• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és elsőre felvette. 2 órával később már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Dunapláza környéke, panelház, rendezett, tiszta. Ház előtt fizetős parkoló és rengeteg hely. Busz és metro állomás a közelben.
  • Helyszín:

    Panellakás, szép tisztaság, szoba szépen felszerelt és hatalmas franciaágy, fürdő rendben, tengernyi tusfürdő és még szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Noya külseje pont olyan mint a képeken, azonnali merevedés amint végignézel rajta. Igazi "ribancos" (és ezt most dicséretként írom) külső ami részemről teljesen bejön, főleg ebben a műfajban, mikor nem feleséget keresek. Habár ha a volt feleségem ilyen lett volna, tutira nem válunk el :)
    Noya természete és viselkedése kiemelkedően jó. Aranyos de kacér és kicsit szabadszájú, ami szintén nagyon jól áll neki. Maximálisan elégedett voltam Noya kinézete és viselkedése szempontjából is.
  • Action:

    Kaptam törcsit és mentem zuhanyozni, majd vissza a szobába. Noya ledobta a szexi szerkót magáról és immáron mindketten meztelen testtel estünk egymásnak. Azaz Ö nekem. Nagyon kezdeményező és én el is hittem, hogy valóban akar engem. A farkam lényegében azonnal kemény lett amit bőnyállal kezelésbe vett szájjal, nyelvvel, kézzel. Váltottunk az ágyra ahol bemutatta mélytorok technikáját, valóban koppanásig és még azon is túl :) tolta le a torkán merev farkam hiba nélkül és ezt ismételgette hosszasan nagy örömömre. Majd gumit húztunk és beleült a farkamba a popsijával. Na itt majdnem végem is lett mert szexi testének látványa és szűk kis popsija rendesen hatott az érzékszerveimre. Hamar váltottunk és hátulról diktáltam a tempót, végül valósággal felrobbant a farkam popsijában.
    Leizzadva mentem tusolni majd vissza a szobába ahol kis kellemes beszélgetés és ismét belevágtunk. Francia leckét követte a gumi húzás és most a piercinges puncit támadtam be előről. Meglepett milyen szűk volt, de egyben azonnal cselekvésre is sarkallt. Noya felhúzta lábait, hogy még jobban, még mélyebbre tolhassam be hímtagomat, közben erősebb tempóra is kapcsoltunk. Gyönyörű látvány volt amint farkam a puncijában járt ki és be miközben barna bőrét és formás melleit nézegettem. Hamar végem is lett egy hatalmas orgazmussal, a végén tövig nyomva szűk puncijába duzzadt rudamat.
    Több időm sajnos nem volt, így még egy gyors zuhany majd öltözés. Elkísért az ajtóhoz és mint egy igazi szerető kívánt szépeket búcsúzóul.
  • Elszámolás:

    Már a telefonban megbeszéltük és maradt is minden úgy. Csak a randi végén tettem a szekrényre, majdnem el is felejtettük.
  • Összkép:

    Noya egy igazi szexistennő. Egy igazi vadmacska, egy múzsa akiről férfi ember ábrándozik. Szerencsére modern világunk lehetővé teszi, hogy hozzá eljussunk és egy leírhatatlanul jót szexeljünk. Nagyon örülök, hogy összehozott vele a sors (no meg a beszamolok.com) mert ilyen belevaló csajjal nem hiszem, hogy valaha részem lehetett volna ilyen csodában. Mindent köszönök Noya, még visszatérek hozzád.
Happy Massage