• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót, az óvszeres incidenst sajnálom, a tükör probléma pedig megoldódott :) remélem azért jól érezted magad :) puszi

  • Egyeztetés:

    A szokásos arra járok, időm akad, melyik kedvenc van erre módszerrel történt Jázmin kiválasztása. Felhívtam, azonnal felvette, egyeztettünk, hogy van-e a közeljövőben ideje, és szerencsére volt. Megegyeztünk, hogy kb. 20 perc múlva ott vagyok. Közben visszahívott, hogy esetleg tudnék-e később menni, de mivel sajnos az már nekem nem volt jó, ezért maradtuk az előzőleg lebeszélt időpontnál.
  • Megközelítés:

    Vár alatti rész, közel a Széll Kálmán térhez, szóval tömegközlekedéssel is könnyű, GPS a ház elé visz. Nagy szerencsém volt, mert pont a ház előtt volt egy parkoló, de az utolsó volt, szóval számítani kell arra, hogy kell egy kicsit keresgélni, érdemes időt hagyni erre. Végső esetben ott a Mammut parkolója, mert onnan is csak egy kis séta.
  • Helyszín:

    Egy régebbi, de nagyon rendezett ház. Két kapun is át kell jutni, telefonos segítség folyamatosan van. Hamar a célhoz ér az ember, én nem találkoztam senkivel.
    A lakásnak csak egy kis részét látja az ember, amikor bejut, mert valami konyhafélén keresztül azonnal a tetthelyre, egy kis szobába ér az ember, amin ablak nincsen, üvegtéglán keresztül jön be a fény, ami pont elég. A szobát kb. kitölti az ágy, van egy kis előtér rész, ahol van egy asztalka, és ahonnan a zuhanyzó nyílik, a szobán belülről. Ez elég praktikus, nincsen nagy hely a fürdő miatt, de teljesen elegendő. A fürdő rendezett, de nem szuper modern. Többféle tusfürdő van, de kilépő pl. nem volt. Én nagyon szeretem, ha látom, hogy egyszer használatos lepedő van a tatamin, vagy az ágyon, mert akkor biztos lehetek abban, hogy más még nem hagyta ott a DNS-ét, itt sajnos ez nem volt, de tisztának tűnt az ágy, lepedő. Nem egy professzionális szalon, hanem kb. olyan, mint amikor felugrasz a barátnődhöz az albérletbe.
  • Lány külseje:

    A képek nem csalnak. Bomba fenék, aranyos, fiatalos, egzotikus arc, szép szemek, szépen ívelt ajak. Tökéletes alak, szép, formás cicik. Egyberészes fehérneműben fogadott, ami még jobban kiemelte a fenekét, ami nekem nagyon bejön. A képeken természetesen jobban ki van sminkelve, de a természetességében is nagyon tetszetős.
  • Erotikus masszázs:

    A vetkőzés után gyors zuhany, majd az ágyra hasra vágtam magamat. A masszázst a lábamnál kezdte, viszonylag hamar a hátamhoz ért. Az volt az érzésem, hogy a kötelezően tudjuk le masszázst kapom. Azt hozzá kell tenni, hogy megkérdezte, hogy milyen masszázst kérek, amire én azt válaszoltam, hogy rá bízom magamat. Alapvetően nem zavart, hogy nincsen komoly masszázs, nem ezért jövök ilyen szép lányokhoz, hogy a masszázs szakszerűségét kérjem számon, ha ilyen szép lányban gyönyörködhetek közben. Na itt van egy elég nagy hiányosság, amit lehet, hogy a 'helyszín' szekcióban kellett volna elmondanom, hogy nincsen tükör. Nem nagyon sikerült szemmel követnem, sőt mondhatnám, hogy semennyire, ami elég nagy hátrány, és pocsékolás, hogy ezt a látványt nem kapja meg a vendég.
    Viszonylag hamar kérdezte, hogy akarom-e még valahol, vagy elég. Mondtam, hogy köszönöm elég, aminek egyik fő oka volt, hogy így akkor mostantól láthatom a szépségét.
  • Levezetés:

    Ezek után mellém feküdt, kedves, hívogató szemekkel nézett rám. Tényleg a barátnő albérletébe feljöttem érzés volt. Puszilgattam, simogattam. Csókot nem vettem igénybe, bár nagyon hívogató volt a formás ajka. Ekkor még fehérneműben volt, de külön tetszett, hogy így simogathatom, mert nagyon jól kihozta a formákat. Egy idő után lekerült a fehérnemű, a ciciket is puszilgattam. A kölcsönös kényeztetést nem vettem igénybe, így ott nem puszilgattam.
    Ekkor jött a hidegzuhany. Nincsen gumi. A menüben szereplő gumis franciát szerettem volna kapni, amit így nem sikerült. Maradt a kézi levezetés, amit amúgy én kedvelek, és sokszor csak azt kérek, de most pont nem azt akartam. Sajnos a kézi levezetés leginkább ritmusos v*résben merült ki, nem volt lingam hangulata. Közben kértem, hogy üljön a mellkasomra, hogy lássam a fenekét, és közben simogathassam a cicijét. Ha valami negatívum van, akkor sem húzom fel magamat, hogy amit csak lehet kihozzak a találkozóból, szóval a ritmusos kézmozgásnak lett eredménye.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélteket a végén a kis asztalkára helyeztem. Extrákat nem vettem igénybe. Szokásomtól eltérően nem toldottam meg.
  • Összkép:

    Ha a kézi levezetés jó lett volna, akkor nem lett volna akkora probléma, hogy nincsen a hirdetett levezetés, de így, hogy az sem volt tökéletes, nem tudnám jó szívvel egy kategóriába sorolni azokkal, akik eddig "jó"-t kaptak tőlem. Látom, hogy sok pozitív beszámoló van, remélem ez nem riaszt el senkit, de ez lehetett volna jobb. Igazából ennek az értékelési kategóriának a leírásában az van, hogy nem lettem átverve, ami azért csak részben igaz, a "rossz" kategóriában van a nem teljesítés beírva, de mivel egy csodaszép lányhoz volt testközelből szerencsém, és az érzésem sem az volt, hogy hú de rossz volt, hanem az, hogy hát ez lehetne azért jobb, így ez az értékelésem. Az is sokat mutat, hogy egy órára mentem, és 40 percet fizettem a parkolásért az SMS szerint.
  • Webi megjegyzése:

    Átlagosként teszem ki, bár a lány a hibázott. A gumi hiánya elég alap hiba, viszont a lány elmondása szerint 100-ból 99 vendég nem gumiban, hanem natúran kéri a franciát, ezért nem érezte sűrgősnek az elfogyott gumi beszerzését. Kérhetted volna natur a franciát - ami máshol extra, te ezzel nem éltél - gondolom higiéniai elővigyázatosságból. Ez hiba volt, a lány jövőben oda fog figyelni, hogy mindig legyen nála védőfelszerelés, ezért átlagosként rakom ki.
Happy Massage