• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága sajt2! :)

    Köszönöm szépen a beszámolódat.Nagyon örülök,hogy jól érezted magad a társaságomban.
    Én is jól éreztem magam veled.Sajnos elég nehezen jött össze a randink,de jó volt és ez a lényeg.
    Remélem máskor is élvezhetem a társaságod.
    Várlak vissza bármikor :)

    Sok csók addig is :))

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetben kommunikáltunk, többszöri egyeztetésre jött össze csak a randi, de összejött!
  • Megközelítés:

    Forgalmas csomópont a xiv. kerületben, tömegközlekedéssel is jól elérhető, gps házhoz navigál.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház lifttel megközelíthető emelete. Lakás célnak megfelel, láthatóan többen használják.
    Fürdőben kád, függönnyel, elegendő tisztálkodási szerrel felvértezve. Baszoba kicsi, és nagyon meleg.
  • Lány külseje:

    Wanda egy pici lány, hatalmas ( picit gravitáló) cicikkel, szép kerek pofival és popsival. Hosszú haja selymesen csillog a félhomályban.
  • Action:

    Mindketten nagyon vártuk már a randit ( többszöri egyeztetés után jött végre össze ) ezért teljesen felajzva estünk egymásnak a szobába való belépés után, mintha már régóta ismernénk egymást. Olyan hevesen csókolóztunk, hogy rögtön hadrendbe is álltam és a vér elköltözött az agyamból a lábam közé. Megálljt kellett parancsolni az indulatoknak és vágyaknak, mert a kötelező fürdést nem lehet kihagyni.Fürdőből visszaérkezvén folytattuk a csókcsatát, majd finoman ledöntöttem és meglátogattam az ekkor már igencsak nedves punciját. Puszilgattam, nyaltam egyre hevesebben, aminek meg is lett az eredménye és apró nyögések közepette élvezett a leányzó. Nem hagytam abba puncijának kényeztetését és előbb egy ujjamat, majd kettőt bevezettem és ütemesen ujjaztam amíg ismét el nem repült. Szépen hagytam lenyugodni, majd én következtem a kényeztetésben és kaptam egy érzéki kitűnő franciát végig szájba, majd az utódokat eltüntette mind egy cseppig. Pár perc pihizés után ismét a szájában voltam, majd gumit húztunk és egy vágtás lovacska következett. Láttam, hogy kezd fáradni és kutyust javasoltam, ami nem volt ellenére. Ez a kedvenc póza, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kétszer is a csúcsra jutott ténykedésem közben. Nagyon jól mozgatja a fenekét és tolja rá magát a lőcsre, élvezi a szexet. Időm jócskán lejárván már csak egy gyors tusira maradt időm, és uzsgyi a melóba vissza.
  • Elszámolás:

    Az egy órás randiból, majdnem kettő lett és még így is marasztalt, teljes mértékben megérte a pesti átlag alatti virágcsokor
  • Összkép:

    Szívét-lelkét beleadja a szexbe, nem időhúzós és lehúzós, mindenképpen ajánlott, aki nem a csontsovány plázacicákat keresi mindenképpen keresse fel.
Happy Massage