• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Bela04!!!

    Köszönöm szépen a beszámolót.Örülök hogy jól érezted magad.Én is jól éreztem magam a társaságodban.
    Várlak máskor is szeretettel :))

    Sok csók :)

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Telefonon, délelőtt, délután az általam javasolt időpontban tudott fogadni. Fennakadás nem volt , minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Nagy Lajos Király útja M3-as felé eső része. könnyű minden közlekedési eszközzel megközelíteni. Évek óta van szolgáltatás a megadott címen. Parkolás ingyenes, de, hogy legyen szabad hely ahhoz kell némi szerencse.
  • Helyszín:

    Új építésű sarkon elhelyezkedő íves ház. Lakás nem túl cicomázott a célnak teljesen megfelel. Fürdő tiszta rendezett, megfelelő számú és minőségű tisztálkodási eszközzel ellátott. Többen vannak. Nem találkoztam mással, de a lepedő mögött tartózkodnak így egy kicsit mégis olyan érzése van az embernek, mintha mások látnák őt, de nem vészes.
  • Lány külseje:

    Külső! Itt ugye erre kellene részletes leírást adni, de minek, mert Wanda igazi értéke a belülről jövő természetesség adja. Igazából ez a kedves pozitív hozzáállásból adódó kisugárzás szépíti meg. Azon kevesek egyike aki egyéniségének köszönhetően egy kívánatos dívává válik az együtt töltött idő alatt. Igazából átlagos testű husisabb nő. Az arca is átlagos ha az utcán látjuk meg, de közelről kommunikálva vele süt, kisugárzik tekintetéből az igazi kacér nagybetűs nő aki nem csak megteszi ezeket az együttléteket, hanem megéli azokat mintha tényleg a vendég barátnője lenne.
  • Action:

    Olyan közvetlenséggel fogadja az embert mintha ezer éve ismerné azt. Szinte már az oldott hangulat hozott zavarba. Kötelező higiéniai körút után még leellenőrizte a fürdő vízállását, de ez nem ment az ott töltött idő rovására. Itallal kínált ami jól is esett. Állva kezdtük el az ismerkedést. Szenvedélyes csókkal fogadott. Ágyon folytattuk, csókoltuk egymást ott ahol értük a másikat. Addig fészkelődtünk míg nem a lábai között nem kötöttem ki. Csókoltam kelyhét lassan gyorsan közben ujjaimat is bevetettem. Nem eltűri, hanem igen aktívan részt is vesz benne. Tolta csípőjét nyomta a fejem, közben aktív mozgással is segített önmaga kiteljesülésében. Többször a csúcs közelébe került, de nem akart összejönni, majd kért egy kis lassítást aminek az eredményekét egy szép orgazmussal köszönt el tevékenységemtől. Utána Wanda nagyon érzékeny kell egy kis idő neki a regenerálódáshoz, nem lehet folytatólagos orgazmust kezdeményezni. Miután lenyugodott kezdett bele az én kényeztetésemhez. Úgy helyezkedik, hogy mindenét el tudtam érni kényelmesen így izgatásom alatt tudtam levezető simogatást végezni nála. Kellő keménység után még egy kicsit kedvenc játékomat is megengedte, majd játszi könnyedséggel varázsolta fel a védő felszerelést. Szemből kezdtük el, majd megpróbáltuk az extra opciót. Itt kicsit elbizonytalanodtam, mert nem akart összejönni mivel Wanda szerint "kicsit" vastag vagyok , de nem estünk kétségbe folytattuk a megfelelő természet által erre kitalált helyen. Így lett végem. Utána nagyon aranyosan mellém bújt és beszélgettünk. Az órát inkább én nézegettem nehogy vissza éljek bizalmával, de ő rendre megnyugtatott, hogy nem kell sietni nem nézi az időt. Na az ilyen is ritka. Végül kötelező tisztálkodási protokoll majd utána egy kis beszélgetés és mentem az utamra.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Régi pesti átlag alatt két rózsaszállal az óra, de az a bővebb infóban is megtalálható. Kivételesen a végén adtam át az ajándékot, mert eredetileg fél órára mentem volna, de a kedves valósan barátnős hangulat miatt nem volt kedvem a fél órához és maradtam egy órát. Teljesen korrektül kezeli az idő beosztást, ez is külön figyelemre méltó tulajdonsága.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves igazi barátnő hangulatot tudó és megélő nőt ismertem meg Wandában. Csak ajánlani tudom mindenkinek, még azoknak is akik a manöken alakú lányokat kedvelik, pedig Wanda nem ilyen, de stílusa mindent pótol.
Happy Massage