• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Üdv te Kimondhatatlannevű!

    Ma már egyszer órákkal korábban leültem, hogy reagáljak a beszámolódra, de a cipők elraboltak. Vagyis azok az online felületek amik mindenféle kis lábbelikkel csábítják el a gyanútlan nézelődőt és ébresztenek benne olthatatlan vágyat, hogy egyiket-másikat birtokolni akarja. Most épp a szandálok ejtettek rabul, ugyanis én megengedhetem magamnak egy férfival ellenttében a szandál-hordás luxusát.
    De most itt vagyok, és reagálok, de még hogy!
    Délután kaptam levelet tőled, amiben azt mesélted, hogy miután megírtad az élményedet újra előjöttek az emlékek és vele a vágy. Akkor csak óvatosan azzal az olvasással!
    Kedvenc mesém egyik részlete jutott eszembe amiben a főszereplő lány katonának öltözik és próbálja a férfiakat utánozni. Ő mond valami ilyesmit: ha az embert elkapja a fickós vírtus akkor biz oda kell csapni, vagy kártyázni kell vagy barkácsolni. Azt hiszem te máshogy szoktad azt a bizonyos hévet levezetni. És állíthatom, hogy egyre fickósabb is vagy, alkalomról-alkalomra.
    Csípőd jól van? Szerintem többet ártottam neki csúszka alatt mint amit a rövidke masszázzsal helyre tudtam volna hozni. Bocsi! De te szó nélkül, hősiesen tűrted a csúzskát hosszú perceken keresztül.
    Lehet sokan örömmel olvasták részletes soraidat, én viszont bevallom kissé pironkodva. Még jó, hogy nem nekem kell dokumentálnom a találkozásokat, mert nem biztos, hogy ilyen részletességgel le tudnám vagy akarnám írni a történéseket.
    Szerintem én vagyok az egyetlen szégyenlős, már-már prűd erotikus masszőz. Nálam a diszkréció garantált: az biztos, hogy senkinek nem adom tovább a történéseket hisz még visszaemlékezni is csak pironkodva sikerül. Bezzeg itt személyesen nem sok szégyenlősség van bennem. Ha egyszer valaki megértené hogy miért van ez, igazán elmagyarázhatná nekem is, hogy értsem.
    Egy kritikai megjegyzést remélem megengedsz nekem? Egy kolléga már előre sejtette, hogy valószínű nem fogok elmenni a kifejezés mellett amit a beszámolódban használtál, és tényleg így van. Szuterén??? Legközelebb majd kézen foglak és végigvezetlek az egész épületben, hogy képbe kerülj. Ez lesz a büntetésed amiért ilyet mertél írni.

    Ja, és hogy érdemben is regáljak az írásodra: tuti kis kaland volt, soha rosszabbat!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    VTR-ben egyeztettünk, most tudtam és akartam is a vele való találkámat tervezni. Szerencsémre egyből visszaigazolta a kért időpontot, így már csak nekem kellett teljesítenem a magamra rótt feladatot és odaérnem időben.
  • Megközelítés:

    Mindig egyszerűen megy, most is az M7 felől érkezve hajtottam a címére. Most is volt időm a közeli benzínkúton egy kávére, egy kis finomság-ajándék vásárlására, s most is épp a ház előtt találtam parkolóhelyet. BKV vonal van az úton, gondolom az sem lehet túl nagy kihívás, de én mindig autóval érkezem.
  • Helyszín:

    A szuterén lakásba a kapucsengőn bejelezve és bebocsájttatva érek le, az ajtó egyből a lépcső alján...a befeketedett szemüvegemnek hála, ismét majd' legurulok a lépcsőn...:)
    Benn a szokott csend-rend-fegyelem, egyedül vagyunk, jól eső intimitás. Alíz szobája a nagyobbik, ha jól emlékszem, tatami a földön, félhomály, fincsi zene. A fürdő a sarokba dugott káddal most is tiszta és minden megtalálható, ami kell a móka előtti és utáni tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Alíz dögös csaj:) A világítóan kék szemeiben huncutság és fegyelmezési szándék is folyamatosan benne bújkál, ettől mindig kétesélyes, hogy félni akarok tőle, vagy viccelődni vele..:)) Alakja nála 15 évvel fiatalabbaknak is dícséretes lenne, szőke haja selymesen hullik alá vállaira. Kerekded popója huncutkodásra ingerel, hetyke cickói tenyérbe illően díszelegnek mellkasán...de ezeket mind rejti egy kis bugyi-felsőrész kombó az érkezésemkor. Azt hiszem, a vonatkozó szubkultúrában ilyen egy tökéletes MILF..:))
  • Erotikus masszázs:

    Az is volt. A legvégén. Mondhatni, illendőségből...de ez nem lenne fair így, hiszen valóban volt fájdalmas testtájam, ami igen jóleső, törődéssel végzett masszázst kapott. Teljesen kielégülve a megelőző program által ez még inkább jól esett testemnek-lelkemnek..:)
    Alíz egyébként remek masszőr is, sok alkalommal mutatta már meg, mit tud tenni a szükséges területeken. Ma itt és most erre kevesebb időt kapott....:))) Fájós csípőm miatt speciálisan erre a területre kértem, hogy koncentráljon, amit remekül és hathatósan meg is tett.
  • Levezetés:

    Kérem szépen....ez remek kaland, totális, agyleszívó kielégülés volt ezen alkalommal ezzel a fantasztikus lánnyal. A fürdőből visszatérve még teljes öltözetben hasalva várt a szobában (érkezésem után míg vetkőztem, jól elbeszélgettünk a dolgok folyásáról), én pedig pár pillanatig csak figyeltem az előttem heverő remek alakot. Ő hanyatt fordulva nézett rám azokkal a mágikus szemeivel, én pedig fölé ereszkedve puszilgattam őt, majd lejjebb haladva testén, folyamatos simogatás és cirógatások mellett kezdtem el a szeánszunkat. Sorra levetette a kis fölsőt, majd a cicifixet, mialatt én hosszú combjait csókolgattam, szép melleit simogattam és kis köröket "futva" értem el végül öle pihe-puha kincséig, s kezdtem azt kényeztetni. Alíznak ritka-finom a puncija, minden alkalommal megjegyzem magamnak, hogy mennyire imádom nyalni-falni, minden négyzetmilliméterét kihasználni a magam és az Ő gyönyörűségére. Most is sikerrel járok, teste megfeszül, kis sikolyszerűségeket hallatva elélvez a drága, kezemet szorítja keze, fejemet a combjaival ropogtatja...:) Én élvezettel nézem, ahogy teljes elalélással piheg, tenyeremet kéj-lucskos ölén pihentetem, majd nagyon lassú, körkörösen simító-nyomó mozdulatokkal újra izgatni kezdem. Aztán ahogy ő is egyre inkább tetszésének ad hangot, bevetem ujjaimat is és nyelvem folyamatos munkája mellett azokkal is segítem partneremet az újabb gyönyörcsúcsig....ami jön-jön-jön....és kiüti Őt egy újabb megfeszüléssel......amit még egyszer eljátszunk a következő kb. fél órában...:)) Ezért szeretek 1,5 - 2 órára érkezni hasonló kalandokra....így lehet ezeket a csodálatos, multi-élvezeteket megadni és megkapni az óra állandó figyelése nélkül.
    Mellé fekszem az utolsó gyönyörjárása után, kezem forró ölén pihentetem, ujjaim a nedves ajkain játszanak....de neki már más tervei vannak velem. Hanyatt fektet, ölemre ül és bőséges olajmennyiséget kenve magára (segítek ám, szép mellein én csúszkáltatom tenyerem alatt az olajat, amit tetszéssel fogad). Ölét sem hagyja ki a jóból, majd combjaimon ülve két keze közé fogja a szerszámomat és igen szakszerűen kezd olyan játékra szerszámommal, hogy kezdek őrületesen felizgulni...:) Egyszerre csak feljebb csusszan, forró puncija szinte rásimul kökemény péniszemre s lassan elkezdi azt a "táncát", amit igazán mondhatom, kevés nő tud-akar-szeret ilyen fantasztikusan előadni. Rudam majd szétrobban olajos-csúszós ajkai között, kezeimmel feszes hasát, cickóit simogatom, majd látva azt, hogy csiklója és a makkom "csókolózása" igencsak felizgatja őt is, megfogom a fenekét és elkezdek úgy mozogni alatta, ami tökéletesen szimulálja azt, mintha benne lennék, mintha tényleg szeretkeznénk. Hangosan zihál, nyögdécsel ekkor már, egyre erősebben szorítja le magát a farkamra, én kezeimmel és csípőm mozgásával is segítem őt, sőt, szavakkal is biztatom az élvezésre.....ami meg is történik....csodaszép orgazmust él át rajtam, tekeregve-nyögve éli meg a mai negyediket....:)) aztán még van annyi ereje, hogy lejjebb csúszva ismét a combjaimra, kézzel hüvelyt formázva engem is agyzsibbasztó orgazmusba vigyen....eszement élvezet volt minden pillanata ennek a kéjvarázslatnak!
    Nem tudom mennyi idő kellett, hogy mozdulni tudjak, fájdalmasra kopott csípőm miatt kellett csak lehenderítenem Őt magamról....és a letisztogatásom után kezdett a fentebb már megénekelt masszázshoz. Tökéletes kényeztetés..:)
  • Elszámolás:

    Ez sosem lényegi kérdés itt (azaz nyilván az, de szóba se kerül az egész idő alatt), a végén, távozáskor rendezem. Bagatell a kapott élményért.
  • Összkép:

    Alíz zseniális nő, remek partner, intelligens beszélgető társ és ízig-vérig szexis lány, aki pontosan tudja, hogy mit akar és azt hogyan éri el (szerintem nem csak ebben a szobában..:)) Ez volt az egyik legizgalmasabb találkánk eddig, várom a következőt...:)
Happy Massage