• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Üdv Zászlós kolléga!

    Emlékszel arra, hogy egyszer az egyik fórumban már a kezemet is megkérted...vagyis azt mondtad ha pártában maradnék és neked lehetőséged lenne rá akkor bizony elvennél feleségül. Még a cipőmániám és a vegetáriánusságom sem zavarna. A marhapörköltek hiányát valahogy máshogy kompenzálnám.
    Vagy ha véletlenül erről a vidám oldalról a szexpartnerek oldalára váltanék akkor te nagyon szívesen és kíméletesen bevezetnél abba a világba.
    A szandál fóbiámmal is ugrattál már eleget.
    Két dolgot leszögezhetünk: ez egy évekre visszanyúló ismeretség, és hogy mennyi butaságot hordtunk mi már itt össze.
    Ha egy ideig nem találkozunk akkor felhívsz, hogy csacsogjunk egy kicsit. Jóban vagyunk, kedveljük egymást mint két barát, haver. Erre lehetne azt mondani, hogy barátság extrákkal?
    Ha egyszer szeretnél kézen fogva sétálni velem szerintem arra is rá tudnál venni. Pedig hidd el ebből a kis masszázsszobámból nehéz kirobbantani. Sokan sok helyre hívtak már, de még a szomszéd utcába sem voltam hajlandó átmenni senki kedvéért.
    Egy dolgot viszont nagyon nem értek velünk kapcsolatban. Bárhogy erőltetem is a memóriám egy olyan szituáció sem jut eszembe, hogy a csípős nyelvemet bámikor is rajtad éleztem volna. Hogy tudtad ezt eddig megúszni? Pedig akiket kedvelek azok sem igazán szoktak kimaradni a pimaszkodásaimból, de valahogy te eddig megúsztad. Na most könyvelnek el téged sokan mázlistának. Viszont fogunk mi még találkozni a jövőben, így van remény, hogy behozzam a lemaradásom.
    Lehet, hogy nem ez volt a legjobb beszámolód rólam? Meglehet.
    Hogy izgat-e ez engem egy csöppet is? Egyáltalán nem.

    Tudod rólad azt is el tudom képzelni, hogy kedvelsz annyira, ha már öreg leszek és csúnya, és remegő kezeimmel már a masszírozásom sem lesz az igazi, ráncos bőrömmel pedig a csúszka egy rémálomnak tűnhet, te még akkor is képes lennél néha eljönni hozzám egy masszázsra. Ennél kedvesebb bókot pedig nem nagyon kaphatunk a mi szakmánkban.
    Mivel azomban van még egy pár jó évem így ez a mártíri önfeláldozásod még várat magára.

    Legközelebb innen folytatjuk!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Még az előző héten kérdeztem rá, hogy alkalmas e a kiszemelt időpont a találkára, majd amikor már látszott, hogy feladataim nem fogják akadályozni, VTR bejelentkeztem.
  • Megközelítés:

    Istenhegyi út, gondolom csak nyelvészeti szempontból nem Istennőhegyi, mert igazából annak kellene nevezni. Kaptatós hegyre megyünk, igaz, nem a Mount Everest, de felhívom a lelkes vállalkozók figyelmét, hogy az időjárás nem lehet olyan kegyes, hogy alkalmas legyen e magaslati kéjlak a szandálban történő megközelítésre. :D
    BKK rajongóknak a sűrűn arra járó buszok, esetleg a fogaskerekű a lehetséges választás, a gépkocsival érkezőknek ingyenes parkolási lehetőségük van.
  • Helyszín:

    Nagy, társasház jellegű épület, irodáknak használt lakásokkal, így a jövés menés megszokott, senkit sem zavar. Nincs kíváncsi szomszéd, mindenki a maga dolgával foglalkozik. A hegyoldalba épült ház sajátossága, hogy a bejárattól lefelé megyünk, de mégsem szuterénba jutunk. :)
    A tetthely egy több szobás lakás, Aliz kuckója mindjárt a bejárathoz esik a leg közelebb. Az érkező vendég le tud ülni, szobainasra lehet pakolni. Hatalmas matrac a középpontban, tükrök a falon, lágy zene... A fürdőben bőséges tusfürdő választék, szájvíz, kis pohár, minden ami a felkészüléshez kell.
  • Lány külseje:

    Aliz elbűvölő teremtés, magas, formás, igazi nőies nő. Az a kategória, aki nem csak félhomályban mutat jól, volt szerencsém már egyéb alkalmakkor is találkozni vele, ha lehetne, büszkén sétálna vele az ember kézen fogva a belvárosban.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor még az előszobában levettem a cipőt, itt mindjárt átadtam egy tábla csokit köszöntésképp. A vetkőzés pedig a kényelmes szobában, onnan együtt mentünk a fürdőbe, vendéglátóm úgy mutatta az utat, és mit hol találok, mint ha először lennék ott. Zuhanyzás után visszatértem a szobába, Aliz pedig a matracra invitált, ahol már elő volt készítve a kis Tablet, és a korábban megbeszéltek szerint átnéztük azt a cipő kollekciót, amiből választani szeretne. Miután meg volt a 3-4 javaslatom, a kis masina a polcra került, majd még állva kis finom csókok, ölelések következtek, és előre vettük a kényeztetést.
    A kényeztetés befejeztével alapos törölgetés után Aliz kiszaladt még egy gyors tisztálkodásra, majd lentről felfelé haladva alaposan átgyúrta a lábaimat. Kérésemre áttért a hátamra, maradék időnket annak megdolgozására szentelve, ami igen alapos, és szakszerű volt.
  • Levezetés:

    Lesegítettem Alizról a kis csábirucit, hátulról simogattam, puszikkal, csókokkal haladtam apránként lefelé, majd ismét fel, ölelkezés, miközben a harcos kíváncsian nyújtózva orrát oda dugta, ahova vágyott, de sajnos nem juthat be. Az ölelkezést, a matracra heveredve folytattuk, Aliz először hasra fekve adta át magát a kényeztetésnek, majd a vágy fokozódásával megfordult, így már sor kerülhetett a klasszikus nyalakodásra. óvatosan vetettem be a nyelvem, majd ujjaim is becsatlakoztak, hosszú percekig változatosan játszadoztam, Aliz pedig közben a hátamra tette egyik lábát, így diktált némi ütemet, majd egy nagy sóhaj végén szintén úgy jelezte, hogy most elég, mert nagyon jó. :)
    Aztán hozzá bújtam, ölelések, csókok, és egy kis incselkedés következett, majd megfordultam, és sok sok olaj került mindkettőnkre, és egy fergeteges csúszka következett. A harcos a popsi és az olajos kezek öllelésében tökéletes illúzióban volt, úgy érezve, hogy most épp dugunk, pedig nem.. Ezt már nem is bírta sokáig, ellőtte a teljes tárat, ám még nem volt lehetősége megpihenni, mert Aliz még tovább csúszkált rajta, immár a maga örömére. Na de egyszer minden jó véget ér, így történt ez most is, fáradtan egymáshoz bújtunk, majd kaptam még egy jó kis levezető masszázst, amit fentebb írok le.
  • Elszámolás:

    A kényeztetés és masszázs után még együtt mentünk zuhanyozni, ahol alapos segítséget kaptam és adtam a rajtunk lévő olaj lemosására, utána mentünk vissza a szobába, és öltözés közben a Tablet a lá csúsztattam a cipőhöz való hozzájárulásomat, ami a kapott élményért abszolút megérte.
  • Összkép:

    Aliz anno a személyiségével fogott meg egy gokartozás alkalmával, időnként jókat dumálunk, mint ha csak a barátnőm lenne. Ő az egyetlen, akivel aktus és francia nélkül is tökéletes az együttlét, nem véletlen megyek rendszeresen vissza hozzá.
Happy Massage