nappalival együtt van. Kaptam egy ölelést is, mialatt mintát vett a fenekemről, s elismerően mosolygott. Nem csak Ő sportol rendszeresen, hanem én is! Megkínált üdítővel, mialatt én próbáltam levegőhöz jutni, az egész napos hajtás után. Beszélgettünk egy pár mondatot, majd bemutatta lakást, kaptam egy türcsit, a hálóban levetkőztem majd a fürdőben folytattam a programot. Alaposan lemostam magamról a munkahely, meg az út porát, s a hálóban csatlakoztam Zayához.

    Már várt a francia ágyon, úgy ahogy fogadott, tehát fehérnemű még rajta volt. Hozzábújtam, s elkezdtünk csókolózni, miközben én kezdtem felfedezni fantasztikus testét. Nagyon jól csókol, teljesen barátnősen, a nyelvét is beveti. Imádtam. Már alig vártam, hogy kibonthassam a melltartóba zárt remekműveket. Úgy helyezkedett, hogy hozzáférhessek, de ekkor bevillant az elmémben a melltartó para. Ezt említettem a tündéremnek is, de Ő egy jót mosolygott, s közölte, hogy csak egy kapcsost vett fel. Micsoda mázli, gondoltam, ezzel talán elbírok! Úgy is lett, pár másodperc után oldott a kapocs, s egyből szembe találkoztam Zaya egyik legfőbb ékével. Pár csókváltás után nekiálltam a melleket is csókolni, puszilgatni, nyalogatni, ami szemmel láthatóan bejött Zayának is. Miután a felsőtestét így feltérképeztem, gondoltam délre vetem magam, mert ott csak egy bugyival fogok szembe találkozni, amit seperc alatt lebontottam róla, s az éjjeli szekrényre helyeztem.

    Feltárult előttem csodaszép simára borotvált, enyhén húsos puncija, s úgy gondoltam folytatom a már elkezdett kényeztetést. Finoman elkezdtem puszilgatni a környékét, időnként felmentem Zayához egy-egy csókért, majd újra alámerülvén a finom punciba, folytattam a franciázást. Ő egyre hangosabban reagált ténykedésemre, én pedig ezen megrészegülve folytattam a nyalakodást. Illetve a kezemmel erőteljesen kezdtem dögönyözni a melleit. Nagyon jó tapintásúak, imádtam gyömöszölni Őket, Zaya pedig nem bánta! Ő hol felemelte a lábait és összezárta őket, hol pedig újra szétnyitva fértem hozzá puncijához, hol pedig a fenekéhez is. Majd egy ilyen nyitás alkalmával újból fölmentem csókért, s ha már ott jártam kezelésbe vettem a tökéletes melleket, kezemmel pedig Zaya csiklóját kezdtem el simizni. Az ezredes természetesen már haptákban állt, bevetésre készen. A hangokból ítélve Zaya élvezte a kényeztetést, bár a csúcsra nem tudtam eljuttatni.

    Majd egyszer csak közölte velem, hogy most már Ő is kényeztetne engem. Természetesen egy ilyen kérésnek én sem tudok ellenállni, de szerintem Ti sem tudtatok volna kedves olvasóim. Helycsere, s most én kerültem a hátamra. Zaya mellém térdelt, s úgy kezdte kényeztetni a velem egykorút. Nagyon jól csinálta, hol csak a makkot vette be, s azt nyalogatta nagyon fondorlatosan, hol pedig az egész rudat, s nyalta széltében-hosszában. Én eközben moziztam, s csodaszép melleiben gyönyörködtem, s aktívan simogattam – szinte dögönyöztem Őket –, is. Őrületesen jól csinálta, hol lágyan, hol intenzívebben, s szóltam, ha így folytatja nem tudok jót állni magamért, s kitárazok. Zaya ekkor gondolta, hogy ideje a vv cuccot felrántani a kápóra, s azzal a lendülettel már bele is ült. Uram-atyám, micsoda punci. Körülölelte az ekkor már teljesen harcra kész ezredest, s jó ütemben lovagolt rajta. Én alulról, Ő pedig fölülről adta az ütemet. Majd felguggolt, s úgy játszhattam a dugattyút, a már kellően benedvesedett puncihoz. Nem bírtam sokáig, s a gumiba lőttem a srácokat.

    Miközben próbáltam visszatérni Zayához, Ő kedvesen letisztogatott, s kellően bebugyolálta hűvös nedves törlőkendővel a felhevült ezredest. Felajánlott egy masszázst, amit én örömmel vettem. Jól átnyomkodott mindenütt, élvezetes volt ahogy ez a Bombanő masszírozott, közben is, meg utána is beszélgettünk mindenféléről, bicajozásról, motorozásról, tetkókról is többek között. Nagyon jó beszélgető partner is. Majd időm lejártával irány a zuhanyzás. Öltözés, búcsúcsókok, Ő felkapott egy pólót, amit a bimbik szinte átszúrtak . . . kaptam útravalóra csokit, majd fájó szívvel kiléptem az életbe . . .
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, a telefonban megbeszélt egy órás időtartamra. Egy darabban adtam át a legnagyobb legújabb formájában. Ezt még megtoldottam egy kis plusz ajándékkal, aminek nagyon örült.
  • Összkép:

    A fotói nagyon tetszettek, ezért már váltottunk is korábban üzeneteket a csevegőjében, amikre mindig nagyon kedvesen reagált. Ezért kíváncsi voltam magára a Nőre is. Nem csalódtam, Zaya egy nagyon aranyos, kedves nő. Maximálisan figyel a vendégére. Már első alkalommal megvolt egy bizonyos szimpátia közöttünk. Ez egy igazi első randi volt, ami még szerintem fokozható, hiszen még bőven van kiaknázható lehetőség a kapcsolatunkban. Mindenképpen meg fogom még látogatni, persze csak ha Ő is akarja!
Happy Massage