• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Baldessarini!

    Délután találkoztunk, este meg már jött is a beszámolód...van itt kérem lendület! Kicsit olyan vagy mint amikor egy kisgyerek felügyelet nélkül beszabadul a cukorkaboltba. Mostanában kezdted el megtapasztalni a kikapcsolódásnak e formáját, és étvágyad úgy tűnik határtalan. Csak vigyázz el ne csapd a gyomrod! Mesélted, hogy a szép nők a gyengéid (erre biztosan most sok férfitársad felsóhajt, hogy kinek nem), és ha egy ilyen nő kedvesen rád néz akkor nehezen tudsz ellenállni. Akkor pedig nagyon veszélyes hely ez neked barátom, hisz rengeteg szép nő van itt és a pillarebegtetés mestere mind.
    Mikor kinyitottam az ajtót akkor alig akartál bejönni, kis tétovázását tapasztaltam. Na, bejössz?...kérdeztem is tőled. Elmondásod szerint minden ilyen helyzetben van egy kis zavar benned, ami egészen természetes, én pedig amúgy sem szoktam megkönnyíteni a másik dolgát. Lehet a fürkésző és (mások elmondása szerint) szigorú pillantásomon dolgoznom kellene egy kicsit? Bár bevallom szeretem feszegetni a határokat.
    Pozitívan nyilakoztál a kis kádunkról...piros pont. Ezzel már beloptad magad a szívembe. Ami pedig a témaválasztást illeti, csakis miattad beszélgettünk a divatról. Gondoltam ezt jobb ha tisztázzuk, mielőtt minden potenciláis vendégjelöltet elriasztunk. Van kötődésed ehhez a témához, én pedig csak a magam szerény módján próbáltam asszisztálni hozzá. Bár önkritikát gyakoroltam és rá kellett, hogy jöjjek, hogy van pár olyan témakör amik sűrűn elő szoktak fordulni: cipők, napszemüvegek, ételek (főleg ha éhes vagyok), ki mit fog enni vacsorára...és ehhez hasonló rettentően fontos dolgok.
    Egyébként megsúgom, hogy nem találtam én meg semmilyen erogén zónát a tenyereden. Azt elhiszem, hogy jó érzés volt amikor azt masszíroztam, de az akkor tapasztalt fickós vírtust csak magadnak köszönheted. Talán csak érintőlegesen van egy kis közöm hozzá.
    És bizony szemlesütve olvastam ezt a beszámolót is, olyan szaftos kis részletek voltak benne, hogy pironkodtam rendesen. De ilyen ez a showbiznisz ugye?
    Jó volt, jó volt a mi kis találkozónk, de látok még kiaknázatlan lehetőségeket. Szerintem az egymásra hangolódást lehet még fokozni.
    Aranyos, udvarias férfi vagy, aki legalább annyira szeret adni mint kapni is, és maximálisan úriemberként viselkedsz minden helyzetben, értékelsz bármilyen kis gesztust is. Most még egy kicsit a bőség zavarával küszködsz, túl sok inger ér, de szerintem hamar le fog ez ülepedni nálad.

    Jó szívvel tudlak ajnálani minden kolléganőm figyelmébe, és kívánom, hogy fantasztikusabbnál fantasztikusabb élmények érjenek téged!
    Köszönöm, hogy nálam jártál!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Nagyon egyszerű dolgom volt, üzenetet küldtem, amire nemsokára válaszolt, és már hívtam is. Telefonon megbeszéltük a randi időpontját, elmondta a pontos címet, a hangja kellemes volt, ezért izgalommal vártam a megbeszélt időpontot.
  • Megközelítés:

    Fővárosunk egyik patinás része, a 12. kerület egyik főútja, én most voltam először, ezért nem tudtam, hogy parkoló van bőven, ami ingyenes, az autómat az ALLÉ-nál hagytam, onnan a busz szinte a kapuban tesz le, egyébként a Moszkva tér felől is megközelíthető BKV-val. Egyszerűen nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Mivel szinte a hegy tetején van, a panoráma gyönyörű, a kapun a bejutás egyszerű, itt jegyezném meg, hogy egy pár beszámolóban olvastam, hogy szuterén, hát kérem a hegyoldalba így építik a házakat, rend és tisztaság a lépcsőn amin le kell menni egy pár lépcsőfokot, és már az ajtóban is vagy. A lakás ideális randi helyszín, belépve ragyog minden, a fürdő rendben tartott, a kád szerintem jó, legalább nem fröcskölöm ki a vizet, tusfürdő választék széles én a babát választottam.
  • Lány külseje:

    Az az igazság, hogy pontosan azt kaptam, amit vártam. Egy végtelenül kedves, egy kicsit cserfes hölgy Aliz, aki képes azonnal magával ragadni az embert. Nagyon jól nézett ki a bugyi melltartó kombóban, fekete színű volt, nekem ez mindig bejön, két puszival fogadott, egy kis ismerkedés, majd cipő le és irány a szoba ahol kedvesen elmondja mit hová lehet tenni.Átadtam egy kis virág, csoki kíséretében. Egy gyors vetkőzés, majd a fürdőbe el.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszaérve a szobában várt, halk zene szólt, majd megkért, hogy feküdjek hasra a tatamira. A lábaimnál kezdte a masszázst, ami nagyon jól esett, a masszázsolaj és Alíz érintése kellemesen kezdte felmelegíteni egész testem. Közben megbeszéltük a divat világát, érdeklődött felőlem, mit dolgozom, teljesen elvarázsolt az, hogy a masszázsra és a beszélgetésünkre is mennyire odafigyelt. A sportoló múltamból kifolyólag masszíroztak már egy párszor, és azt kell mondjam, a mozdulatai és a masszázs minősége teljesen visszarepített a múltba. Persze azzal a különbséggel, hogy akkor két férfi kéz, most pedig egy elbűvölő hölgy tette ezt velem! Ahogy haladt egyre feljebb, a hátam és a nyakam irányába, egyre többször éreztem finom punciját a combomon.Én is egyre többször fordultam oldalra, hogy lássam a tükörben ahogy masszíroz, és közben ringanak gyönyörű mellei, egyébként nagyon szép és formás keblei vannak, egyszerűen csókolni való! Amit külön megjegyeznék, a tenyeremet valami szenzációsan masszírozta meg. Nem tudom milyen erogén zónát találhatott ott, de megmondom őszintén alig vártam már, hogy megfordulhassak. És akkor eljött idő, beléptem Alíz csodaországába!
  • Levezetés:

    A csodaországba lépve a hátamra feküdtem, fölém ült, majd elkezdett locsolni az olajjal, közben valami fantasztikus érintésekkel kezdett teljesen elvarázsolni. Megfogta a péniszem, a heréim, az ágyékomat simogatta, majd újra olajjal locsolt, és kezdődött minden újra. Ezt még férfiember még valahogy ki is bírná, csakhogy közben úgy néz rád, olyan csábosan és kérdőn, hogy ez a két hatás már túl sok volt nekem, és megakadályozva, hogy hamar elélvezzek, megkérdeztem, hogy kényeztethetem-e. Egy kicsit incselkedve gondolkodott, majd hasra feküdt és azt mondta: gyere. Mögé mentem, majd elkezdtem csókolni szép hosszú lábait, haladtam egyre feljebb, simogattam formás popsiját, majd elérkezett a nyelvem a puncijához. Ahogy a nyelvemmel kényezettem, közben markolásztam popsiját, bevallom néha a nyelvem a fenekéhez tévedt: Minden testrészének nagyon finom íze volt. Mikor egy kicsit széthúztam a popsiját, egyre többször dugtam az ujjamat édes kis kelyhébe, amit úgy éreztem egyre jobban fogadott, mert a puncija egyre nedvesebb lett. És akkor megfordult, széttárta a lábait és a nyelvemmel és az ujjaimmal egyre mélyebben hatoltam puncijába, aminek meg lett az eredménye, egyre jobban egyre hevesebben kezdte mozgatni csípőjét, ami mellé halk kis nyögdécselések párosultak. Ahogy egyre gyorsabban mozgattam a nyelvem és az ujjaimat egyre gyorsabban mozgott, egyre hangosabb lett zihálása: És ekkor szerintem a csúcsra ért, megszorította a fejemet a combjaival, majd egy kicsit pihegett, és újra maga alá fordított, és elkezdődött újra az én kényeztetésem. Már-már a csúcsra értem, de Alíz még csavart egyet ezen az őrült meneten, megfordult, és a fejem elé tolta popsiját, felkínálva nekem mézédes punciját újra. Hát nem kellett sok, elkezdtem hevesen nyalni, majd az ujjaimat bedugtam puncijába és nyaltam tovább. Már az őrület határán voltam , a hangok, a puncija íze, a popsija látványa, megtette hatását és egy hatalmasat élveztem Alízzal együtt! Legalábbis remélem, mert amilyen gyönyört kaptam szerettem volna neki viszonozni. Szép lassan lenyugodtunk, egy kis törlés, majd mellém feküdt és meghitten beszélgettünk még egy kicsit, majd zuhany és sajnos búcsú.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint, másfél óra, azért azt hozzátenném, hogy szerintem több idő volt, de ezt egyáltalán nem jegyezte meg, nálam ez mindent megér, teljes barátnői hangulat, ideális randi!
  • Összkép:

    Csak a legjobbakat tudom mondani, szerintem mindent megfogalmaztam a leírtakban, szerintem még visszatérek egy párszor.
Happy Massage