• NOÉMI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam telefonon, s megegyeztünk aznap kora estére egy másfél órás programra. Sima ügy volt. :-)
  • Megközelítés:

    A 4-es, 6-os villamossal nagyon könnyű dolgunk van, a Mechwart-liget megállótól kb. 3 perc séta. Autóval már nem valószínű, hogy könnyű lett volna a közelben parkolót találnom...
  • Helyszín:

    Régi építésű, ha jól emlékszem, 6 emeletes társasház, a délelőtti egyeztetéskor már megkaptam a kódot, s bár lett volna lift, én a lépcsőzést választottam, márcsak azért is, mert a kaputelefonban az volt a kérés, hogy lassan menjek. Hangulatos, zuhanyzós fürdőszoba várt LED-es zuhanyrózsával és bőséges tusfürdőválasztékkal. A "tetthely" masszázspados kivitelű volt. Tükör van ugyan, de sajnos nagyon rossz szögben volt, így gyakorlatilag semmit sem tudtam "mozizni" rajta.
  • Lány külseje:

    Egy gyönyörű, fiatal, kedves mosolyú, szerény, szőkésbarna hajú hölgy nyitott ajtót egy egyrészes fehérneműben, pontosan olyan csinos, jó alakú volt, mint a képeken. Az arcát ugyebár nem láthatjuk, nos, örömmel mondhatom, Noémi elbűvölően szép arcú, gyönyörű kék szemű lány! Úgy tűnik, szereti a tetkókat. A cicik nem nagyok, viszont nagyon szexik, természetesek, a popsi pedig... Hát, maradjunk annyiban, hogy milyen jó lenne, ha éjjel-nappal markolászhatnám... :-))
  • Erotikus masszázs:

    Hát, az nem sok volt... Legalábbis nem emlékszem, de nincs ezzel bajom, sőt... :-) Amikor megérkeztem a zuhanyzásból, megkérdezte, mi az elképzelésem, van-e külön kívánságom. Én meg zavarodottan álltam, és megmondtam őszintén, fogalmam sincs... :-) Ekkor nekiálltunk ölelni, simogatni egymást a masszázspad mellett, miközben megszabadítottam a ruháktól. :-) Ami ezután jött, már inkább a kényeztetés fejezetébe tartozik, mindenesetre,a legvégén azt mondta, legközelebb alaposabban csináljuk a masszázs részt, mert lelkiismeret-fordulása van. Háááát... Ne legyen!!! :-)))
  • Levezetés:

    Na szóval a masszázspad melletti simogatás, ölelgetés közben puszilgattuk egymás testét, és az aranyos cicikre külön figyelmet szenteltem, a gyönyörű mellek nagyon sok puszit kaptak, a kezemmel a formás popsit megállás nélkül markolásztam, közben szépen lassan a már ágaskodó farkincámhoz közelített, majd felfeküdt a padra (vagy én fektettem föl? már nem is emlékszem), és miközben Noémi a padon feküdt, én pedig mellette álltam, a kezecskémmel szép lassan a csupasz puncijához közelítettem, s miután azt tapasztaltam, hogy nagyon nedves, nekiálltam a kényeztetésnek - előbb kézzel, aztán nyelvvel. Közben - oldalra fordulva - ő is viszonozta a kényeztetést, érzéki franciázásba kezdett, de meg kellett állítanom, mert különbem idejekorán végem lett volna. -) Én közben természetesen nem álltam le, szerettem volna a kedvében járni, reményeim szerint sikerült is, legalábbis a reakciója alapján nagyon jólesett neki, amit csináltam, remélem, nem tévedek. Utána megkértem, forduljon meg, hadd gyönyörködjek abban az elbűvölően szép, formás popsiban, nekiálltam a hátát, combját, popsiját simogatni, majd egy kis fordított csúszkát kreáltam (értsd: Noémi hason, én pedig a merev farkammal csúszkáltam a popsiján és hátán). Ez nagyon jó "műsor" volt, az idő azonban vészesen fogyott, így átadtam a kezdeményezést Noéminek, megkértem, részesítsen egy kellemes franciás kielégítésben. :-) Valami elképesztően fincsi franciája van, nagyon nagy átéléssel, kevés kezezéssel csinálja. Megkérdeztem, hogy NFVSZ vagy inkább szóljak. A válasz: "Lehet, de szóljak." :-) Így is történt, én jeleztem, így nem érte váratlanul, hogy az utódok a szájában landolnak. :-) Leírhatatlanul csodás végkifejlet volt. :-)
  • Elszámolás:

    Az elején oda szerettem volna adni, hiszen először voltam nála, ő azonban azt mondta, ráér a végén. :-) Szerintem a budai átlagnak megfelelő, a fentebb leírtak után nem mondok meglepőt azzal, hogy nagyon megérte. :-)
  • Összkép:

    Noémi személyében egy bűbájos, kedves, csoda szép lányt ismertem meg, aki minden tekintetben levett a lábamról. :-) Vannak szabályok, amiket be kell tartani (nincs ujjazás, nincs csókolózás), ettől függetlenül felejthetetlen élményben volt részem. :-)
Happy Massage