• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Drágám ;-)
    Köszönöm szépen ezeket a kedves sorokat.Örülök hogy Nagyon jó élményt nyújtottam neked.Én is nagyon nagyon jól éreztem magam a társaságodban.Nagyon kedves és aranyos szerető vagy! Imádtam a randink minden pillanatát :-)
    Várlak vissza máskor is (bármikor) egy felejthetetlen szeretkezésre!
    Sőt ha tehetem ezt még szeretném fokozni ;-)

    Imádlak :-)

    Sok csók és ölelés!!! :-)

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel, pár percen belül megcsörgetett és tudtunk beszélni. Kedves, jókedvű volt a telefonban, címet, időpontot és ajándékot egyeztettünk, utóbbit nem is én kezdeményeztem, szóval hatékony beszélgetés volt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, de azt hiszem láttam trolit a közelben. Nagy panel épület, két oldalról van bejárat, gondoltam az árnyékos oldalon parkolok le. Rengeteg hely volt és szerintem hétköznap is ingyenes. Telefon, ekkor kaptam kapucsengő számot. De nem nyert, mert csak a másik bejáraton tud felengedni. Kb. 1 perc volt átkerülni a jó oldalra, úgyhogy nem volt különösebb fennakadás.
  • Helyszín:

    Kényelmes lakásnak tűnik, alacsony, nagy 2-3 személyes ággyal. A tetthely kicsit sötét, de gondolom ezen igény szerint lehet változtatni, nekem nem volt ilyen igényem. A fürdőszoba is rendben volt, sok fogassal, úgyhogy a ruháimat itt is hagytam. Zuhanykabin (végre nem kádban kellett bűvészkedni). Nem láttam túl széles tusfürdő választékot, legalábbis a kabinban kétféle volt, de az legalább jó, én a legegyszerűbbet választottam. A törülközőnek is örültem, mert kényelmesen derékra lehet venni, és jól is szívja a nedvességet.
  • Lány külseje:

    Eleve azért Rubit választottam, mert kicsit husibb, és a képek azt sejtették, hogy az arca is kedves. De arra nem voltam felkészülve, aki az ajtóban fogadott. Nagyon durván megfog az első pillanattól! Az arca pajkos, mosolygós, a szeme gyönyörű, a kevéske smink és kevéske ruha is jól áll rajta. Az én szememnek nem feltétlenül arányosak az idomai, ciciben lehetne erősebb, de az ilyesmi engem nem zavar. Nagy popsira, és jól markolható testre vágytam, és ezt meg is kaptam. Emellett Rubinak olyan kisugárzása és beszélőkéje van, hogy a küszöböt átlépve el is felejtettem, hogy ilyenkor zavarban szoktam lenni :)
  • Action:

    Nagyon jó társaság Rubi, vannak olyan bemondásai amitől az embernek hamar jó kedve lesz, de ez nem azt jelenti hogy elvicceli a dolgot, egyszerűen csak jó fej. Ölelkezős együttlétet terveztem, úgyhogy ezzel is kezdtünk, a csók ekkor még csak úgy mutatóban volt, nyelv nélkül. Többnyire rám hagyta a kezdeményezést, inkább érdeklődött, hogy szeretnék-e mást, vagy folytassuk amit elkezdtünk :) Leült az ágyra, elé álltam, és már a szájában is voltam. Jó, hogy alacsony az ágy, kényelmesebb így mindkettőnknek. Finoman csinálta, kéz nélkül, tövig eltüntetve a szerszámot. Amikor úgy éreztem, hogy elég kemény vagyok, mindketten az ágyra feküdtünk, és újabb csókok mellett simogatásokkal még feltérképeztem a testét, cickókat, fenekét, combokat, punciját, mindent, amit kézzel elértem, aztán megkértem, hogy lovagoljon meg. Imádtam nézni közben, és imádtam, ahogy finoman mozgott rajtam, lassan ahogy kértem, néha kicsit én is rásegítettem, aztán mielőtt végem lett volna, kértem, hogy váltsunk vissza franciára, és szeretném az első kört az arcán befejezni. Hanyatt feküdt, fejét az ágy széléhez tette, én pedig félig az ágyon térdelve újra a szájába hatoltam. Ezúttal kicsit én is rámozogtam, közben élveztem teste látványát, simogattam, és nem tudtam megállni, hogy ráhajoljak kicsit, így mialatt kézzel a punciját is újra elértem, nagyon enyhén a száját dugtam, és ez meghozta eredményét. Csodás szemeire vigyázva, termékemet Rubi arcára vezettem, majd egy pár pillanatra vissza forró ajkai közé.

    Ezután jókedvűen megtörölköztünk, és egymás mellé feküdve beszélgettünk kicsit. Vagy nem is kicsit. Megnyugtató, legalább is számomra, amikor két esemény között értelmesen lehet beszélgetni, és Rubi ebben jó partner.

    A másik jó pont, hogy Rubi kérdezett rá, hogy mehet-e a második kör, mert én hajlamos vagyok erről megfeledkezni. Én maradtam hanyatt fekve, ő pedig ismét franciával kezdte felépíteni a szükséges vérellátást. Mivel képei alapján már régóta vágytam a testére, és mivel előben meg még kívánatosabb, kértem, hogy 69-ben folytassuk, így alkalmam nyílt csodás punciját megkóstolni, sőt, konkrétan számba venni, mivel izgalmas adottságokkal rendelkezik. Itt legközelebb bizonyosan több időt el kell majd töltenem :) Miután időközben elértük a megfelelő állapotot, átfordultunk, hogy hátulról támadhassak, Rubi lehasalt, fenekét magasra emelve felkínálta magát, én pedig nem is várattam. Felváltva dugtunk, olykor csak belekapaszkodtam a fenekébe és közös erőfeszítéssel diktáltuk az tempót, olykor lelassítva, testét simogatva igyekeztem minél mélyebbre hatolni kelyhében. Bárcsak tovább tarthatott volna, de közelgett a vég, így újra hanyatt feküdtem, és amíg kezemmel próbáltam Rubi minél több testrészét magamévá tenni, ő a szájával ismét magáévá tette az anyagomat, és élvezés után is párszor magába szívott. Végül egy gyors zuhany, és néhány csók kíséretében távoztam.
  • Elszámolás:

    Szerintem átlag alatt van, a telefonban csak a mértékről esett szó, én érkezésemkor letettem a legközelebbi szekrényre, és mivel nincs extra, egyszerű történet.
  • Összkép:

    Elég régen kinéztem már Rubit, és voltak vele kapcsolatban konkrét elképzeléseim, és ezek elég jól bejöttek. Már ami belefért egy alkalomba, mert még mindig vannak vele terveim :) Nagyon együttműködő, és sok a lehetőség, úgyhogy nagyon bejött.
Happy Massage