• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábbi napokban egy másik lánnyal fixáltam időpontot az adott napra. Hajnali 5 órakor azonban, megbetegedésre hívatkozva egy SMS-ben lemondta a találkozót. Mivel aznap dolgom volt Budapesten, mindenképpen utaznom kellett vidékről a Nagyvárosba. Délelőtt szabad voltam, ezért megprobáltam egy másik lánnyal randevút összehozni. Reggel 7.30-kor Noyát próbáltam hívni, meglepetésemre az első hívásra felvette a telefont és aznap délelőttjére sikerült összehozmunk egy találkozót. Noya a telefonban nagyon udvarias és kedves volt. Az egyeztetés az előzőekből kifolyólag nagyon vele könnyű volt.
  • Megközelítés:

    A találkozó helye a XIII. kerületben a Dunaplázához közeli területen volt. Noya nagyon jó leírást adott a helyszín megközelítésélre. Én közjárművel. a 3-as metróval mentem. A Gyöngyös utcai megállótól kb. 3 perc sétával könnyedén elértem a célt. A randi helye személygépkocsival is jól megközelíthető a Váci út felől. A találkozó szinhelyéül szolgáló ház mögött, megfigyelésem szerint ingyenes és jó parkolási lehetőség áll rendelkezésre.
  • Helyszín:

    A találkozó szinhelyéül szolgáló ház egy sokemeletes, nemrégiben izlésesen felújított tömbházban van. Az épület emeleteihez használatos folyosók tiszták, rendezettek és nyugodtak. Az emeletekre korszerű, új lift viszi fel a vendégeket. A randevú szinhelyének megközelítése nyugodt körülmények között, zavaró tényezőktől mentesen történt. A lakás, ahol Noya fogadott ugyancsak egy jól berendezett és felújitott helyszín. A tetthelyül szolgáló szobában óriási és kényelmes francia ágy várja a vendégeket. Az ágy mellett két fotel, amelyek jól alkalmasak a levetett ruhák és esetleges kisebb kézi poggyászok tárolására. A fürdőszoba tiszta, de nem felujjított, benne kissé viseltes kád, a célnak ugyanakkor megfelel. A kád szélén sokféle tusoló, a mosdó felett szájvíz és műanyag poharak állnak rendelkezésre a megkívánt szájhigiénia elérése érdekében. A lakás csendes más személlyel, vagy annak jelenlétére utaló hangokat nem észleltem.
  • Lány külseje:

    Noya egy csodálatos milf. Ezt mind a külcsine, mind a modora, inteligenciája és temperamentuma is igazolja. A hirdetésében található képeihez viszonyítva személye számomra még pozitívabb volt. Kellőképpen magas, hosszú lábakkal, csinos arccal, dagadó és szép, valószinűen jól plasztikázott mellekkel és fantasztikusan szép popsival áldotta meg a teremtő. Bevallott és publikált korához képest fiatalos. Kissé cserfes modora és inteligenciája nagyon jól áll az egyéniségéhez.
  • Action:

    Amikor megérkeztem egy csokor virággal köszöntöttem Noyát, mivel először találkoztunk. Gesztusomat azonnal puszikkal (olyan ismerkedés jellegűekkel) honorálta. A cipő levetését követően beinvitált a szobába, ahol levetkőztem és a ruháimat az egyik fotelra raktam. Egy kellő nagyságú és frissen vasalt törülköző átnyújtása után a fürdőszobába vezetett, ahol elvégeztem a kötelező fürdést és a szájápolást.
    Amikor visszatértem a szobába Noya már mezítelenül várt az ágy szélére ülve. Rövid "stratégiai megbeszélés" után elkezdtünk csókolózni, ami már nem puszilkodás jellegű volt, hanem igazi mélyen átérzett nyelves csókok sorozata. Először én akartam kényeztetni Noyát, ezt nem engedte, hanem egyből nekiesett a hímtagomnak és az ezredest hatalmas franciázásban részesítve, nem kihagyva a herezacskó simogatását és csókolgatását sem. Franciája nagyon intenzív és néha köpködést is alkalmazó hihetetlenül professzionális kényeztetés volt. Kis idő multán le kellett állítanom a hölgyet a nagyon korai orgazmus és a befejezés elkerülése érdekében. Ekkorra már Noya örömmel megengedte, hogy én is kényeztessem Őt. Egy jó csókolózást követően végigpusziltam a homlokától kezdődően a szemein és arcán át haladva a két csodálatos mellét, egy kicsit elidőzve mindkét mellbimbójánál. Utána apró csókokkal haladtam lefelé a hasán keresztül a lábai felé, egészen a nagy lábaujjáig, majd visszatértem a csodálatos puncijához, amelyet elkezdtem módszeresen nyalni. Először finoman, majd egyre intenzívebben és nedvesebben nyaltam, miközben Noya hanghatásai arra utaltak, hogy Ő is élvezi ezt az akciót. Négy-öt perc nyalakodás után Noya egy hatalmas orgazmusban tört ki, amely néhány másodperce alatt a hölgy hihetetlen gyönyörűnek tünt számomra, mind az arcmimikáját, mind az egész testének rángásait tekintve.
    Az előző akciót követően kis pihenés következett, amely alkalmával Noya egy nagyon szakszerű masszírozásban részesített. Ez nagyon kellemes volt számomra, hálából én is egy alapos masszírozásban részesítettem Noyát, amely láthatóan nagyon tetszett személyének.
    Ezt követően Noya kérte, hogy had masztizzon előttem, miközben teljes premier plán-ban nézheti merevedező hímvesszőmet. Nagyon tetszett az ötlete, mivel még nem láttam hölgyet élőben, aki így tudota eljuttatni magát a csúcsra. Noya nagy lelkesedéssel, jobb keze középső ujjával intenzíven elkezdte izgatni saját csiklóját, amelynek egy robbanásszerű orgazmus lett az eredménye. A hölgy ez alkalommal is csodálatos volt.
    Kis pihenést követően 69-es pozicióba fordultunk, amely alkalmával Noya egy nagyon intenzív franciázásban részesített. Mélytorokra vette az ezredest, néha jól meg-megköpködte azt, hogy az akció minnél nyálasabb legyen. Én közben a lába közé beszorított fejjel nekiestem a puncija nyalásának.Sajnos sokáig már nem tudtam magam visszatartani, és hatalmas, robbanásszerű orgazmusba gerjedtem. Ez az akciónk nagyon intenzív volt, a frenetikus hatása elsősorban Noya profizmusát dicséri. A kilövelt ondó teljes egésze a hölgy szájában landolt, ezt követően nem szaladt a fürdőszobába kiköpni azt és kimosni a száját, az utódok teljes számban a pocijába érkeztek. Utána Noya szilvia kendővel alaposan megtisztította a szemérem tájékomat. Befejezésként egy nagyon kellemes beszélgetés következett, amely tükrözte Noya jó beszélőkészségét, cserfességét és kitünő inteligenciáját.
  • Elszámolás:

    Az akció végén tettem az ajándékot a szobában lévő asztalra. A borítékban egy szép képeslapra köszönőszavakat írtam Noya számára, dícsérve kedvességét és profizmusát. Az ajándék mértéke nagyon elfogadhtó volt és arányait tekintve messze elmaradt attól az élménytől amelyet Noya nyújtott számomra
  • Összkép:

    Noya személyében egy nagyon csinos és a szexben hatalmas prfizmussal rendelkező hölgyet ismertem meg. A profizmusa mellett kedvessége és inteligenciája is jól megmutatkozott számomra. Ezeket összevetve nagyon jól éreztem magamat randevúnk során. Noya egy életre felejthetetlen élményben részesített. Remélem, hogy még sokszor részesülhetek hasonló élményben tőle, mert hogy még biztosan fel fogom keresni a jövőben.
Happy Massage