• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután 4 óra magasságában hívtam telefonon. Elsőre nem vette fel, vártam egy pár percet, majd újra próbálkoztam, veszítenivalóm nem volt... Sőt mi több, nyertem is, ugyanis felvette a Hölgy. Rövid egyeztetés után megegyeztünk a délután 5 órási időpontban. Minden flottul működött tehát, címet megadta, bár már tudtam. :))
  • Megközelítés:

    Autóval közlekedtem, így a GPS-re hagyatkozva érkeztem a megadott címre. Könnyen megtalálható, parkolás lehetősége a szemben lévő plázában lehetséges, de a ház környékén is bőven lehet találni parkolóhelyet. Hétvége lévén free-ben megoldható volt. Tömegközlekedésről annyit tudok nyilatkozni, hogy egy metrómegálló maximum 5 perc sétára lehet a címtől.
  • Helyszín:

    Egy tömbház sokadik emeletén lévő lakásban fogadja a vendégeit Noya. Bejutás zökkenőmentesen ment, lifttel lehet közlekedni. A lakás otthonosan berendezett, tiszta, minden célnak megfelel. A fürdőszobában minden megtalálható ami egy alapos zuhanyzáshoz szükséges.
  • Lány külseje:

    Noya számomra az igazi MILF, ahogy már azt többször is megírtam. :) Teste bomba számomra, rendszeresen karban van tartva konditermi edzésekkel, ami meg is látszik. Feszes, szolibarna bőrén több tetoválás is még vadítóbbá teszi a már alapjáraton kívánatos Noya-t.:) A negyedik képen látható ruhácskában fogadott, aminek meg is lett a hatása, ugyanis ahogy beléptem éreztem, hogy az agyamból a vér már dél felé távozik. És tudjuk mi van ha a f..sz feláll?! Akkor az ész megáll...
  • Action:

    Meg is állt az eszem... Rövid beszélgetés után elmentem zuhanyozni, majd visszatértem Noyahoz. Kértem tőle bemelegítésül egy erotikus táncot, újra át akartam élni a legutóbbi találkozásunk élményét. Sikerült is! A kis forgószékben foglaltam helyet és elkezdődött a tánc, mely alatt hip-hop muzsikák adták a ritmust. Noya ritmusra táncolt és vetkőzött előttem meztelenre, a szívem már nem tudta tartani a ritmust és egyre hevesebben vert, melynek következménye az lett, hogy kőkeményen állt a farkam. Noya közben pucsít előttem, nyújtott lábbal előrehajol, a popsija az arcom előtt pár centire...Majd egy fantasztikus öltánc következett. Kíméletlenül fel tud izgatni, ahogy popsijával a farkamra kavar. A hátam mögé sétált, a fejem mellé hajolt és lesmárolt. Ezzel egyidőben a farkamat elkapta és keményen elkezdte verni. Majd elém térdelt és lassan franciázni kezdett. Először csak nyalogatta a szerszámot, a golyókat is kényeztette. Majd bekapta és tövig eltüntette...Olyan heves mélytorkos, bőnyálas franciát kaptam, hogy nagyon kellett koncentrálnom, nehogy rövid idő előtt durranjak a szájába. A francia lecke végén újra elkezdett táncolni Noya, majd az ágyra helyezkedett négykézláb és így maszturbált előttem, miközben én még mindig a kis forgószékben ücsörögve vertem a farkam. Ezután az ágyra parancsolt, hátamra feküdtem és újból következett egy mélytorkos franciaóra. Körülbelül 5 perc intenzív francia nyelvtanfolyam után felnézett rám és annyit kérdezett: baszunk?? Hááát gyerekek, alighogy kimondtam hogy persze, már a farkamon volt az óvszer és Noya is. Rendesen meglovagolt, magas tempót diktált, úgy vettem észre rajta, hogy Ő is élvezte. Szűk puncijában kőkeményen állt a farkam, mennyei érzés volt, ahogy mozgott rajta. Majd doggy következett. Csattogós, kőkemény dugás következett, lehet tolni rendesen és szerintem igény is van rá :) Éreztem, hogy nemsokára végem lesz, eltöprengtem rajta, hová is élveznék legszívesebben, de amíg én gondolkodtam, Noya elkezdte mozgatni, tolni magát a farkamra, ami annyira kellemes volt, hogy ki nem akartam szállni a puncijából és telelőttem a gumit.Persze Noya még ekkor sem hagyta abba a mozgást, így nyugtatott le...
    Rövid tisztálkodás után, egymás mellé heveredve beszélgettünk. Nagyon jó beszélgetőpartner, cserfes hölgy. Majd rákérdezett a második menetre, melyet eszembe sem jutott elutasítani.
    Hátamon feküdtem, Noya a lábaim közé helyezkedett és rövid idő alatt keményre szopott. Úgy éreztem, hogy ezt egy percig nem akarom megszakítani, így akarok elmenni. Az első menet is kiadósra sikerült, így a másodiknak is kellett bőven idő, hogy összejöjjön. Volt itt ezalatt minden, mélytorok, köpködés, kőkemény faszverés, mellhez csapkodás, lágy, érzéki francia...Kitartóan és változatosan csinálta Noya mindezeket a legmagasabb szinten. Ennek meg is lett az eredménye, remegő lábakkal a szájába élveztem miközben heves ütemű szopást egy pillanatra nem hagyta abba, sokáig így kényeztetett még az élvezésem után. Majd lecuppant a farkamról, ami olyan tiszta volt, hogy majdnem megvakított a rávillanó fény. Noya mindent lepolírozott róla...:)) Pihegtem még egy kicsit, aztán irány el zuhanyozni, öltözés, közben beszélgetés, két búcsúpuszi és viszontlátásra...:)
  • Elszámolás:

    A randi elején lehelyeztem a szobában lévő szekrénysorra a borítékban lévő rózsákat, melyet egyel megtoldottam, ugyanis Noya olyan minőséget nyújt számomra, ami tökéletesen megfelel.
  • Összkép:

    Sokadjára sem csalódom a Hölgyben, mindig azt kapom amit várok. Remek hangulatban eltöltött egy órát töltöttem vele, mely után mosolyogva vezettem hazáig. :)) Köszönöm az újabb élményt! :)
Happy Massage