• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedd délután hívtam, pont mikor jelölve is volt, hogy most elérhető. Két-három csengés után felvette, gyorsan meg is egyeztünk egy csütörtöki időpontban. Nem kérte, de aznap reggel írtam egy megerősítőt sms-t.
  • Megközelítés:

    Teljesen jó, metrótól 5 perc séta. Parkoló hely nem sok volt, de megoldható lett volna kb 100 méter sugarú körön belül (most még ingyenes, de kezdik telepíteni a órákat)
  • Helyszín:

    Csöndes, madárcsicsergős kis zuglói utca (főleg ahhoz képest, hogy mi a szomszédos út). Új építésű épület, talán ha 8 lakással. Ketten fogadnak vendéget, ha jól sejtem, de megoldják jól. Fürdő tágas, kád+zuhanyfüggöny, hogy ne pancsold ki a vizet. A fogadószoba is méretes, ágy mellett tükör, égősor, hangulatos. Ruhát szobainasra lehet letenni.
  • Lány külseje:

    Karcsó leányzó, hosszú sötétbarna hajzuhataggal és mélybarna szemekkel. Fekete melltartó+tanga kombó és tűsarok szettben várta érkezésemet.
  • Action:

    Megérkezés után bekísért a szobába, tisztáztuk az alapokat, majd ruha levétele és fürdőbe be. Visszatérést követően ismerkedő kérdések közepette egy masszázzsal indítottunk a helyzet oldása miatt. Nyak, váll, hát, fenék comb útirány, közben beszélgetés zenéről, sportolásról. Ezt követően mellém feküdt és apró csókok közepette elkezdte felfedezni testem, melynek végén egy nagyon finom franciázásba kezdett. Hamariságom miatt sajnos párszor megálljt kellett kérnem, ilyenkor más technikával folytatta, hogy ne legyen túl korai az öröm. Az egyik ilyen után kéretem, hogy most ő feküdjön hanyatt és én kezdtem kényeztetni. Sóhaj, remegés, remélem sikerült is kedvére lennem. Majd újra szerepcsere és francia ráhatás után gumit kértem. Rám ült, sőt inkább rám hajolt, így kezdtünk neki. Az ölelést egyre szorosabbra fogva utolért engem a kéj. Egy kis pihegés, lenyugodás és a tervezett óra végén is jártunk. Irány a zuhany és a búcsú.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor előre a telefonban megbeszélet tettem le a kisasztalra. Mivel először jártam nála, ez teljesen rendben van.
  • Összkép:

    Kellemesen telt az óra, abszolút barátnő feeling, amit Cintia nyújt. Finom csókok, lágy francia és bújós ölelés. Ilyet kerestem és ezt is kaptam tőle, köszönet neki.
Happy Massage