• MélytorkosLeónka39

  • Beküldte:
  • MélytorkosLeónka39 reagálása

    Kedves:)
    Köszönöm szépen soraidat:):) Örülök nagyon, hogy jól érezted Magad:) /én is;)/
    Bármikor szeretettel várlak vissza:) Millió csókom Neked:-* :-* :-* :-* :-*

  • Egyeztetés:

    Első hívásra tudtam vele beszélni.
  • Megközelítés:

    Szerintem a Flórián tértől a legkönnyebb megközelíteni. Számomra teljes mértékben problémamentes volt. Elég sok parkolóhelyet láttam, azt nem tudom, hogy fizetős-e.
  • Helyszín:

    Panellakás X. emeletén, jó nagy francia ágy. Szerintem a célra megfelelő. Van szekrrényre szerelt tükör, ez nagyon jó, én legalábbis nagyon kedvelem.
  • Lány külseje:

    A feltöltött képeket nézegetve nekem szimpatikus a hölgy kintézete, élőben nekem jobban tetszik. Kellemes, sudár, számomra kifejezetten csinos nő. Az arc megítélése erősen szubjektív, nekem tetszik. Nem kövér, nem túlsúlyos, de nem is vékony vagy karcsú, pont a kettő között.
  • Action:

    Az elején elmondtam neki, hogy egy mélytorok, kényszerfrancia lenyeléses kombináció miatt jöttem. Kaptam egy törölközött, majd mint a villám, húztam zuhanyozni. Visszaérve csókkal fogadott. Tényleges csókról van szó, nem egy puszi az ajkakra. Kellemesen nagy nyelve van. Közben folyamatosan simogat, majd elindul lefelé. Először a golyókat nyalja miközben komoly szemkontaktust folytat (az emlék hatására már most áll a kobretti). Majd bekapta a farkam, nem csak úgy tessék-lássék, hanem úgy rendesen, magától tövig eltűntette, mintha még a szeméremcsontot is bekapta volna, szemkontaktus szintén van. Kezet nagyon keveset használ, illetve amikor használja, akkor szopás közben simogatja a heréket. Én kifejezetten szeretem ezt a plusz izgatást. Először áltam, ő térdelt, majd elfeküdtem az ágyon, ő pedig balról jött, majd szemből. Majd rájöttem, hogy a tükörből más nézőpontból láthatnám az eseményeket. Ezután én még feküdtem és ő jobb oldalról szopott. Majd a tükör irányába fordultam és ő oldalról folytatta a tövig elnyelést. Majd feláltam, ő pedig az ágyon térdelve kényeztetett. Igy is lett végem, tövig elnyelte a pénziszem, így élveztem el miközben erősen ráfogtam a fejére. Miután elélveztem még legalább fél percig szopta. Régóta vártam már egy ilyen belevaló hölgyre, aki valóban odateszi magát.
  • Elszámolás:

    Kerekben gondolkodik a hölgy. Mivel először voltam nála, ezért előre.
  • Összkép:

    Régóta kerestem egy belevaló hölgyet, aki tud és akar is (elnézést a vulgáris kifejezésért) szopni. Tényleg tövig elnyeli, kényszerfranciánál még ő szólt, hogy nyugodtan fogjam a cofját, irányítsam. Akit érdekelnek az orális örömök az szernitem tegyen vele egy próbát. Számomra annyira kiváló volt, (nem szoktam visszamenni), de hozzá mindenképpen szeretnék visszakerülni.
Happy Massage