• Mara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mara régi kedvencem, Többször és több helyszínen is voltam nála. Mivel újra hirdet itt, ezért kedvet kaptam a meglátogatásához. Ez némi elszántságot igénylő feladat, mivel sem elérni nem könnyű, sem időpontot nem egyszerű vele egyeztetni. Ez most sem volt másként. Többször is hívtam, mire végre elértem. A nekem jó időpontok neki nem voltak megfelelőek és fordítva. De végül sikerült találnunk egyet pár nappal későbbre. Aznap reggel még egyszer hívtam a biztonság kedvéért, és véglegesítettük a találkát.
  • Megközelítés:

    A nekem új helye Terézváros "mélye". A cím alapján autóval könnyű megtalálni, de a parkolás okozhat problémát. Nekem szerencsém volt, mert viszonylag közel találtam parkolót, ami természetesen fizetős. BKK-ból talán a troli játszik leginkább, de erre nem vennék mérget.
  • Helyszín:

    A helyszín egy kerületre jellemző bérház kicsi, de hangulatos lakása, a korábbi tapasztalataimnak megfelelően Mara személyiségének megfelelően berendezve, keleti spiritualitást sugározva. A fürdőszoba teljesen rendben van, noha csak a zuhanyfülke van, Törölköző és tusfürdő teljesen rendben..

    A maszoba a korábbi helyeihez hasonlóan berendezett, a földön nagy tatamival, a célnak tökéletesen megfelel. A ruháidat pakolhatod bárhová, ahová jól esik.
  • Lány külseje:

    Mara semmit sem változott a korábbiakhoz képes. Szerintem gyönyörű nő. Szép arc, hatalmas sötét szemek, Sima, kreolos bőr, gyönyörű cicik. Feszes, formás popsi, fazonra igazított punci, hibátlan test. Erős szexuális és spirituális kisugárzása van. Egy kendőben fogadott, de a program alatt már végig meztelen volt.
  • Erotikus masszázs:

    Ugyan régen voltam nála, de azért emlékezett rám, így a szeánsz egy kivel mi van beszélgetéssel kezdődött. Nagyjából egyeztettük a programot is. Mivel Maránál nincs TP (vagy ha van, akkor előre szól), így nála a 90 perc, amire bejelentkeztem, könnyen lehet 120 vagy 150 is. Ezért megbeszéltük az én időkorlátomat. Utána én elmentem fürödni, ő pedig előkészítette a terepet. Visszatérésemkor már úgy vár, ahogy megszületett.

    Mara masszázs programja teljesen egyéni és nem menetrend szerint történik. Az, hogy mi lesz a műsor teljesen rajta múlik, ő dönti el, hogy hogyan épül fel a program. Nem csak a testeddel, hanem a lelkeddel is foglalkozik közben.

    Hasra fektetett a tatamin, majd elkezdte a masszázst. Közben rengeteg témáról lehet vele beszélgetni, akár egészen személyes dolgokról is. . Maga a masszázs nem ropogtatós, hanem nagyon kellemes. A kezével és alkarral masszíroz. Végigmegy a lábakon, háton, karon, időnként elkalandozva a kezével érzékenyebb részekre. A mozdulatok inkább simogatások, semmint gyúrás. Őt is lehet simogatni közbeni bizonyos határok között. Masszázs közben érezni, hogy teljesen ráhangolódik az alanyra. A kezén kívül folyamatos a bőrkontaktus is masszázs közben. Ha elengeded magad, akkor teljesen elveszted az időérzékedet.
  • Levezetés:

    Nos, a levezetés Mara esetében egy külön kategória. Azt hiszem, hogy a legpontosabb megfogalmazás az, hogy tisztelettel áll a férfiasságodhoz. Az idő ködébe vesző "megfordulhatsz" utasítás után egy igazi tantrikus utazás veszi kezdetét. Mara lénye minden érzékiségét beleadja, és egy hihetetlen lingam masszázsban részesített. Lassú és gyorsabb, simogatóbb és erősebb, hosszabb és csavaró mozdulatokkal dolgozott rajtam. Az agyam gyakorlatilag kikapcsolt közben, és egy hatalmas farok lett belőlem. Folyamatosan húzott és visszatartott. Tökéletesen érezte, hogy én hol tartok az utazásban. Egy idő után végre megkegyelmezett és hatalmasat élveztem a kezébe. Utána egy kis pihi összebújva,, majd elmentem fürödni.
  • Elszámolás:

    Az érték arány szerintem nála tökéletes. Mivel nincs TP, mindig úgy érzed, hogy többet kaptál. Összességében igen baráti pesti átleg, utólag diszkréten lehelyezve.
  • Összkép:

    Akinek bejönnek a kicsit elvont, spirituális nők, akik nagyon rád figyelve, de eldöntik, hogy mi jó neked, azoknak nagyon melegen ajánlom. A többiek keressenek mást!
Happy Massage