• Renáta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már a második telefon sikeres volt. Könnyedén, és jó hangulatban folyt az egyeztetés. Az első héten nem találtunk mindkettőnk számára alkalmas időpontot, de aztán ez a probléma gyorsan megoldódott. Ha épp nem értem el, akkor diszkréten megcsöngetett, amint szabaddá vált. Egy szóval, "simaügy".
  • Megközelítés:

    Turisták által sűrűn látogatott gyalogos zóna. BKV-val több irányból is egyszerűen, könnyen megközelíthető. Autóval parkolóhelyet találni viszont rémálom lehet. Javaslom annak, aki így jönne, tegye le kicsit kintebb, és váltson villamosra, vagy földalattira. Én bicajjal érkeztem. A ház udvarán biztonságban hagyhattam a drótszamarat, de lifttel a lakásig is felvihettem volna. Körfolyosó, 3. emelet. Valószínűleg két lány munkálkodhat itt, de csupán érkezéskor – távozáskor hallottam hangokat, nem zavart.
  • Helyszín:

    Nem a legfrissebb enteriőr, de nagyon tiszta, hatalmas terekkel rendelkező, szédítő belmagasságú lakás. A fürdőszobában kád és zuhanyfülke közül is lehet választani (én ez utóbbit). 12 - tizenkét különböző tusfürdő illata kölcsönözhető a bemelegítő tisztálkodási kör alkalmával! Akinek a házi munka okoz erekciót, az a teregetést - bár nincs a "hivatalos" étlapon, nyugodtan kipróbálhatja D A masszázs szoba pici, de nem is kellett a tatamin, asztalkán és fotelen kívül több. Halk zene festette alá a műsort.
  • Lány külseje:

    Pici. De nem törékeny. Nem is lehetne másfél órát keményen gyúrni filigrán alkattal, de erről majd később. Kemény. De nem a mosolya, az nagyon bájos. Mint az egész leányka. Szóval sportos, izmos, nűies. Igaz, a cicik aprók, ellenben tenyérbe mászóak, tenyérbe kívánkozóak, érzékenyek, hívogatóak. De erről szintén később. A kerek popsi fenomenál. Rajta szemet legeltetni, közötte időzni isteni. Az apró bugyi és az ujj nélküli póló azonnal megmutatta Dominika kívánatos küllemét. Én elválaszthatatlannak tartom a külsejétől a belsőt. Mosolygós ez a lány, és intelligens, és kedves, és bársonyosan csicsergős a hangja, és… Egy hatalmas hibája van csupán Dominikának. Hogy nem tanult meg dánul. Pedig én pont Kirkegaard filozófiai tanairól szerettem volna az anyanyelvén értekezni a masszázs végén. Miután ez elmaradt, kénytelen voltam engedni a kényszernek, hogy más kincseit mutathassa meg nekem Dominika. És erről is később.
  • Erotikus masszázs:

    A lábaimmal kezdte. És a kezével. De menet közben szinte minden testrészét, sőt a végén az egész testét bevetette. Keményen gyúrt, a vállaimnál, csuklyás izmaimnál sokat időzött. Én kértem. Nem került szóba, tanulta-e, de valószínűleg igen. Alapos, minden izomkötegre kiterjedő, szinte másfél órás gyúrást kaptam. Nem baba cirógatás volt, de nem is arra volt szükségem. Szóval ez nem alibi masszír. Teljes testes. Beszélgettünk alatta egy jó darabig kedvenc témáinkról, majd jött a csend, illetve a halk zene, majd pedig a keze a lábam közé, a zacsimra tévedt… Na, innen már a következő fejezet jön.
  • Levezetés:

    Húsevő, hús faló, hús imádó, ez a szeme villanásából is látszott  A finom cirógatások és az egyértelmű érintések jelezték, a második fázis közeleg. Megfordultam, simogattuk egymást. Nem tudtam megállni, hogy végig ne csókoljam a testét. Fülétől a bokájáig. Sós karamell. Ezt éreztem a számban. Aztán a puncija zamatát. Körbe csókoltam az apró szemérem ajkait, majd a nyelvemmel felfedeztem azt a csodás barlangot is, ahová ebben a műfajban csak neki van bejárása. Egy újabb rohamban már a melleit vettem ostrom alá, az ujjaim pedig Madame Klitorisszal kerültek egészen közeli kapcsolatba. Orál-fun lévén ezt együtt élveztük. Végül szinte rám vetette magát. Hol finoman becézgette, hol a zacskóim kerültek a szájába, hol egy-, hol két kéz volt segítségül, hol pedig csupán az ajkai között tűnt el a vezénylő generális. Én még ilyen szenvedélyes, és ezzel együtt változatos kényeztetésben nem részesültem. Mindent bevetett a fogai kivételével  Nem sietett, ha kellett, lassított, az volt az érzésem, legalább annyira élvezi, mint én. A tükörből a látvány is fenomenális volt. Szinte már könyörögtem, kegyelmezzen. A vezénylő generális az utolsó pillanatig Dominika szájában maradt, csak akkor vált meg tőle, amikor érezte, jön a fehér zuhany. Pihegtünk, beszélgettünk, nem siettetett. Nekem kellett indulnom, így nem ő, hanem én pislogtam az óra felé. Újabb rövid zuhany után búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Nem kérte ugyan, de az elején oda csúsztattam a szekrénykére. Nem veszekedtek, ott is maradtak csendben a szeánsz végéig.
  • Összkép:

    Az első megrökönyödés után (mér’ is én lettem volna a férfi ideál) másodpercek alatt eltűnt a fal. Vendég voltam, és ő nem a barátnőm, de én voltam középpontban, és fantasztikus kiszolgálásban volt részem. Köszönöm. Nagyon ajánlom Dominikát, pont azt kapod tőle, amiért odamentél.
Happy Massage