• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedves SimiSoma :)

    Kicsit késve reagálók ne haragudj, nagyon örültem a beszámolodnak és hogy eljöttél hozzám, bár kétségek közt voltál tudom, de örülök hogy kellemes meglepetés lett belőle :))

    Puszillak ( délután meg személyesen is :) )

  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be 4-6 nappal korábban, amit pár órán belül visszaigazolt. Másnap lemondtam, de azonnal bejelentkeztem egy két nappal korábbi időpontra. Nagyon rugalmasan kezelte. Nem kért megerősítést, de azért a VTR-ben küldtem. Valós címet kaptam. Pontos voltam, és Tia sem váratott meg, nagy piros pont.
  • Megközelítés:

    A Nagyvásárcsarnok közvetlen közelében. Minden van, még hajó is. A felszíni parkolás reménytelen, de van több mélygarázs a közelben. Belső udvar, alacsony emelet, körfolyosó.
  • Helyszín:

    Nagyon szépen felújított belvárosi lakás. Tágas, de fényhiányos baszoba. Utóbbin Tia készségesen segített.
    A fürdőben zuhany függönnyel és egy érdekes, falba épített „zsámollyal”, ami nagyon praktikus. Tusolás alatt törölközőtartó, törölközéskor lábtartó. Száraz törcsi és kilépő. Szájvíz pohárral, tusfürdők sora. Ennyiféle szájvizet egy helyen még a DM-ben sem láttam.
    A szobában franciaágy párnákkal, fotel, polcos szekrény, pad, óra.
  • Lány külseje:

    Észbontóan nőies hölgy, bájos, kissé tinis arccal. Nem hiszem, hogy egy napot is letagadna a korából.
    Tia teste számomra egyszerűen tökéletes. Karcsú, sehol semmi fölösleg, mégis mindenhol domborodik, ahol kell, és úgy domborodik, ahogy a legjobb. Lélegzetelállítóan gyönyörűek a keblei. Igen, kérem szépen, vitathatatlanul kebel kategória. Tutajosan teltek, kellőképpen nagyok, de nem aránytalanul, és egyáltalán nem gravitálnak. Popsija pont akkora, amekkorának lennie kell. Bőre világos, szerintem szolimentes, tökéletesen sima, fém- és firkamentes.
    Higiéniája kifogástalan, sőt, tökéletes. Komoly hangsúlyt fektet rá, és ez a lakásra is jellemző.
  • Action:

    Világos miniruhában fogadott. Combközéptől mindent takart, de mindent hangsúlyozott. Öleléssel ismerkedtünk. Ahogy belibegett előttem a szobába majd’ elolvadtam. Cuccolás, törcsi, fürcsi, aztán ott folytattuk, ahol abbahagytuk, az ölelkezésnél. Szédültem a gyönyörtől és az izgalomtól, muszáj volt megkapaszkodnom. Tia popsija épp kézre esett, és megmentette az életemet. Simogattam és markolásztam őket, előbb textilen keresztül, majd azt derékig felhúzva közvetlenül. Mennyei. Mégis, lassan elszakadtam tőlük, és tovább húztam a rucit felfelé. Tiát megfordítva kikapcsoltam a melltartóját, és lesimogattam róla. Ebben a pillanatban a popsi sorsa megpecsételődött, ettől fogva méltatlanul csekély figyelemben részesült. Bárcsak lenne négy kezem! Tia közelségében azt is kevesellném.
    Hol elölről, hol hátulról ölelgettem és simogattam Tiát, egyszerűen nem tudtam betelni vele. Közben a száját kerestem, és meg is találtam. Nem az összetapadós csókot kedveli, hanem a visszafogott, inkább érzéki ajak- és nyelvjátékot, de az sem volt ellenére, amikor hevesen, mélyen csókoltam. Ahogy nekem háttal hátrafordulva visszacsókolt, miközben cickóit kényeztettem, az valami hihetetlenül csodálatos volt.
    És az ágyig még el sem jutottunk. Először csak a szélére ültem, és Tiát a combomra ültettem, hogy egy magasságba kerüljek (nekem) kedvenc testrészeivel. A többi meg éppen kezem ügyébe esett. Sok-sok csók és simi(soma) után hanyatt dőltünk, és magamra húztam Tiát, hogy a hasamon üljön, és a két fülem mellett támaszkodjon. A cicik betöltötték előbb a látóteremet, majd a számat. Aztán ismét a látóteret, és így tovább. Hát, ez sem az a testhelyzet volt, amelyből gyorsan igyekszik szabadulni a férfiember. Hacsak nem egy kis nyalakodás kedvéért. Bevallom, ebben nem sok sikert könyvelhetek el. Én nagyon élveztem Tia punciját, de őt nem sikerült a csúcs közelébe juttatnom. Visszafogottságát ismét éreztem, de nem panaszként jegyzem meg, hiszen mindent megkaptam tőle, amit kértem. Ráutaló magatartásomból kitalálta, mit szeretnék, és már tette is, még ha magától nem is nagyon kezdeményezett.
    A hosszú és alapos előjáték igencsak felhúzott, és bár továbbra is szívesen élveztem volna Tia testének érintését, muszáj volt gumit kérnem. Ám egyelőre még nem kaptam. Tia először egészen mással, saját fejecskéjével burkolta be boldogabbik énemet, és ez minden visszafogottsága ellenére teljesen az ő kezdeményezése volt. Olyannyira nem volt ellenemre, hogy meg is inogtam korábbi elhatározásomban. Végül mégsem hagytam a végkifejletig jutni a kényeztetést. Meglovagoltattam magam, és ez bizony jó döntés volt. Úgy elmenni, hogy közben Tia keblei hullámzanak fölöttem, az a legjobb döntés.
    Nem sok idő maradt már, ezt simogatással egybekötött csevegéssel töltöttük. Tia jó beszélgetőpartner, ami tőlem nagy szó, mert én, különösen kifacsart állapotban, nem vagyok az. Tiával viszont nem okozott gondot a csend elűzése, még néhány számomra meglepő információval gazdagodtam is. Nehezen szakadtam el Tiától, de az óra elteltével nagy kelletlenül mégiscsak eloldalogtam tusolni.
    A kedves búcsú csak kissé enyhítette a távozás kénytelensége feletti búslakodásomat.
  • Elszámolás:

    Nem vittem csokrot, csak egyetlen szál virágot, viszont a legszebbet.
  • Összkép:

    Tia gyönyörű lány, minden tekintetben. Kedves, együttműködő, figyelmes. A vállalt kereteken belül mindent megtesz a vendégért. Amit csinál, jól és ügyesen csinálja, közel van a tökéleteshez.
Happy Massage