• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment. Már korábban is voltam Noyánál és mindig hamar sikerült időpontot egyeztetni. Délelőtt 10-11 óra magasságában kerestem és 30-60 perc múlva már tudott is fogadni. Részletekről nem beszéltünk, mert tisztában voltam a lehetőségekkel a korábbi randink miatt.
  • Megközelítés:

    A megközelítés még mindig egyszerű. A metró megállótól kb. 5 perc gyalog, de busszal is meg lehet közelíteni a helyszínt, ami szintén a metró megálló környékén áll meg. A buszjáratokkal nem vagyok tisztában, de akinek aktuális lesz az nézze meg. Én kocsival érkeztem és a ház előtt is lehet parkolni, de én a szemben lévő Duna Pláza mögötti részt választottam. A pláza melletti irodaház háta mögött is lehet parkolni az út mentén, ami ingyenes.
  • Helyszín:

    A lakás egy panel tömbben található, ami pont ideális kellemes idő eltöltésére. A lakásban ketten dolgoznak, de nem érzékeltem ebből semmit. A tetthely egy méretes szoba, ami rögtön a bejárat mellett van. Hatalmas franciaágy egy kényelmes kis szék, ahová le tudsz pakolni és más tevékenységre is alkalmas, valamint egy íróasztal is helyet kapott. Szóval a szoba igényesen lett berendezve és nem egy kis odú. A fürdőszoba a célnak megfelel. Van minden, ami szükséges: több tusfürdő, szájvíz, kézfertőtlenítő stb. A tetthelyen a franciaágy friss lepedőt kapott érkezésem előtt én meg egy normál méretű tiszta törölközőt.
  • Lány külseje:

    Noya külsője számomra nem volt ismeretlen és többek között ezért is mentem hozzá ismét. Az ajtóban egy átlátszó fekete ruhában fogadott, ami takarta az egész testét, de annyira átlátszó volt, mintha nem lett volna rajta semmi. A mellei szilikon kiegészítőt kaptak, de ebből semmi sem érzékelhető, mert tapintásra és egyéb tevékenységek közben teljesen természetesnek tűnnek. A feneke hibátlan és lehet markolászni. Az arca számomra hibátlan. A képeken takarva van az arca, de azért valamennyire látható. A képek a valóságot tükrözik és a való életben is pont ilyen. Testalkata pont megfelelő és bár nem tartozik a csontkollekció kategóriába, szerintem a fiatalabb lányokat megszégyenítő testalkattal rendelkezik. Az igazi női testalkat pont ilyen, mint Noyáé. Szóval csalódás tuti kizárva.
  • Action:

    Gyors fürdés után visszaérve a szobába ledobtam magamról a törölközőt és full meztelenül leültem a székre, hogy élvezhessem a már megszokott bemelegítő táncot, amit soha nem hagynék ki Noyánál. Az előző találkozásunkkor nem engedte, hogy hozzáérjek a tánc közben, de most jeleztem neki, hogy ezt a szabályt meg fogom szegni :) Természetesen meg is szegtem és ezt azzal "bűntette", hogy egy fullos sztriptíz show-t nyomot előttem, amitől másodpercek alatt állt a farkam. Szép lassan levette a ruhát magáról és már meztelenül tolta a show-t. Behajolt előtte, le guggolt háttal nekem és szép lassan állt fel úgy, hogy közben a csupasz fenekét (a két farpofa között) végighúzta a farkamon. Hát nem sok kellett, hogy telibe lőjem. Felejthetetlen látvány volt. Körbe-körbe táncolt engem a szék körül és elég durván izgatott közben. Szavakkal le se lehet írni, ezt át kell élni mindenkinek. A széken ülve elém térdelt és fogalmazhatnék úgy is, hogy egy "lágy" szopásban részesített, de ez igazi pornós szopás volt a javából. Nyalogatta, köpködte, bekapta a heréket, benyelte tövig, szóval minden lehetséges technikával szopott le. Itt kértem, hogy üljön fel az ágyra és támassza hátra mind a két kezét, én meg elé álltam és szó szerint megdugtam a száját. Nah ez valami isteni látvány volt. Fogtam a fejét/haját és húztam rá a farkamra, csapkodtam az arcára, a melleire és közé, egyszóval orális dugás volt :) Itt már én is be akartam köszönni, ezért az agyán fekve 69 pózra váltottunk. Itt folytatta az előbbi "lágy" pornós technikát, miközben én nyaltam és újjaztam egyszerre. Itt volt az a pont, amikor végem lett és a szájába élveztem. Pár perc töltődés és regenerálódás után hanyatt fekve az ágyon ismét rácuppant a farkamra és már ment is a pornós francia. Mielőtt végem lett volna kértem, hogy tegyünk fel egy sapkát és had toljam be neki a farkam, hogy azt is érezzem újra. Hanyatt is feküdt én meg már toltam is neki be, ameddig csak tudtam. Mondta is, hogy keféljem rendesen :) Nem kellett kétszer mondani és a nyakamba vettem a lábait és keféltem, ahogy csak tudtam. Imádom mikor egy nő bevadul és ilyeneket kér, hogy keféljem meg jó keményen. Itt lett végem ebben a pózban. Számomra már korábban is egyértelművé vált, hogy Noya bírja a strapát és nem szégyenlősködik. Ha meglátogatjátok, akkor számítsatok rá, hogy nem az a jó kislány típus és nem szívbajos. Ami a szívén az a száján. Nekem pont ez tetszett meg benne, hogy nem szarozik és rögtön ki is mondja, amit gondol. Azoknak ajánlom Noya felkeresését, akik szeretik a belevaló csajokat és egy igazi pornós élményre vágynak. A lágy szopást meg felejtsétek el, olyan nincs. :)
  • Elszámolás:

    Nem kérte, de én már az elején oda tettem a szekrényre, mert múltkori találkozásunkkor majdnem elfelejtettem és jobbnak láttam már az elején letenni. Mondta, hogy ráér a végén is, de inkább az elején tettem le. Korrekt ajándék, a régi pesti átlagossal. Nagyon extrái nincsenek, mert szinte minden az alapban van. Nagyon is megéri egy ilyen átlag feletti fullos szolgáltatásért. Csak ajánlani tusom.
  • Összkép:

    Kibebaszottul jól éreztem magam és tuti visszamegyek még hozzá, mert van egy két variáció, amit még ki szeretnék Noyával élvezni. Főleg a barátnőjével hármasban :) Az összbenyomásom szerintem egyértelmű az előbb leírtak alapján.
Happy Massage