• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága RosszQtya!!!

    Köszönöm szépen ezeket a kedves sorokat.Örülök hogy Felejthetetlen élményt nyújtottam neked.Én is nagyon nagyon jól éreztem magam a társaságodban.Nagyon kedves és aranyos szerető vagy! Imádtam a randink minden pillanatát :-)
    Várlak vissza máskor is (bármikor) egy felejthetetlen szeretkezésre!
    Sőt ha tehetem ezt még szeretném fokozni ;-)

    Imádlak :-)

    Sok csók és ölelés!!! :-)

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Előző nap délutánján hívtam, és kora délelőttre találtunk is időpontot. Másnap reggel kért még egy megerősítő sms-t, amit meg is tettem.
  • Megközelítés:

    Én most BKV-val mentem, mert rengeteg járat jár arrafelé, de autóval is könnyű odatalálni. A napközbeni forgalom mellett szerintem könnyen lehet parkolót is találni, és ez a rész - egyenlőre - még ingyenes.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű sarokház, így a bejutás néha nagyon nem egyszerű, sok tekintet figyel, ki is megy be a házba. Szerencsére a telefonban megkaptam minden infót, így gyorsan bejutottam, és liftezés után már az ajtóban álltam. Jártam már ebben a lakásban, bár több részét most sem láttam:) Benn kicsi előtér vezet egy nagyobb pihenő + amerikai konyhás részbe, innen egy elfátyolozott rész vezet hátra, és nyílik 2 ajtó: egy a babaszoba, egy pedig a fürdő. A fürdő is új, tiszta, sarokkádas, minden ragyog, a rengeteg tusfürdő katonás rendben várja, hogy használjuk. Csapnál a kötelező szájvíz poharakkal, a törcsi hatalmas, tiszta és jó illatú. A tetthely lila színű falú :) és van benne egy beépített szekrény, előtte szobainassal (ide lehet pakolni), hatalmas franciaágy, friss, ropogós lepedővel és párnákkal, mellette kis éjjeli szekrény, a szükséges dolgokkal, és még van egy sarokban lévő komód, amin óra és apróságok vannak.
  • Lány külseje:

    A képek nem éppen a legjobb szögben fotózódtak, ezért leírom a hölgyet én:) Alacsony, mosolygós, fekete, hosszú hajú, szexre termett jó boszi:) Cickói nagyok, kézreállóak, kicsit gravitálnak, de imádtam velük játszani. Arca szép, határozott teremtés, határozott vonásokkal. Pocin van pici plusz, de nem zavaró, és a punci mindent kompenzál:) Jól nyalható, nedvesedő, merevedő rendesen ;)
  • Action:

    Kicsit várnom kellett a kapuban, de bőven kárpótolva lettem:) Majd fel, és a lakásba bejutva fogadott e tünemény, mosollyal és 3 puszival. Cipő le, majd bementünk a szobába, és megmutatta hova tudom letenni a ruháimat. Utána ki a fürdőbe, törcsi bekészítve, kedvenc tusolómat kezelésbe véve lezuhanyoztam, és öblítés után már benn is voltam. Kaptam egy pohár vizet (a későbbi folyadékpótlás miatt :)), és kis türelmet kérve kiszaladt ő is zuhizni, majd meglepetésemre egyszál semmiben jött vissza. Na innen kis filmszakadás, de azért próbálok nagyjából visszaemlékezni: az még megvan, hogy nyelves csókokkal indítottunk, aztán hanyatt döntött az ágyon, és lassan lefelé haladva megtalálta az ezredest, és kezelésbe vette. Minimális kézhasználattal, de annál több mélytorkossal állította az addigra ágaskodót, én pedig bekéredzkedtem a lába közé, felvéve a 69 pózt. Öles nyelvcsapásokkal kezdtem ténykedésbe, amit hamarosan hangos nyögések, abbamaradó, levegőért kapkodó mozzanat, és rámcsorgó nedv kísért.... egyszer, kétszer... kértem gumit, és lovaglóban folytattuk, erős vágtában, melyet mindketten hangos zihálással kísértünk. Kérésemre fordultunk kutyusba, hátulról én irányítottam, farkam ténykedését kezeimmel és nyelvemmel kiegészítve, újabb gyönyört adva partneremnek. Kis laza után átfordultunk misszibe, nyakamba kaptam lábait, és egy utolsó vágta után hatalmasat élvezve én is elmentem... Hagyott magában lenyugodni, majd ügyesen letörölgetett, és hozzámbújva kezdtünk beszélgetni. Mindenféléről beszélgettünk, el is repült a számunkra szabott idő, amit én jeleztem, de ő azt mondta, hogy ne siessek, úgyis éledezik a szerszámom :) Szájával bekapta, és egy hatalmas, ismét mélytorkos, franciás kényeztetés után mentem el a szájába, amit pikk pakk azonnal el is tüntetett. Zihálni nem volt időm, lement az ékszíj, hanyattesve az ágyon pihegtem. Majd magamhoz térve megittam pont erre az alkalomra bekészített vizet :) Utána kicsi kimentem zuhizni, Ő velem jött, és beszélgettünk még egy jót, míg fel nem öltöztem, és tényleg csak a búcsú maradt hátra ;)
  • Elszámolás:

    A végén egyeztünk meg egy nagyon kedvező rózsaszálban. A régi pesti átlag alatti, de az érte kapott toronymagasan megérte minden szempontból.
  • Összkép:

    Nemcsak egy hatalmasat sikerült szeretkezni Vele, hanem ezer más dologról is teljesen jól el tudtunk beszélgetni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Közvetlen, jófej csajszi, aki mindent megtesz a vendégért és korrekt hozzáállással kezeli a dolgokat. Köszönök mindent!
Happy Massage