• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Aumisim!!! :))

    Először is szeretném megköszönni ezt a felejthetetlen beszámolót.Örülök neki hogy jól érezted magad velem. :) Én is nagyon jól éreztem magam veled :)) Nagyon kedves,aranyos és figyelmes szeretőd ismertem meg személyedben.Ráadásul egy nagyon jó beszélgető partnert. :))
    Másodszor szeretném megköszönni azt a sok dicséretet és bókot amit rólam írtál. Nagyon jól esett ezeket olvasni :) Örülök hogy el tudtalak varázsolni (ez volt a célom) :))
    Várlak máskor is,hogy újra elvarázsoljalak :)

    Sokszor csókollak!!!

    A te Boszid :D

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Már többször írtam Neki üzenetet, mindig kedvesen válaszolt. Kedd délután láttam online üzemmódban van, így üzenetben kérdeztem felhívhatom-e. Szinte azonnal válaszolt, hogy igen. Hívtam és szerdán délelőttre kértem és kaptam időpontot. Pontos címet megkaptam.
  • Megközelítés:

    BKV -val mentem. Busz, villamos szinte a bejárat előtt áll meg. Parkolót nem figyeltem mert siettem. A bejárat jól számozott, könnyen, egyszerűen megtalálható.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház. A lakásban rend, tisztaság. Fürdőkád, tusoló, zuhanyfüggöny, száraz kilépő, nagy számú tusfürdő, szájvíz. A nappaliban elválasztó függöny, sejtettem, de nem láttam senkit. A baszobában kényelmes ágy, szobainas, kis szekrény a tárgyaknak. Minden OK!
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, kellemes arcú, állandóan mosolygó, szép mellű, kemény husú, fiatal leányka. Bőre finom selymes, illatos. A punci szép, ízletes és nagyon szűk, olyan kivégzős fajta. Nem vékony, hanem olyan minden van tipus Nem elégedett magával pedig akár az is lehetne! Súlyfölöslegről nem beszélhetünk! Nem emlékszem miben várt, a mosolya és a cickói egyből magukra vonták a tekintetemet.
  • Action:

    A ház bejáratán beengedett egy távozó lakó, így telefonon csak az emelet és ajtószámot kaptam meg.A liftből kilépve az ajtóhoz mentem. Az ajtó kinyílt és nem láttam senkit. Beléptem és ott állt Wanda hatalmas mosollyal és méretes cicikkel. Igazán kellemes látvány fogadott! Kérdeztem maradhatok-e, mondta igen és érdeklődött szeretnék- e maradni. Hogyne maradtam volna. És milyen jól tettem, hogy maradtam! Köszönés, kézfogás, puszi következett. Cipő le és már követtem is a szobába. Kaptam törcsit, levetkőztem, irány a fürdő ahova kikisért. A fürdőben megkérdeztem velem tart-e. A válasz az volt, hogy ha szeretném velem tart. Beszélt, mosolygott és lemostuk egymást. Simogattam, csókoltam, gyönyörködtem benne. Ő is franciba kezdett már a kádban, teljesen felhúzott. A fürdőt hátrahagytuk, irány a szoba. Itallal kínált, de mondtam inkább Őt akarom. Meg is kaptam! Bármit kértem mindig az volt a válasz mosolyogva: ha szeretnéd, ahogy szeretnéd! Isteni barátnős csókja van, szereti is nagyon. Ezután én kényeztettem hosszan, alaposan mindenfelé bejártam. Abszolút orgazmus képes. Volt hanyatt, ült az arcomon, 69. Talán 2x is elment, őrület volt. Ezután Ő következett. Olyan kellemesen, mélyen, lágyan, finoman csinálta, hogy majdnem elsültem. Mindig érezte, hogy mikor kell lassítania, vagy váltaztatnia ahhoz, hogy robbanás közeli állapotban tartson. 69-ben igazán mélyen jártam. Először beleült nedves és nagyon szűk volt. Szemből folytattuk, azutan a kedvence a kutyus következett. Újból szemből támadtam, de éreztem, hogy lassan végem. Wanda ismét elrepült. A gumit lekapta és újra csodás franci jött. A végén lent tartotta és hosszan elnyújtotta nekem a pillanatot. Isteni volt. Mélyen tartva lenyugtatott, utódok a pociban. Messze felülmúlta a várakozásaimat a hölgy! Mindenben partner volt, folyamatosan mosolygott, teljesen elvarázsolt! Nem óranézegetős, igy kicsit kifutottam az időből. Keveset beszélgettünk ami szintén kellemes volt. Ugyan nem kértem, de éveket fiatalított rajtam!
  • Elszámolás:

    Minden alap a popsin kívül. Az is szóba került, de a hölgy adottságai és szexuális kisugárzása nem tette lehetővé, hogy oda is eljuthassak, nem bírtam addig.
  • Összkép:

    Kellemes, vonzó, formás fiatal csajszival tölthettem 1 órát. Olyan volt mintha nem szolgáltatónál lettem volna hanem egy olyan hölgynél akit nemrég ismertem meg. Ha így lett volna mindent megtennék, hogy a lehető legtovább megtartsam. Magas szinten végzi amit vállalt. Teljesen elvarázsolt. Biztos meglátogatom még ha fogad. Megadja mindazt amiért felkeresik a férfiak sőt még többet is kapunk! Ha kikerül a beszámolóm igyekszem a számomra lehetővé tett legmagasabb besorolásba helyezni mert igazán megérdemli! Bocs az esetleges elírásokért, telefonon írtam! Ja, köszönöm Wanda! Bár találtam volna ilyen barátnőt!
Happy Massage