• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves AndersonM:)

    Köszönöm szépen hogy megemlékeztél a találkozásunkról, és nem tudom hogy mondtam-e már hogy......:)
    Örülök hogy felismerted a lehetőséget a Beszámolók.com-ban,és éltél vele, és annak is hogy megismertelek:P
    Csókocskállak, és üdvözöllek........ :)

  • Egyeztetés:

    Az oldalon üzentem neki,max.2 órán belűl megis beszéltük a randit
    Amúgy meg évek óta próbáltam felvenni vele a kapcsolatot telefonon sikertelenül.
    Az oldalnak köszönettel megkaptam a lehetőséget.
  • Megközelítés:

    Autóval navi segitségével,könnyen odataláltam.
    Tömegközlekedésről fogalmam sincs.
  • Helyszín:

    Több emeletes tégla épület,
    A lakása igazi kis kéjkuckó,a szoba fehér bárpultal hozzá tartozó pörgős székek,táncrúd kényelmes strapa biró francia ágy.
  • Lány külseje:

    A hölgy nagyon csinos,ellenálhatatlan sexuális kiságárzással!
    Vaditóan sexy dögös milf.
  • Action:

    A lakásba érve bemutatkozás puszi puszi eper átadás.Vetkőzés közben megkértem hogy zuhanyozzon velem mosolyogva közölte h.nem fogunk elférni.nem baj mondtam attől még elkisérhetsz.Áltam a zuhany alatt a testem mosva ő a fülke előtt állva mosta a farkam,amint kézbe vette máris bedurrant. Leöblitette a tusfürdőt legugolt és koppanásig bekapta a farkam ,le egészen torokra.eszméletlenül jól franciázik.A szobában az ágyra ült én előtte álltam szopott tovább ,leirhatatlan finomsággal és odaadással. Mestere a mélytorkosnak! Hanyat fektettem ráfeküdtem faltuk egymás száját,végig csókolva minden egyes porcikáját ,bomba cickók táncoló bimbókkal. Kezelésbe vettem a punciját.Nagyon fincsi,gyönyörű kivánatos puncija van! Elélvezésig nyaltam. Magához huzott szenvedélyesen megcsókolt.A farkam újra szájában tükör a plafonon full mozi az élmény felejthetetlen.Gumit kértem bele gugolt,nagyon jól lovagol.Poziciót váltva hátúlrol popsiba,imádja a popó sexet,ahogy jár a feneke az valami csoda, nagyon oda teszi magát,lehet döngetni kőkeményen. A lehető legnagyobb orgazmust éltem meg ,percekig nem voltam magamnál.Összebujva eprezgettünk,kérés nélkül újra kényeztetett,kőkeményre szopta a farkam megkértem h.gugoljon a farkammal hátulrol popsiba,elkezdődött életem eddigi legdurvább popó sexe.Ahogy vágtázott a kökemény farkammal a popsijában azt se leirni se elmondani nem lehet, az érzéstől úgy felizgultam hogy remegett minden porcikám,ilyen érzésben és élményben még nem volt eddig részem,brutális volt.Magamhoz húztam csókoloztunk kőkeményen szopta a nyelvem,nagyon felhúzott magamon kivül voltam! Megkértem h.masszirozza a farkam,a lábam közé ült a zacsim érintette a punciját.Első osztályú farok masszázsban részesitett ,eszméletlenül hajlékony még úgy ülve abban pozicióban is képes tövig bekapni a farkam,viccen kivűl a hölgy full profi!
    Magamhoz húztam csókolóztunk,imádom ahogy csókol,úgy felizgatott h.nem birtam sokáig,ahogy verte a farkam,kivégzett. Élveztem egy óriásit.Lekellett fognom h.haggya abba mert elfog durranni az agyam vagy kitudja milesz...meg kellett küzdeni vele! Átkarolva magamhoz szoritva könyörögtem neki h.kegyelmezzen meg! Bedurcizva elfordult azt mondta h. tehetem ezt vele miért nem engedem át magam neki.Több mint két órán keresztül vadul szenvedélyesen sexeltülnk.Hihetetlen egy bestia!!!
    Lehiggadva megettük a maradék epret dumcsiztunk kicsit,csókok,vélemény nyilvánitás, fülig érő szájjal mentem zuhanyozni.
    Felöltözés érzelmes búcsú hatalmas csókkal....távoztam.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt! Utólag
    Több mint 2 órát töltöttünk együtt,sokkal többet kaptam, mint amit elkért.Kifejezetten megérte különleges szolgáltatásban volt részem.
    Az élmény FELEJTHETETLEN!
  • Összkép:

    Tökéletes hancúr volt,kihasználtam minden lehetőséget maximálisan kielégitve érzem magam.!!!
    Biztos vagyok benne hogy fogunk még találkozni.
    Regi magasan föltette a lécet,ritka jelenség imádni való
Happy Massage