• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Szia!
    Köszönöm a beszit!
    Legközelebb még jobb lesz a randi!
    Nagyon örülök,hogy VÉGRE megismertelek,és köszönök szépen mindent!
    Millió csók
    Pati❤️

  • Egyeztetés:

    Addig-addig cseviztünk meg priviztünk, míg eljött az ideje egy telefonos egyeztetésnek. Néhány nappal későbbre meg is beszéltük a randit, de mondtam, hogy előtte nap még feltétlen felhívom, amit meg is tettem. Kellemesen kedves, laza hangulatban megbeszéltünk minden fontosat és már csak az idő múlását kellett várni.
  • Megközelítés:

    A III. kerületből mentem végig a budai rakparton, tovább Budafoki, Kondorosinál egy jobbos és egészen a benzinkútig. A késődélelőtti időben úgy mentem végig, mint kés a vajon. A kúton megtankoltam és szokásomhoz híven a kutasra bízva autóm ott is hagytam, a parkolás egyébként ingyenes. A Fehérvárin jár néhány villamos a megállójuk közelbe van.
    A bejutás meg abszolút diszkrét.
  • Helyszín:

    Kívülről a mai kornak megfelelő stílusú társasház az aljában mindenféle üzlettel. A lakás az alkalom szellemiségének van alárendelve, semmi cicoma, de minden megtalálható mi szükséges. Van hová letenni a ruhát: szék és a falon fogas, a fürdő tiszta és minden higiéniás kellék megtalálható benne kellő számban és minőségben mi ilyenkor szükséges. Az action helye egy kellő méretű francia ágy.
    A bejárati ajtóból csörögtem a további instrukciókért és a lifttel fel az X.-re. A liftből kilépve csak úgy kongott a léptem és csörrent a kulcs, kattant a zár és márt bent is voltam.
  • Lány külseje:

    Ha arckitakarással hirdető lányhoz megyek soha nem szoktam képeket szövögetni, hogy milyen is lehet vendéglátóm és most is hagytam, hogy a pillanat varázsa hasson és hatott. Kedves mosolygós arcú csajszi lépett elő az ajtó takarásából és puszi-puszi közben bemutatkozva átadtam a virágot, meg a csokit.
    Alkatra: Egyáltalán nem vészes van mit fogni rajta típus, mi később jól jön. Természetes nagy keblei kicsit gravitálnak, de tapintásuk kellemes és élvezetes gyúrni őket, mire jól reagálnak. Nem is tudtam ellenállni, hogy meg ne vizsgáljam.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve a szobába kissé visszafogott csókok közepette hevertünk az ágyra és amint kényelembe helyezte magát a lábai közé vetettem magam és jó sokáig elnyalogattam az illatos, forró puncit remélhetőleg mindkettőnk örömére.
    Aztán feljebb csúsztam a méretes cickókhoz és mély sóhajaiból ítélve élvezte a játékot, mit nem kevésbé én is. Cserénél maximálisan a kényelmemre törekedett. Kispárna a fej alá, hogy ne izomból keljen mozizni, hogy mit, hogyan csinál és belekezdett egy lassú, játékos a környékre is gazdagon kitérő kényeztetésbe. Úgy helyezkedik, hogy mindenhol elérjem és kezeimnek nem is szabtam/tunk határt. Amíg Ő lent szította bennem a tüzet kezeimmel a jó tapintású kebleit masszíroztam és testén lejjebb csúszva a formás popsit és a nedves puncit jól megdolgoztam.
    Kértem, hogy lovagoljon meg, de nem egy vágtató kanca módjára, hanem inkább egy elefánt lassú járására. Meg is tette és ölének minden mozdulatát élvezve poroszkáltunk a vég felé. Közben csókok, cici masszázs és időnként két kézzel húztam magamra.
    De nem így akartam elélvezni ezért kértem, hogy térdeljen ki az ágy szélére kutyában, én meg mögé állva egyik lábbal az ágyon könnyedén besiklottam a lucskos forró résbe és addig toltam míg le nem szállt a lila köd. Nem húzódozik, keményen ellentart /szóval lehet pakolni/ és hagy magában lenyugodni.
    Pihegés képen beszélgettünk és az órára pillantva megkérdeztem: Van még idő egy kanyarra? Hogyne jött a válasz és máris puha ajkai között nőtt a vágyam. Mikorra kellő nagy lett rutinos mozdulattal felpattintott egy gumit és kérésemre papásmamásban összefonódtunk. Az idő rövidsége miatt önző módon csak magamra gondolva addig toltam, míg újra egy nagyot élveztem.
  • Elszámolás:

    Még telefon beszélgetéseink egyikén megbeszéltük e témakört és a csokrot egy borítékban a fürdőből kijövet valahová letettem.
  • Összkép:

    Amikor kutyában adtunk az érzésnek, egy pillanat erejéig felvillant bennem a popsi lehetősége, de tettemet elsodorta a vágy. Patrícia popsijáért még vissza kell mennem!
Happy Massage