• Giulia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    hoppá!
    Hát, erre végképp nem számítottam, és bevallom, csak ma vettem észre.:-)
    Jó érzés visszaolvasni, és felidézni a történteket.
    Köszönöm, és várlak máskor is, hátha kiegészítjük még a programot más finomságokkal is.
    Puszillak,
    G.

  • Egyeztetés:

    Már több napja nézegettem a hirdetését, pénteken este leveleztünk, majd szombat délelőtt hívtam, és sikerült találni mindkettőnknek megfelelő időpontot. Végtelenül korrekt és mindenre kiterjedő információkkal szolgált!
  • Megközelítés:

    A 13. kerület. a DUNA PLAZÁTÓL pár perc Marina part egy csendes utcája, autóval könnyű parkolni, BKV, metro, busz a közelben, ideális randi helyszín.
  • Helyszín:

    Budapest egyik gyöngyszeme a Duna mellett, új építésű lakópark, a kapualjba lépve rend és tisztaság a lépcsőházban. A lakás ideális helyszín egy randira GIULIÁVAL. A lakásban rend és tisztaság, a fürdő ideális felszereltségű, öt fajta tusfürdő. és ami nagyon tetszett, a szájvíz egy kis pohárba kitöltve, ez nekem nagyon személyesnek tűnt, ezzel alapozva meg a barátnő feeling érzését.
  • Lány külseje:

    Na itt kezdődik az amiért meglátogattam, csábító arc, tökéletes alak, ezeket láttam a képein. A lakásba lépve legyökerezett a lábam, mert megláttam ŐT! Élőben még nőiesebb, még kívánatosabb, a képeinél sokkal jobb. Az az igazság, hogy a telefonban volt egy kérésem, szerettem volna, ha a fekete szettben fogad. Így történt, és legyökerezett a lábam a látványtól. Ott állt előttem a NŐ, két puszival fogadott,mosolygott, és én már akkor elvesztem.
  • Erotikus masszázs:

    Az előszobában cipő le, majd a szobába kísért, hál istennek előttem ment, így tudtam csodálni formás popsiját. A szobában kaptam még két puszit, szerintem látta rajtam, hogy azt se tudom, hol vagyok. Gyors vetkőzés, kaptam egy tiszta törülközőt, majd irány a fürdő. A fürdőből visszatérve a matracra fektetett hasra és elkezdődött a masszázs. Megjegyezném, hogy a sarokba állított tűkőr nagyon jó helyen van, így fenézve csodálhattam ŐT. A sarkaimnál kezdett masszírozni, majd vádli, comb fenék. Nagyon erős kezei vannak, minden mozdulatán érezni,hogy tanulta a fogásokat. Közben nagyon jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy sok közös ismerősünk van régről, egyszóval tökéletessé kezdett válni az összhang közöttünk. Egyszer csak azt vettem észre a tükörből , hogy levette a melltartóját, azt, hogy mikor, és hogy csinálta nem tudom. De hál istennek már tudtam csodálni gyönyörű melleit. Az olaj, amivel masszírozott, nagyon jó illatú volt, az illat és a látvány megtette hatását, a csípőmet egyre többet kellett felemelnem. És akkor szólt, hogy forduljak meg. A masszázs tökéletesen megteremtette a gyönyör útját ami várt rám.
  • Levezetés:

    A hátamra fordulva a lábaim közé ült, majd elkezdett simogatni, a hasam, a combom, az ágyékom, semmi nem maradt ki. Az a látvány, ahogy néz közben a gyönyörű szemeivel, és közben incselkedik veled, az mindent megér. Most írás közben is látom magam előtt, ahogy kényeztet. És eljött a pillanat, lehajolt és a szájába vette a péniszem. A látvány, hogy a szájában vagyok és közben szemezett velem, hát mit mondjak, TÖKÉLETES! Ő az a NŐ aki tudja,mi a jó egy férfinek. Ahogy franciázott, én simogattam,finom puha bőrét, megfogtam gyönyörű melleit, és teljesen átadtam magamat neki. A legjobb az volt, hogy teljesen felhúzott, majd egy kicsit lassított,majd újra és újra. És akkor eljött a mennyország, a mellei közé vette férfiasságom, nézett rám és én a nézésétől és a látványtól, hogy a mellei között vagyok, egy hatalmasat élvezetem. hagyott lenyugodni, majd megtörölte a melleit, majd engem és mellém feküdt. Nagyon jó és meghitt volt.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint történt, a rózsaszálak mértéke nekem nagyon megfelelt. Az amit GIULIÁTÓL kapsz, élmény , látvány, kedvesség, mindent megér. Áldom magam, hogy őt választottam, mivel most voltam először masszázson.
  • Összkép:

    Egy óra volt csak sajnos a randink, ez én miattam alakult így, de nagyon jól éreztem magam, biztos, hogy visszamegyek, csak most már inkább másfél vagy két órára. Mert ezeket a pillanatokat szeretném még átélni egy párszor.
Happy Massage