• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. 2 órával későbbre beszéltük meg a találkát. Annak ellenére, hogy az 1 órás randi már túlcsúszott a rendelési idején, szívesen vállalta a "túlórát".
  • Megközelítés:

    Hungária körúttal párhuzamos kis utca, közel a Stadionokhoz. Ennek megfelelően metró, troli, villamos, busz, távolsági busz megállóhelye mind megtalálható a közelben. A kis utcát pontosan jelzi a térkép. Parkolni az utcában vagy a környező utcákban lehet.
  • Helyszín:

    Nemrég épült lakóház. Lakás szép, nagy, szoba hangulatosan bevilágítva. Ruháknak szobainas áll rendelkezésre. Nagy franciaágy melletti falon tükör fokozza az élményt. Fürdő is tágas, sok tusfürdővel felszerelve. Természetesen, mindenhol tisztaság uralkodik. Én nem érzékeltem, hogy rajtunk kívül lett volna még valaki a lakásban.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő lány nyitott ajtót. Kedves arca van, nagyon szép az alakja, selymes bőre, tenyérbeillő mellei. Tényleg semmi trükközés nincs a fotókkal, nem egy teltkarcsú lány fog ajtót nyitni, miközben egy nádszál szerepel a hirdetésben. Cintiát a vékony alkatú lányok kedvelőinek ajánlom.
  • Action:

    Érkezésem után elmentem fürödni. Kezdésnek egy relaxáló masszázst ajánlott. Kora este lévén ez kifejezetten üdítő és kellemes volt. Közben beszélgettünk. Nagyon jól, közepesen erősen masszíroz, ami a vállamnak és a lapockámnak kifejezetten jót tett.

    Fordulás után lágy csókokkal kezdtük a második felvonást. Én kértem, hogy fekjen hanyatt, és elindultam a kelyhe felé. Kérésére lassan, lágyan kényeztettem nyelvemmel, amire jól reagált, de a csúcsig nem ért el. Ezután Ő kezdett engem kényeztetni ajkaival. Az érzés és a látvány hatására majdnem idő előtt végem lett, de miután átlendültem a holtponton, teljes átéléssel tudtam élvezni ténykedését. Bevetette a kedvencemet is, amikor a farkam a szájában volt, és úgy ingerelte nyelvével a makkom hegyét. Mikor teljesen megkeményedtem, kértem, hogy húzzunk gumit. Ezt követően meglovagolt. Először egymáshoz simulva, egymást átölelve csináltuk, majd felém guggolt. Itt már az iram és a látvány, ahogy a farkam ki-be csúszik szűk puncijában, megtette a hatását, és hatalmasat élveztem.

    Ezt követően már csak beszélgettünk. Második menetre sem időnkből, sem energiánkból nem futotta, de nem is maradt hiányérzetem a dolog miatt. Cintia kedves, figyelmes beszélgetőpartnernek bizonyult.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor kispolcra, a bővebb infóban megjelölt nagyságú csokrot tettem, ami távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Cintia egy kedves lány, akit annak ajánlok, aki a barátnőfeeling-es együttléteket kedveli egy csinos, vékony, intelligens ifjú hölgy társaságában.
Happy Massage