• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam. Könnyen ment minden, elsőre felvette, és rögtön tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Nem először és nem másodszor jártam Brendánál, már csukott szemmel is odatalálnék :) A közelben van metró, busz, sőt vasút is, így tömegközlekedéssel ideális, de egy viszonylag csendesebb utcáról van szó, így szerintem parkolóhelyet is könnyű találni.
  • Helyszín:

    Egy fura színösszeállítású, viszont jó magas panelház, már messziről lehet látni. Igényes, modern a lakás minden szeglete, van nagy ágy, asztal, kanapé, van hova pakolni. A fürdőszoba is minden igénynek megfelel, és lehet úgy zárni a zuhanyfülkét, hogy ne tudjon kimenni a víz. Tusfürdőből is van elég választék azoknak, akik nem akarnak lebukni :)
  • Lány külseje:

    Brenda eddig is szép volt, de most szőkén még dögösebb lett, még úgy is, hogy most egy kicsit rövidebb a haja. Majdnem meztelenül fogadott, nyaktól lefelé is gyönyörű, pont ott és pont annyira kerek, ahol és amennyire kell.
  • Action:

    Már érkezés után kaptam egy-két könnyed szájrapuszit, aztán leültünk az ágyra egy kis ráhangolódó beszélgetésre, simogatásra. Kaptam törülközőt, majd irány a fürdő. Amikor visszaértem, már az ágyon fekve várt kihívó pózban, kihívó tekintettel, siettem is hozzá. Ölelgettük, csókoltuk egymást (isteni a csókja), aztán egyre lejjebb kalandozott a szám, igyekeztem minden testrészét megtisztelni egy (vagy több) puszival. Végül természetesen a puncijánál kötöttem ki. Nem nehéz Brendát eljuttatni a csúcsra, hamar meghálálta a ténykedésemet, és folyamatosan hangot is adott az élvezetének, amit én még külön imádok.
    Következett a helycsere, ő vett kezelésbe engem, bár ez nem a legjobb szó, mert a kezére nem volt szükség :) Nagyon élveztem a franciaóráját, közben amikor csak tudott, a szemembe nézett, ez is sokat számít.
    Ha már úgyis hanyatt feküdtem, kértem, hogy először ő lovagoljon meg engem. Közben szinte végig csókolóztunk, ahogy szoktunk, mert Brenda szájából sosem elég. Amikor arra gondoltam, hogy váltanunk kéne kutyusba, ő kitalálta a gondolatomat, és előbb kimondta. Eközben egyre hangosabban jelezte, hogy neki is jó, és ezt nem is bírtam a végtelenségig, így lett végem.
    Akció után Brenda alaposan megtörölgetett, és hozott innivalót. A maradék időben beszélgettünk és zenét hallgattunk az ágyon fekve, majd amikor láttam, hogy eljött az időm, felöltöztem és elköszöntem - de biztos, hogy nem végleg!
  • Elszámolás:

    Utólag történt, és mivel már sokadik alkalom volt, nem ért meglepetés. A pesti átlag, legalábbis ebből a szempontból :)
  • Összkép:

    Brenda egy gyönyörű, érett nő, aki tudja, mi kell a férfiaknak. Nem véletlen, hogy ha biztos akarok lenni benne, hogy jól fogom érezni magam, akkor hozzá megyek.
Happy Massage