• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam, hogy online, ezért telefont ragadtam. Szinte azonnal fel is vette. Ezt kihasználva meg is beszéltünk egy nem túl távoli időpontot.
  • Megközelítés:

    Pontos címet adott előre telefonon. Lakótelep, napközben sok szabad parkolóhellyel, és viszonylag jó tömegközlekedési lehetőséggel. Waze is ismeri a címet, de nélküle sem okoz kihívást a megtalálása.
  • Helyszín:

    Lakótelepi sokadik emeleti lakás, teljesen átlagos állapotban. Aki egyet látott már, az összeset látta. Rend és tisztaság fogadott. Több szoba van, a helyiségekben gyertya, füstölő, hangulatvilágítás. A normál méretű törülköző az ágyon szép mintába hajtogatva fogadott. A fürdő jól felszerelt, találtam megfelelő tusfürdőt a választékból.
  • Lány külseje:

    Igazi tinilányos külsővel rendelkezik. Ha nem olvastam volna az adatlapon a korát, akkor fiatalabbra tippeltem volna. Vékony, kecses, szexi. Közvetlen, vidám, mosolygós, kellemes hangulatúvá teszi az ismerkedést.
  • Action:

    A szobában megkaptam a törülközőt, kikísért a fürdőbe. Mire visszataláltam hozzá a szobába, már csak egy szexi szett volt rajta, de az is elég gyorsan lekerült róla. Csókokkal indult az ismerkedés, ami elég gyorsan átváltott franciába. Tényleg mesteri ahogy műveli ;-) Mivel nagyon felhúzott, de még nem akartam abbahagyni az élvezkedést, helyet cseréltünk. Itt ért az egyetlen nem annyira pozitív dolog: nekem egy kicsit túl sok volt a színészkedés. Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy tudjam mit tudok, és milyen reakciót várhatok el a partnertől. Láthatóan nem volt ellenére amit műveltem, de azért nagyon túlzóak voltak a hanghatások és a reakciói rá. Nincs ezzel semmi baj, biztos van, aki erre bukik, de én jobban szeretem a nem annyira túljátszott szerepeket. Egy idő után 69-be fordultunk, és ott is lett végem a szájában. Nem kapkodott, hagyott lenyugodni. Miután az utódok a papírtörlőben landoltak hozzám bújt, és beszélgettünk még egy kicsit fürdés előtt.
  • Elszámolás:

    "A jó barátság alapja a korrekt elszámolás" elv szerint az előzetesen megbeszéltet még fürdés előtt a polcra tettem.
  • Összkép:

    Az összkép kifejezetten pozitív, mivel nagyon jól éreztem magamat vele. Valószínűleg nem utoljára találkoztunk. :)
Happy Massage